Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
2.9.12 18:56
@Bersaba píše:
Moje malá taky na poslední chvíli zmamaněla a navíc se mi přes léto naučila vyspávat i do půl devátý…
To budou nervy, já už se úplně chvěju… :zed:

no, to mi ani nemluv 8o
Bobo je spacák, už v břiše s ním nic nehlo a pořád na každé kontrole spal.
Nikdy mi nenatočila sestra pořádný ozvy, pač jen spal.
Bude muset brzo vstávat, a navíc pořád poslední dobou jen kničí „maminkoo“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17922
2.9.12 18:57

Já ne, já se budu chvět až ráno (abych to všechno stihla) :mrgreen: V 7:45 musím být v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.9.12 18:57
@madi píše:
a dáváte jen do oběda nebo na celý den?

Vracím se do práce na poloviční úvazek, takže budu vyzvedávat po obědě.
Jako nebojím se, že to tam nebude dávat, spíš vidím tu scénku, kdy je dítě ve 13:00 hod vzpříčený ve veřejích školky, že domů nepude a nepude. Jenže malá má zdravotní potíže, tak se spíš bojím, jak to budou dávat učitelky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.9.12 18:59

..já zas mám vyhlídky na novou práci, ale asi se mi do ní nástup nebude krýt s koncem RD :think:
A tudíž se musím rozhodnout, jak to vyřešit…taky lahůdka :roll: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.9.12 19:10

Tak naše holčička už víc jak rok otravuje, že chce do školky, tak se jí to splní. Já se klepu jak ratlík, protože mi přijde strašně mrňavá 3 jí budou na konci prosince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
2.9.12 19:18

Zítra sice jde syn druhým rokem, ale nastupuje do nové třídy a jiné budovy. Takže nové děti, nové prostředí, nové paní učitelky. Navíc těžce nese, že bude mít jinou značku, než kterou měl minulý rok. Premiéra jak vyšitá. Nemá rád změny, takže jsem zvědavá, jak to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.9.12 19:28

Vsem detickam i maminkam preju stastny vstup do skolky. Presne pred rokem jsem mela uplne stejne pocity jako vy, nervoznejsi jsem byla vic nez syn, ten to zvladl na jednicku, mne to trvalo dyl, no nicmene tentokrat uz se tesime oba dva, maminka mozna jeste o trosku vic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.9.12 19:53

Já už taky chodím do práce, ale moje zaměstnavatelka byla tak hodná, že jsme si vzaly do středy volno, abych ho tam nemusela ve spěchu dát a utíkat do práce. Tak tam půjdem vklidu, tak to snad nějak zvládne. Jinak tento týden bude jen do oběda a dál uvidím, co budou říkat učitelky, jak to zvládá. Tak se zítra všichni držte. Jsem ráda, že tu čtu, že nejsem nervozní sama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
2.9.12 20:35

Tak všem školkáčkům a maminkám na zítra držím palečky a zvládněte to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
3.9.12 09:19

Tak holky, jak dětičky zvládly nástup do školky? Já jsem ráno teda trochu zaslzela, ale jinak to ve školce proběhlo v klidu, bez řečí se svlíknul, předal učitelce kytičku, řekl jak se jmenuje, což jsem koukala, protože na zkušební hodině ze sebe nedostal ani slovo :) Dostali jsme s taťkou pusinu a pak ještě zamával z okna a šel si hrát. Tak jsem zvědavá co bude, až přijdu po obědě.
Vy, co jste doma s mladšíma, nebo těhotné, jak plánujete vyzvedávání? Budete nechávat jen do oběda, nebo do odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.9.12 09:24

Ahoj, tak to mame za sebou :).
Bylo to uplne v pohode (coz jsem cekala, spis se bojim dalsich dnu, ze kdyz uz bude vedet, do ceho jde, nebude se mu treba chtit). Mam prijit v pul jedny, proste po obede. Ze kdyby neco, tak zavolaji, ale nepredpokladaji, ze by to bylo potreba.
Rvouci deti tam ale byly, trochu jsem se bala, aby ho nerozhodily, takovej jeden chlapecek u nej ve tride vyvadel strasne, tak doufam, ze se uz dal dohromady :?.

Vidim to tak do stredy na dopoledne, a ve ct a pa bych ho tam nechala i na spani uz. Ja nejsem priznivcem nejakych par hodin sem a tam, to se moc nedoporucuje, dite je pak akorat zblbly, kdy tam jde a kdy ne. A konec koncu, kdybych chodila do prace (jsem ve fazi hledani), tak by tam proste byl a zadna jina moznost by nebyla a taky bychom to zvladli.

Tak jsem zvedava co ostatni!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.9.12 09:25

Jo ale nervozni jsem byla, to zas ne ze ne - dokonce jsem se na odchodu ze skolky vymazla na schodech :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.9.12 09:34

Ahoj! tak taky hlásím návrat bez jednoho potomka. Je tu někjak pusto a prázdno, nějak jsem si odvykla být jednodětná :lol:
Malý zmizel, vůbec mě nepostrádal a hned si zvědavě procházel třídu a bylo vidět, že neví, čeho se dřív chytit :lol: Vypadal spokojeně. Jinak jak se tu někdo ptal, tak já jsem doma s o rok a něco mladším sourozencem a spaní po obědě jsem nechala na volbě školkáčka. Osobně jsem měla v plánu dávat alespoň zezačátku jen na dopoledne, ale večer chtěl pyžámko a ve školce se ještě několikrát ptal, jestli ho tam opravdu má, protože chce spát s dětičkama. Takže tím se to vyřešilo a jdu pro něj až ve tři hodiny. Docela mě to rozhodilo, ale nebrečela jsem, byla jsem statečná. Akorát když jsem vylezla ven, tak tam nějaká paní plakala a manžel se moc snažil odvést pozornost, takže to na mě taky dlehlo, ale nakonec se mi slzy povedlo zadržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.9.12 09:47

U nás v pohodě, bez křiku, jen malinko kňoural a pak mě poslal domů. Tak jen aby mu to zůstalo a zítra to šlo taky tak hladce. Jen mám takovej divnej pocit, budu si muset zvyknout. Vždycky jsme měla přehled, co dělá, kde je, najednou je někde jinde a jsem z toho celá nesvá :mrgreen: Jdem si pro něj až ve tři, tak snad to zvládne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
3.9.12 09:49

@Alex160509 jsem těhule a bude teda chodit domů až kolem třetí, bude ho vyzvedávat táta, když pojede z práce. máme školku ve vedlejší vesnici a nemám tam spojení tak, abychom nečekali hodinu a půl na bus.. pěšky to sice není daleko, ale jsem riziková, takže si na to fakt netroufám. Je mi ho líto, že tam musí být celý den, když jsem doma, ale jinak jsme to nevymysleli. Měsíc před porodem a pak asi šestinedělí si ho ale nechám úplně doma a školku odhlásíme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML