Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65334
2.9.12 17:38

@momi33 tak to je zase fajn, že zná učitelku…
Já minule přišla a taky měla matese na klíně
A přesně, říct, kdy se vrátím a odejít…neprotahovat to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.9.12 17:40

Moje ditko chodi uz srpna, zitra jde po nemoci a ja se tak tesim, taky doufam, ze tam uz bude dyl jak dve hodiny, tady se na to jde pozvolna, tak je to docela bez slzicek.

tak vsem „prvnackum“ drzime palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
2.9.12 17:42

Dcerka jsem zítra podruhé „poprvé“, no nadšená moc není, to spíš se víc těším já než ona :mrgreen: Bude tam celý den.
Kluk bude mít své úplně „poprvé“ až 21.listopadu, na to jsem taky zvědavá, ale jsou s dcerkou v jedné třídě, takže to snad půjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.9.12 17:48
@momi33 píše:
to se asi neobejde nikde :think: :think:
musíme rychle odejít, a neprotahovat to…a asi si pak trochu pobečím :think: :think:

taky to tak plánuju, bude se s tím muset bobek poprat :hug:
a dáváte jen do oběda nebo na celý den?

• Citovat
  • Upravit
379
2.9.12 17:52

Ahoj, taky jdeme zitra „potreti“ poprve. Nervozni z toho jsem, ale jde s brachou do jedne tridy, pani ucitelky zna od videni. Nebojim se prvniho dne - ten urcite da, ale tech dalsich :lol: Tak preju pevne nervy vsem nam maminkam a spokojena ditka. Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.9.12 17:54
@madi píše:
taky to tak plánuju, bude se s tím muset bobek poprat :hug:
a dáváte jen do oběda nebo na celý den?

tak já do 14.9. dávám na 5 dní, a od 17.9. už nastálo…
Dávám nejdřív po dvou dnech, a příští týden po 3 dnech.
Tak mi to kamarádka doporučila.
První den-ve středu půjde tak od 7h, půjde s nima na procházku, ta je od 10h cca do 12,a na oběd půjde domů.
A pak se uvidí.
Ideál by byl, aby ten poslední den příští týden tam vydržel od rána co nejdýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.9.12 18:09

Tak náš junior chodil už loni, a asi tak měsíc to vypadalo, že truhláři ve vsi budou mít co dělat - rval se a kopal do dveří tak silně, že fakt na některých místec se prohýbaly. Pakm usel v lednu na půl roku zpátky domů - vzali ho jen na půl roku jako záskok za tříleťáka, který přišel v lednu a jeho máma nastupovala do práce - tak jsem se bála, zda si doma nezvykne a co bude dělat zítra. Uvidíme, každopádně už asi 14 dní poctivě a sám odpočítává noci, které ještě prospinká - a zítra že už konečně půjde do školky! Se těší! Tak vydržte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.9.12 18:22

Tak syn jde zítra úplně poprvé. Nadšený není, tak uvidíme jak to zvládne. Držím všem ostatním palce :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
2.9.12 18:37

Tak my ten příští týden jen na dopoledne a po obědě domů…a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.9.12 18:40

Já právě nevím, jak to bude zvládat.. ráno ho tam dám a poradím se s učitelkama.. u nás je problém, že moc nemám jak se pro něj po obědě dostávat :? táta ho bude vyzvedávat v půl třetí nejspíš, za pár týdnů v půl čtvrté.. je to blbé, že tam bude muset být takhle dlouho, když jsem doma, ale jinak to asi udělat nepůjde :?

• Citovat
  • Upravit
20777
2.9.12 18:50

Až doteď mi to furt nedocházelo, ale jak to tu tak čtu, tak mi začíná být ouzko. Bože, začínají povinnosti. Kdyby věděl, že teď už je to napořád :P
Já budu velká frajerka stylem, jak je to normální, že jde do školky a jen za ním zaklapnou dveře, budu řvát jak želva. Znám se, jsem citlivka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.9.12 18:51
@Amabilis77 píše:
Až doteď mi to furt nedocházelo, ale jak to tu tak čtu, tak mi začíná být ouzko. Bože, začínají povinnosti. Kdyby věděl, že teď už je to napořád :P
Já budu velká frajerka stylem, jak je to normální, že jde do školky a jen za ním zaklapnou dveře, budu řvát jak želva. Znám se, jsem citlivka :P

jj, taky budu drsoň, ale venku to asi ořvu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17917
2.9.12 18:52

My jdeme už třetí rok, ale je mi jasné, že zase s brekem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
2.9.12 18:53

Jooo já bulela už vevnitř jak on řval maminkoooo prosím, vezmi si mě do práce
a pak jsem bulela ještě v práci
A ted mi říkal, že bude stejně malinko brečet, proto abych pro něj přišla za 3 minutky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.9.12 18:54
@momi33 píše:
Nojo, a to moje mimino už má přes týden separační úzkost :roll:
to bude taky něco 8o

Moje malá taky na poslední chvíli zmamaněla a navíc se mi přes léto naučila vyspávat i do půl devátý…
To budou nervy, já už se úplně chvěju… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect