Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
4.9.12 14:36

Tak já jsem tak v pohodě, že jedno dítě odevdl tatínek do školky, druhý jsem odvezla na dopoledne k dědovi… a šla si konečně zarelaxovat a zacvičit, a hodlám to pravidelně opakovat! Za chvilku vyrážíme do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.9.12 14:38

Jo a to vám musím napsat, večra vyzvedával táta. Měl. Nestihl. Volal mi skoro v půl pátý, jestli jsem kluka vyzvedla, že je ve školce, která je zavřená, a dítě nikde :mrgreen:. Jsem se musela smát, to bylo jak z filmu. malej byl s babičkou, dělá ve školce, takže v tomhle směru nemusím mít obavy. Akorát že se nám teda povedla tahle výjimka už první den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
5.9.12 08:31

Tak dneska šel poprvé z domova bez pláče…a s tatínkem
Jen se 100krát ujistil, že ho tam nenecháme.
A ted mi manžel vola, že nebrečel ani tam a hned hlásil¨paní uč. že ho vyzvedne babička po obědě. Tak snad už to je na dobré cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.9.12 09:17

Ahoj vsem, zato me presel usmev :roll:
Rano doma v pohode, po ceste taky, a prede dverma do skolky najednou prohlasil, ze chce domu, a bylo to. Pak zacal rvat, teda ne nejak brutalne, zadny hysterak, ale proste brecel, takze jsem ho rychle prevlikla, nezdrzovala se s nicim a do tridy ho odnesla :(. Slysela jsem ho az dolu ke dverim, jak tam jeci.
Ja to trochu cekala, ze to nekdy prijde. Jinak tedy je zkusenost ocitnout se takhle na druhe strane barikady :mrgreen: - hned, jak jsme vesli do satny, jsem okamzite vycitila tu otravenost ostatnich rodicu, ze je tam nejaky rvoun :mrgreen:. Kazdy zacal makat a rychle odchazet, aby byl se svym ditetem co nejdal od nas (chapu, ja vcera a predevcirem taky prchala pred cizima hysterakama :lol: ).

Dnes poprve spi, jdu tam ve tri, tak jsem zvedava.
Ale z tech rannich cest mam trochu strach, aby to nebylo pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
5.9.12 09:36

Holky, tak vám a dětem držím palce. Vloni jsem tu taky psala a řešila co a jak. :lol: Dcerka tedy zahájila druhý rok a v pondělí mi řekla, že „některé děti tak brečely, že se to nedalo vydržet“… :mrgreen:
Bude líp.

;) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.9.12 11:12

Ahoj, tak my dnes premiéru…
Ráno jsme vstali v 6:30,snídaně apod.,došli jsme do školky, převlíkla jsem ho, všechno v klidu, dojdu za učitelkou do třídy, byla tam jiná, než moje kamarádka, ta má tento týden od 9h.
Nicméně, tato nás zná od včerejší procházky…
Malej se začal cukat, na mě šel brekot, jen se mi lámal hlas, nic jinýho, učitelka mi tiše povídá „no mamino“ 8o
Malej se začal cukat, já ho strčila do třídy a utekla jsem. Slyšela jsem, jak řve „Maminka“ :,( :,( :,( Taky jsem si při útěku pobečela…
Mám si pro něj dojít ve 12:15,po obědě.
Sem zvědavá, co na mě čeká 8o 8o :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
5.9.12 12:37

U nás se to dnes obrátilo k lepšímu. Ráno jsem ho rychle vrzla učitelce, ta si ho vzala na ruku(já rychle utekla),začala mu něco vyprávět. Přišla jsem po obědě a chválila ho, že dneska dobrý, že nebrečel a snědl celý oběd :) tak snad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.9.12 13:12

