Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@momi33 tak to je zase fajn, že zná učitelku…
Já minule přišla a taky měla matese na klíně
A přesně, říct, kdy se vrátím a odejít…neprotahovat to
Moje ditko chodi uz srpna, zitra jde po nemoci a ja se tak tesim, taky doufam, ze tam uz bude dyl jak dve hodiny, tady se na to jde pozvolna, tak je to docela bez slzicek.
tak vsem „prvnackum“ drzime palce.
Dcerka jsem zítra podruhé „poprvé“, no nadšená moc není, to spíš se víc těším já než ona
Bude tam celý den.
Kluk bude mít své úplně „poprvé“ až 21.listopadu, na to jsem taky zvědavá, ale jsou s dcerkou v jedné třídě, takže to snad půjde ![]()
@momi33 píše:
to se asi neobejde nikde![]()
musíme rychle odejít, a neprotahovat to…a asi si pak trochu pobečím![]()
taky to tak plánuju, bude se s tím muset bobek poprat ![]()
a dáváte jen do oběda nebo na celý den?
Ahoj, taky jdeme zitra „potreti“ poprve. Nervozni z toho jsem, ale jde s brachou do jedne tridy, pani ucitelky zna od videni. Nebojim se prvniho dne - ten urcite da, ale tech dalsich
Tak preju pevne nervy vsem nam maminkam a spokojena ditka. Stani
@madi píše:
taky to tak plánuju, bude se s tím muset bobek poprat
a dáváte jen do oběda nebo na celý den?
tak já do 14.9. dávám na 5 dní, a od 17.9. už nastálo…
Dávám nejdřív po dvou dnech, a příští týden po 3 dnech.
Tak mi to kamarádka doporučila.
První den-ve středu půjde tak od 7h, půjde s nima na procházku, ta je od 10h cca do 12,a na oběd půjde domů.
A pak se uvidí.
Ideál by byl, aby ten poslední den příští týden tam vydržel od rána co nejdýl…
Tak náš junior chodil už loni, a asi tak měsíc to vypadalo, že truhláři ve vsi budou mít co dělat - rval se a kopal do dveří tak silně, že fakt na některých místec se prohýbaly. Pakm usel v lednu na půl roku zpátky domů - vzali ho jen na půl roku jako záskok za tříleťáka, který přišel v lednu a jeho máma nastupovala do práce - tak jsem se bála, zda si doma nezvykne a co bude dělat zítra. Uvidíme, každopádně už asi 14 dní poctivě a sám odpočítává noci, které ještě prospinká - a zítra že už konečně půjde do školky! Se těší! Tak vydržte ![]()
Tak syn jde zítra úplně poprvé. Nadšený není, tak uvidíme jak to zvládne. Držím všem ostatním palce
![]()
Tak my ten příští týden jen na dopoledne a po obědě domů…a uvidíme.
Já právě nevím, jak to bude zvládat.. ráno ho tam dám a poradím se s učitelkama.. u nás je problém, že moc nemám jak se pro něj po obědě dostávat
táta ho bude vyzvedávat v půl třetí nejspíš, za pár týdnů v půl čtvrté.. je to blbé, že tam bude muset být takhle dlouho, když jsem doma, ale jinak to asi udělat nepůjde ![]()
Až doteď mi to furt nedocházelo, ale jak to tu tak čtu, tak mi začíná být ouzko. Bože, začínají povinnosti. Kdyby věděl, že teď už je to napořád ![]()
Já budu velká frajerka stylem, jak je to normální, že jde do školky a jen za ním zaklapnou dveře, budu řvát jak želva. Znám se, jsem citlivka ![]()
@Amabilis77 píše:
Až doteď mi to furt nedocházelo, ale jak to tu tak čtu, tak mi začíná být ouzko. Bože, začínají povinnosti. Kdyby věděl, že teď už je to napořád
Já budu velká frajerka stylem, jak je to normální, že jde do školky a jen za ním zaklapnou dveře, budu řvát jak želva. Znám se, jsem citlivka
jj, taky budu drsoň, ale venku to asi ořvu
![]()
Jooo já bulela už vevnitř jak on řval maminkoooo prosím, vezmi si mě do práce
a pak jsem bulela ještě v práci
A ted mi říkal, že bude stejně malinko brečet, proto abych pro něj přišla za 3 minutky ![]()
@momi33 píše:
Nojo, a to moje mimino už má přes týden separační úzkost
to bude taky něco
Moje malá taky na poslední chvíli zmamaněla a navíc se mi přes léto naučila vyspávat i do půl devátý…
To budou nervy, já už se úplně chvěju… ![]()