Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak ještě se vracím k mluvení dětí - měla jsem u nás doma o víkendu „na prázdninách“ (na noc
) neteř stejně starou jako dcerka, vlastně jsem ji neviděla od Vánoc (protože jsme řešili neštovice, pak já angínu…). A byla jsem paf z toho, jak mluví - prostě patle, hrůza. Styl „Natjesli mi žabičtu…“.
Přitom vím, že „k“ umí a ještě o Vánocích mluvila hezky. Tak jestli to opravdu dělá kolektiv. ![]()
Jinak nic. Ty mrazy mne fakt štvou, jsem pořád K.O. (ale zas radši já, než malá
).
Zdravím. ![]()
Alichi ja se na to jeste poptam, mam znamou, ktera delala specialni pedagogiku a prave mam pocit, ze mi opravdu rikala, ze to je bezny skolkovy patlani, ktery by melo samo odejit ![]()
Ahoj obnovuji toto diskuzní téma, protože je u nás velmi aktuální
zítra náše,,moje malý miminko,, jde poprvé do školky, já mám takovou trému, on se hrozně těší, ale maminka, to nezvládá, je to jako včera co sme si ho dovezli z porodnice, pro mě to je pořád moje malý miminko, a přitom je to rozumnej tříletej pinďa, kterej se už nemůže dočkat, všechno máme nachystaný…a zítra šup tam s ním!
Ahoj, moje mimi tedy nejde hned zítra, ale začínáme v úterý společnou procházkou se třídou, kam půjde, a ve středu jdeme první den na pár hodin…
taky se trochu bojím
![]()
Taky jdeme
Ale ja uz to mam za sebou se starsim, tak nejsem zas tak vydrena ![]()
@momi33 píše:
nakukovatelko,my se pravidelně setkáváme už „od nočníku“![]()
Jo jo, ja vim
![]()
Holky taky mi jde zítra „miminko“ do školky…
ale premiéra to není, byl tam minulý týden vždy od 8-10 a strašnýýýýýýýýýýýý
První den OK a další řval a řval a nechtěl.
Jeden den o bylo tak šílený, že jsem se rozbrečela i já.
Nojo, a to moje mimino už má přes týden separační úzkost ![]()
to bude taky něco ![]()
@Petra Z píše:
@momi33 třeba ne…naopak, bude nadšenej
uvidíme…já spoléhám na to, že jde do třídy k mojí kamarádce-učitelce, a že jí zná..navíc, ona je hodná, pochová, pohladí.
Mám domluveno, že v úterý s tou jeho třídou půjdeme na procházku, než půjdeme naostro…
![]()
@madi píše:
Taky jde a taky se obávám, že se to bez řevu neobejde
to se asi neobejde nikde
![]()
musíme rychle odejít, a neprotahovat to…a asi si pak trochu pobečím
![]()