Tak, už jsme doma, dobrý, prej pak zachvilku přestal bečet.
Krásně si řekl včas na čůrání, oběd snědl i s polívkou, a ještě si přidal 8o měli bramborovou kaši s masem.
Cestou domů jsem mu koupila nanuka Míšu, toho má moc rád. Za odměnu.
No, uvidíme zítra 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.9.12 13:33

Nam rikaly ucitelky, ze drive nebo pozdeji si v podstate poplace kazde ditko. Nas mel loni pohodovy nastup a problemy zacaly az okolo Vanoc, nechtel do skolky a ve skolce vyzadoval, aby ho ucitelka oblikala a krmila, ale vsechno se nakonec srovnalo. Myslim, ze i behem sveho druheho roku bude mit dny, kdy se mu nebude chtit, asi je to normalka.

Tak se drzte at jste spokojene vy i deti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
5.9.12 13:37

Tak my musíme mít zase něco extra - jiné děti do školky s brekem přicházejí, my s brekem odcházíme. V pondělí i včera byl hysterák stran kapsáře, zaboha ho tam nechtěla nechat „samotnýho“, dneska zase balila bačkorky, to jsem teda povolila s tím, že si na ně musí myslet a ráno si je sama v baťůžku odnese zpátky. :zed:
A neobědvá tam. Což je ale stejný jako doma, takže v normě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.12 13:54
@Bersaba píše:
Tak my musíme mít zase něco extra - jiné děti do školky s brekem přicházejí, my s brekem odcházíme. V pondělí i včera byl hysterák stran kapsáře, zaboha ho tam nechtěla nechat „samotnýho“, dneska zase balila bačkorky, to jsem teda povolila s tím, že si na ně musí myslet a ráno si je sama v baťůžku odnese zpátky. :zed:
A neobědvá tam. Což je ale stejný jako doma, takže v normě. :mrgreen:

Junior taky. Schoval se mi a řval, že nepůjde domů. Půl hodiny jsem ho uklidňovala. Tak si vymyslel, že si budeme hrát do příštího rána na zahradě školky, a že tam i přespíme. Aby byl ráno ve školce první. A dneska ráno malé pohlazení, vstávej, školka, a byl na nohou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.9.12 14:03

No tak u nás dneska nic moc, vstávali jsme dřív než obvykle, musela jsem do města, takže už ráno hysterák, že chce ještě spát, jíst nechce, majznul mi do mističky, takže jsem rázem měla snídani po celým obýváku :zed: Do školky jsme přišli a už se cukal, páč jsme tam byli první :roll: Měl jakoby náběh na vztekací záchvat, ale učitelka to dobře utnula, pochválila ho, jak je šikovnej a hodnej a že ji určitě pomůže sundat ze stolečků židličky, takže šel, já ještě poslouchala za dveřma a dobrý, bez řevu.
Ale to spaní je blbý, holt než si zvykne. Ráno je to na něj brzy, podle učitelky teda přes poledne spí, ale neví jak dlouho :mrgreen: a večer je teda v posteli kolem sedmý, ale usíná stejně až v osm a je to na něj asi furt málo 8)

• Citovat
  • Upravit
20518
5.9.12 14:22

Koukám na hodiny, měli bychom už vyrazit

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10068.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10068.gif. celysvet. cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
5.9.12 22:41

Ahoj holky, já už mám předškoláka a velkou školačku, ale měli jsme opačný problém. já jsem se po prvním dnu ve školce klepala, jak to ten můj brouček zvládl… Byla jsem před školkou 10 min. předem. Čekala jsem velké uvítání a pusu. Malý začal řvát jako syréna, že domů nejde a zůstane ve školce.
To mě dostalo. Paní učitelka prohlásila, že by potřebovali takových dítek víc, co nechtějí domů, prý většina nechce tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17926
6.9.12 20:12

Tak u nás docela dobrý :palec: jako ránofňuká, ale nejou žádné srdceryvné scény. Jí i spí i si hraje a touží po té školce v přírodě :mrgreen: Už naočkoval ségru i kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí