Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Alichi píše:
Holky, tak co vaše děti? Jak to zvládly a zvládají? Co nemoci?
ahoj, no náš Kubík už konečně zvládá. JEště do nedávna se bál, že pro něj nepřijdu, vždy se držel u pani učitelky. Dokonce se tak jednou týdně počůral, ale už je všechno ok, a syn tam chodí docelá rád. Nemoci se nám zatím vyhýbají, sem tam trošku rýma nebo kašel. ![]()
U nas byla ted mesicni pauza, tak ted se vratil, dopuji ho Imunoglukanem a jsem zvedava jak dloho vydrzi, od rijna byl porad nastydly
. Jinak se mu tam moc libi, nechce chodit ani domu.
Jé, vy jste rychlé. Tak to je bezva.
No u nás - školka v pohodě, bez slziček a tak, každý den jiná kamarádka
a když tam nejde, tak říká, že se jí stýská po dětech…
Ale dosud nám to vycházelo tak půl měsíce školka, půl doma. Prý po tom zánětu dutin byla oslabená, no teď naposled jsem úspěšně něco doma rozšířila já… ![]()
Ale už si připadám jak pako, když říkám, že do „teď“ byla zdravá, sem tam rýma, kašel ani ne.
Tak doufám, že už to bude lepší.
A u nás problém
Chdili už v pohodě, s úsměvem a pak zlom, malej začal ráno plakat, že nechce, přestal tam jíst (jakože on si nevybírá, sní všechno) a malá zas se začala počůrávat při odp. spaní ![]()
Eli, tak to je blbé.
Nejsou nemoci, je něco jiného.
Bobani naši, musí se s tím nějak poprat.
A my taky.
Eli, tak to je blbé. Snad se to brzy zlepší. A neptala ses proč tam nechce chodit? Někdy stačí jen maličkost, ale děti to berou jako velký problém. TAky u Kuby ve školce, jedna holčička nechtěla chodit, vždy s brekem, nezapojovala se, nakonce z ní vylezlo, že jí nějaký chlapeček bouchl a ona se bála.
Elisko tak to je mi lito, ze se to u vas takhle zvrtlo
. Snad se to da brzo do poradku.
To víš, že jsem se ptala. Prostě chce být doma a že ho to tam nebaví. No on je mamánek a má problém s komunikací. Ale zajímavý, že zkraje to bylo dobrý, asi dva měsíce. Tragédie je teda vždy pondělí po víkendu nebo po nemoci, to řve jak tur a učitelka mi ho rve z náručí. Zuzka se dnes potřetí počůrala při spaní, prý se jí stýská.
mně se Kuba počůrával občas, bál se,že si pro něj nepřijdu. Ale už je to dobrý.Tak snad si dětičky brzy zvyknou.
Zdravim, jakpak jsou na tom vase deticky zdravotne? My uz mame malyho zase doma, do skolky chodil tyden a opet tak strasny kasel a ryma. Kazde to nastydnuti ma horsi prubeh nez to predesle a pokazdy to hur nese. Nevim kdy ho dam do skolky zpatky, protoze mam strach i o miminko, aby neco nechytlo. Tri roky jsem mela „zdrave“ dite a nevedela co je kasel, ted nestacim zirat
.
clovek píše:
Zdravim, jakpak jsou na tom vase deticky zdravotne? My uz mame malyho zase doma, do skolky chodil tyden a opet tak strasny kasel a ryma. Kazde to nastydnuti ma horsi prubeh nez to predesle a pokazdy to hur nese. Nevim kdy ho dam do skolky zpatky, protoze mam strach i o miminko, aby neco nechytlo. Tri roky jsem mela „zdrave“ dite a nevedela co je kasel, ted nestacim zirat.
tak my to máme opačně, 3 roky jsem měla syna na hromadě a teď je, musím zaklepat zdráv. Možná k tomu dopomohly i ty kapky Joalis co měl, od té doby je zdravej.
Člověk, taky mně přijde, že zdravé dítě je sci-fi pojem…
Ale teda řekla bych, že se to u nás lepší. Konečně jsme delší dobu bez soplíku a kašle, tak jsme museli chytit střevní virózu…
Se mi zdá, že je podělaný teď kde kdo (myslím děti
), naštěstí se to obešlo u 3× zvracení a dnem teploty.
Ale taky jsem si říkala, jestli nezůstat příští týden doma „jen tak“, ať máme klidné Vánoce. ![]()
Ty kapky by mne taky zajímaly.
http://www.eccklub.cz/…egory/3.html, http://www.joalis.eu/…/metoda.html
tady je odkaz, je to přírodní medicína. Pompocí přístroje se změří toxiny v těle, kde jsou uložený a podle toho co zjistí, vám dají kapky. Syn trpěl na často vracející se angíny a jelikož už jsem nevěděla jak mu pomoct, tak jsem to zkusila. Nevěřila jsem tomu vůbec, ale poctivě jsem mazala na bříško. Zjistila nám, že se bakterie synovi ukládají ve střevech a že za to může i částečně lepek, který dělá miniaturní trhlinky ve střevech a tam se to právě usazovalo. No a od té doby měl max. rýmu.
Tak mam momentalne zdraveho synka a nevim nevim jestli ho mam zitra poslat do skolky. Bojim se, ze po tydnu bude zase na hromade a my vsichni s nim, tentokrat jsme ten prisernej skolkovej kasel meli i ja s manzelem a bylo mi fakt zle. Mimco zatim nic nechytlo, tuk, tuk, tuk. Tak nevim jit nebo nejit ![]()