Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17922
1.1.12 19:44

Od nás půjde asi jen Jindráš, Zuzka má kašel, bere Mucosolvan a Spiropent a není ještě dobrá, k tomu zelené sople. Jindráš už od začátku vánoc tvrdí, že už nikdy nepůjde do školky, má s tím fakt veliký problém. Bude to drsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
2.1.12 06:30

Tak naše malá do školky jde, bere to v pohodě. A je zdravá. Jsem zvědavá taky, jak dlouho jí to vydrží. Navíc byla před týdnem v kontaktu se sestřenkou, které se z „vyrážky z mandarinek“ (tvrdila švagrová) vyklubaly neštovice. Takže do dvou týdnů se uvidí, jestli odolá. A pak uvidím já, protože jako dítě jsem neštovice neprodělala… :roll:
Sníh u nás není, tak už aby bylo jaro a nemocí se zbavíme. To počasí je totiž hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.1.12 07:54

Alichi mas pravdu, to pocasi je pro bacily a viry jako delane :cert: . Kluk teda vyrazil, moc se tesil, tak snad to bude dobre a nebudem ho mit do tydne zase doma unudlaneho, ukaslaneho, jednou to snad skoncit musi. Vsem drzim palce, at deti vydrzi co nejvic a co nejdyl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
2.1.12 08:41

Kubík taky šel, celkem se i těšil. Ve školce už to máme úplně v pohodě. Jsou dny, kdy se mu nechce, ale nejspíš po zavření dveří je to ok, protože odpoledne když přijdu, tak je usměvavej. Nemoci jsou zatím ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.1.12 08:44

My prakticky celý měsíc promarodili, a ten mateřský plurál není mateřský plurál nýbrž to, že jsme marodili fakt všichni. Takže jsem nepostřehla, že včera ještě byly prázdniny, a vyslala jsem tátu s Járou do školky už včera :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.1.12 08:48

:lol:
U nás školka ale už fungovala. Kámoška mne sice nalomila, jestli jsem si jistá (její holka chodí v rámci města do jiné školky) - jistá jsem si nebyla, už jsme s manželem vymysleli, že pokud bude školka zavřená, přiveze mi Peťku do práce :lol: , ale fungovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.12 08:51

U nas taky fungovala, tak sel i dnes, mysleli jsme, ze tam bude spat, vcera odpo jeste machroval, ze jo, ze chce a dneska rano si to rozmyslel :lol:. Tak snad uz by mohly byt ty nase deticky vymarodeny za ten prvni pul rok dochazky, nemyslite? Ten nas jestli odchodil sest tydnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.1.12 08:54

Průšvih je, že Jára bude ve školce už jen měsíc. Páč tam nastupuje dítko, jež dovrší tří let a mamina jde do práce a já jsem doma na mD ..... :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.12 09:02

Emilie tak to je mi lito, to je fakt skoda. Jdete znova k zapisu, nebo od zari pujde automaticky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.1.12 09:05
Emilie píše:
Průšvih je, že Jára bude ve školce už jen měsíc. Páč tam nastupuje dítko, jež dovrší tří let a mamina jde do práce a já jsem doma na mD ..... :zed: :zed:

8o To ho jako vyřadí? A pak budete muset znovu k zápisu?

Človek - taky doufám, moc toho malá nenachodila (taky tak 6/7 týdnů), jak ji skolil a oslabil ten zánět dutin. Ale rtg konečně ukázal, že je to OK (po 2 a půl měsících). Uvidíme. Nějak jsem se smířila, protože teď nás může čekat, chřipka, spála, neštovice… :nevim: Nedá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.1.12 09:06
clovek píše:
Emilie tak to je mi lito, to je fakt skoda. Jdete znova k zapisu, nebo od zari pujde automaticky?

Jdeme k zápisu s oběma. Jára opět nastoupí v září a Jindra v lednu. Páč mu budou tři a já poťapu do práce. A tím pádem to samé uděláme jiné mamině. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.1.12 09:08

To je teda šílený systém. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.12 09:08

Alichi ja vim, ze se tomu neda zabranit. Ja mam spis strach kvuli miminku, ale zase nemuzu starsiho izolovat od deti, potrebuje skolku jako sul, takze holt to riskuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.1.12 09:09
clovek píše:
Alichi ja vim, ze se tomu neda zabranit. Ja mam spis strach kvuli miminku, ale zase nemuzu starsiho izolovat od deti, potrebuje skolku jako sul, takze holt to riskuju.

No to je jasné. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.12 09:10
Emilie píše:
clovek píše:
Jdeme k zápisu s oběma. Jára opět nastoupí v září a Jindra v lednu. Páč mu budou tři a já poťapu do práce. A tím pádem to samé uděláme jiné mamině. :zed: :zed: :zed: :zed:

Tak to je des :( . U nas jsou teda taky takove prazvlastni praktiky, uz jsem slysela o podobnem pripadu, ze prijaly dite na dobu urcitou. U nekoho reditelka vyzaduje znova zapis, u nekoho ne, cim to asi bude,ze :think: . Ja mela kliku, ze u zapisu jsem nebyla tehotna, bala jsem se, ze mi budou delat problemy v zari, ale nikoho to nastesti nezajimalo, ze jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí