Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
7.12.11 12:10
Alichi píše:
Holky, tak co vaše děti? Jak to zvládly a zvládají? Co nemoci?

ahoj, no náš Kubík už konečně zvládá. JEště do nedávna se bál, že pro něj nepřijdu, vždy se držel u pani učitelky. Dokonce se tak jednou týdně počůral, ale už je všechno ok, a syn tam chodí docelá rád. Nemoci se nám zatím vyhýbají, sem tam trošku rýma nebo kašel. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.12.11 12:20

U nas byla ted mesicni pauza, tak ted se vratil, dopuji ho Imunoglukanem a jsem zvedava jak dloho vydrzi, od rijna byl porad nastydly :zed: . Jinak se mu tam moc libi, nechce chodit ani domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.12.11 12:28

Jé, vy jste rychlé. Tak to je bezva.
No u nás - školka v pohodě, bez slziček a tak, každý den jiná kamarádka :lol: a když tam nejde, tak říká, že se jí stýská po dětech… :lol: Ale dosud nám to vycházelo tak půl měsíce školka, půl doma. Prý po tom zánětu dutin byla oslabená, no teď naposled jsem úspěšně něco doma rozšířila já… :roll:
Ale už si připadám jak pako, když říkám, že do „teď“ byla zdravá, sem tam rýma, kašel ani ne. :nevim: Tak doufám, že už to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17928
7.12.11 18:10

A u nás problém :( Chdili už v pohodě, s úsměvem a pak zlom, malej začal ráno plakat, že nechce, přestal tam jíst (jakože on si nevybírá, sní všechno) a malá zas se začala počůrávat při odp. spaní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.12.11 18:57

Eli, tak to je blbé. :( Nejsou nemoci, je něco jiného.
Bobani naši, musí se s tím nějak poprat. :srdce: A my taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
7.12.11 20:39

Eli, tak to je blbé. Snad se to brzy zlepší. A neptala ses proč tam nechce chodit? Někdy stačí jen maličkost, ale děti to berou jako velký problém. TAky u Kuby ve školce, jedna holčička nechtěla chodit, vždy s brekem, nezapojovala se, nakonce z ní vylezlo, že jí nějaký chlapeček bouchl a ona se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.12.11 21:27

Elisko tak to je mi lito, ze se to u vas takhle zvrtlo :( . Snad se to da brzo do poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17928
7.12.11 21:49

To víš, že jsem se ptala. Prostě chce být doma a že ho to tam nebaví. No on je mamánek a má problém s komunikací. Ale zajímavý, že zkraje to bylo dobrý, asi dva měsíce. Tragédie je teda vždy pondělí po víkendu nebo po nemoci, to řve jak tur a učitelka mi ho rve z náručí. Zuzka se dnes potřetí počůrala při spaní, prý se jí stýská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.12.11 09:36

mně se Kuba počůrával občas, bál se,že si pro něj nepřijdu. Ale už je to dobrý.Tak snad si dětičky brzy zvyknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.12.11 14:58

Zdravim, jakpak jsou na tom vase deticky zdravotne? My uz mame malyho zase doma, do skolky chodil tyden a opet tak strasny kasel a ryma. Kazde to nastydnuti ma horsi prubeh nez to predesle a pokazdy to hur nese. Nevim kdy ho dam do skolky zpatky, protoze mam strach i o miminko, aby neco nechytlo. Tri roky jsem mela „zdrave“ dite a nevedela co je kasel, ted nestacim zirat :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
16.12.11 17:09
clovek píše:
Zdravim, jakpak jsou na tom vase deticky zdravotne? My uz mame malyho zase doma, do skolky chodil tyden a opet tak strasny kasel a ryma. Kazde to nastydnuti ma horsi prubeh nez to predesle a pokazdy to hur nese. Nevim kdy ho dam do skolky zpatky, protoze mam strach i o miminko, aby neco nechytlo. Tri roky jsem mela „zdrave“ dite a nevedela co je kasel, ted nestacim zirat :,(.

tak my to máme opačně, 3 roky jsem měla syna na hromadě a teď je, musím zaklepat zdráv. Možná k tomu dopomohly i ty kapky Joalis co měl, od té doby je zdravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.12.11 17:10

Mauglie prosim co to je za kapky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
16.12.11 19:53

Člověk, taky mně přijde, že zdravé dítě je sci-fi pojem… :roll: Ale teda řekla bych, že se to u nás lepší. Konečně jsme delší dobu bez soplíku a kašle, tak jsme museli chytit střevní virózu… :roll: Se mi zdá, že je podělaný teď kde kdo (myslím děti :lol: ), naštěstí se to obešlo u 3× zvracení a dnem teploty.
Ale taky jsem si říkala, jestli nezůstat příští týden doma „jen tak“, ať máme klidné Vánoce. :mrgreen:

Ty kapky by mne taky zajímaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
17.12.11 12:11

http://www.eccklub.cz/…egory/3.html, http://www.joalis.eu/…/metoda.html
tady je odkaz, je to přírodní medicína. Pompocí přístroje se změří toxiny v těle, kde jsou uložený a podle toho co zjistí, vám dají kapky. Syn trpěl na často vracející se angíny a jelikož už jsem nevěděla jak mu pomoct, tak jsem to zkusila. Nevěřila jsem tomu vůbec, ale poctivě jsem mazala na bříško. Zjistila nám, že se bakterie synovi ukládají ve střevech a že za to může i částečně lepek, který dělá miniaturní trhlinky ve střevech a tam se to právě usazovalo. No a od té doby měl max. rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.1.12 16:20

Tak mam momentalne zdraveho synka a nevim nevim jestli ho mam zitra poslat do skolky. Bojim se, ze po tydnu bude zase na hromade a my vsichni s nim, tentokrat jsme ten prisernej skolkovej kasel meli i ja s manzelem a bylo mi fakt zle. Mimco zatim nic nechytlo, tuk, tuk, tuk. Tak nevim jit nebo nejit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí