Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
14.9.11 07:49

Gorina a vis jak by to bylo pak tezky dat prcka do skoly, to by byl teprve sok. Neboj malej si zvykne a bude to dobre, prosly si tim vsechny deti, je to pro ne prvni obrovsky krok na ceste do zivota, holt celej zivot nebude prochazka ruzovym sadem. Ale chapu te, je to tezky pro ne i pro nas. Nas dneska jeste radsi zustava doma, ryma sice neni nijak dramaticka, ale kdyz tam nemusi tak to nebudu pokouset. Lituju vsechny pracujici co budou resit rymy, praci, skolku atd.., to byla moje nocni mura, no nastesti jsem tehotna, ale stejne mne to nemine jednou s druhym ditkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
14.9.11 07:58

No dneska mi je poprve do :cry: .
K tem rymam,na tridnich schuzkach nas prosily at nedavame deti do skolky s rymou.A jedna mamina tam po nich vyjela,ze si preci kvuli kazde ryme nebude brat paragraf,ze ji akorat propusti.Koukaly sme na ni vsichni s otevrenou pusou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.9.11 08:27

No on je to s tema rymama zacarovany kruh, predstava, ze jsem v praci, zamestnavatel na mne jeci, ze jsem porad doma a hrozi mi vypovedi, na druhe strane deti ve skolce co si jeden z druheho predavaji rymu, no je to proste patova situace, nevim jestli ma vubec vychodisko :zed: . Nas o to taky zadali, chapu je, ale mam pochopeni i pro takovou matku samozivitelku, ktera proste nema hlidani a kazdy den doma je ji v praci nalezite omlacen o hlavu.

Gorina hlavu vzhuru, zitra bude lip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
14.9.11 08:36

Maty šel do školky v pohodě. V šatně byl trochu zmatený, kde má věšáček a poličky se svojí značkou. Ale když si ho přebírala učitelka, tak se mi zdál takový smutný. :-( Přitom celý týden chtěl jít do školky. :nevim: Jsem zvědavá, jak to tam po týdenní pauze zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.9.11 08:38

My jsme stále doma. Mám dojem, že ten kašlík je čím dál tím horší. Zítra jdu na kontrolu s menším, tak vezmu i toho většího, ať se na něj radši doktorka podívá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.9.11 15:53

U nas taky porad ryma, ale celkem klidnej prubeh,nic k ni, tak nevim jestli ho zitra pustit do skolky nebo ne, nudle nelitaj, nepsika, ale obcas si smrkne, ma je pruhledny a huhna, tak nevim. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
14.9.11 17:36

Člověku, já bych to udělala podle toho, jakou má celkově imunitu, pokud se z toho většinou dobře oklepe, tak bych dala, pokud mívá z každýho nastydnutí nějaký větší zánět - středouší, nosohltan, angína, tak bych nechala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.9.11 19:30

Elisko asi posupaci, zadne komplikace jsme nastesti pri ryme doposud nemeli, doufam, ze se nam budou i co nejdele nadale vyhybat, ikdyz s tou skolkou si moc iluze nedelam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.9.11 07:59

Tak uz padil, stastnej jak blecha, ze muze za klukama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
15.9.11 10:26

Musím zaklepat, protože Maty dal pauzu ve školce v pohodě. :dance: Dokonce byl pochválený. S paní učitelkou se loučil se slovy: „Já zítra zase příjdu.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
15.9.11 21:49

Tak u nás už v pohodě. Dneska se ráno se mnou ani nerozloučil a utíkal do třídy. JEn se počůral po spaní. Pani učitelka ani nic neřekla, jen nechala hozenou tašku s prostěladlem na skříňce a musela jsem se pídit, proč syn nemá trenky. Řekla jen, že se počůral, že trenky nemohla najít a že to mám vyprat. Vůbec musím z těch učitelek všechno hrozně tahat. Ze syna nic nedostanu a když tak si hrozně vymýšlí. Jak je to u vás informuje vás učitelka, co se dělo? jestli jedli, spali, zlobili atd? STrašně mě to rozčiluje, že vlastně nevím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
15.9.11 22:42

Mě informujou, když se něco stalo, pokud ne, tak se ptám já a ony v pohodě povědí i podrobněji. Pokud ráno jde někdo s brekem, tak po o hlásí, jak dlouho brečeli nebo jak se to vyvíjelo :-) Ale naši už jsou celkem v pohodě. Uvidíme jak to spaní, příští týden už začnou út, st a čt. Nedá se nic dělat.
Dneska jsem byla v práci od půl devátý do půl šestý :roll: Po o je vyzvedla mamka a hlídala až do večera, ještě že ji mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.9.11 13:29
mauglie píše:
Tak u nás už v pohodě. Dneska se ráno se mnou ani nerozloučil a utíkal do třídy. JEn se počůral po spaní. Pani učitelka ani nic neřekla, jen nechala hozenou tašku s prostěladlem na skříňce a musela jsem se pídit, proč syn nemá trenky. Řekla jen, že se počůral, že trenky nemohla najít a že to mám vyprat. Vůbec musím z těch učitelek všechno hrozně tahat. Ze syna nic nedostanu a když tak si hrozně vymýšlí. Jak je to u vás informuje vás učitelka, co se dělo? jestli jedli, spali, zlobili atd? STrašně mě to rozčiluje, že vlastně nevím nic.

U nás buď informují samy, nebo na dotaz. Ale rozhodně s tím není problém. Když se kamarádce syn počůral a vyváděl, že tam nechce spát, informovali ji telefonicky s tím, že si ho tam klidně na spaní nechají. Jen jí prostě zavolali, aby věděla, že se něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.9.11 11:04

Tak včera jsem měla schůzku s učitelkama. Ptali se na Kubíka co všechno umí, co rád dělá, s čím si rád hraje, no prostě všechno do podrobna, což mě překvapilo, prý aby věděli, jak k němu mají přistupovat. No a já se zas zeptala, co jsem potřebovala vědět já. TAk už mám alespoň představu, co v té školce dělají a jaké mají zvyky, když už se to nedozvím od syna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.9.11 09:26

Dneska mně paní učitelka informovala. Jára je moc hodný a šikovný, dokonce má na nástěnce obrázek. Ale - s tím spaním … prý nejenže nechce spát, dokonce si z toho dělá p*del, leze přes ostatní děti a byl dvakrát přistižen, jak dokonce z postýlky spadl :nevim: .

Jinak má svůj oblíbený polštářek, bez kterýho nedá ránu, a ten zapomněl ve školce. Do desíti večer řval, ale řval, kde má polštářek ..... já byla v pokušení zajet za mámu, která má klíče, a sjet do školky pro ten polštářek … :zed: :zed: :zed: Tak jsme druhý den ušili (jára asistoval vytahoval špendlíky a podával mi nůžky) dva nové polštářky ze stejné látky, jako má tepláky, jeden je Járův, druhý bráškovo, Jára pak dobrovolně ráno doma nechal svůj autíčkový polštářek a hrdě si do školky nesl nový polštářek :hug: .

jinak kašel a rýma furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect