Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to mas fajn,ze si nechal usit novy polstar.Tygr o novem nechce ani slyset nastesti ho nemusime nosit do skolky jinak se bez polstare taky nehneme. ![]()
Ve skolce jsme taky udajne hodni.Akorat nevi proc se tam dvakrat pocural a to ne ze ze spani,ale normalne pri hrani.Nechapu od dvou let jsme docela bez plinky a kdyz se nahodou pocurame,tak to je vecer,ale pres den ani nahodou.Tak nevim co si o tom mam myslet ![]()
Dneska jsem ho chudaka uz strasila tim,ze mu pribalim sebou do skolky plinku ![]()
gorina píše:
Tak to mas fajn,ze si nechal usit novy polstar.Tygr o novem nechce ani slyset nastesti ho nemusime nosit do skolky jinak se bez polstare taky nehneme.
Ve skolce jsme taky udajne hodni.Akorat nevi proc se tam dvakrat pocural a to ne ze ze spani,ale normalne pri hrani.Nechapu od dvou let jsme docela bez plinky a kdyz se nahodou pocurame,tak to je vecer,ale pres den ani nahodou.Tak nevim co si o tom mam myslet
Dneska jsem ho chudaka uz strasila tim,ze mu pribalim sebou do skolky plinku
Robíno je už rok bez plíny a ve středu se mi ve školce taky počůral. Holt měl asi jinou práci, než si skočit na záchod.
To je normální, neboj.
Já Robínkovi příště akorát řeknu, ať nezapomíná chodit čůrat, kdyby se to opakovalo, poprosím učitelky, ať ho tam preventivně posílají (ostatně samy říkaly, že ho budou muset vysazovat, když první den nechtěl jít čůrat vůbec
).
u nás je to taky tak, Kubík se nepočůral už ani nepamatuju a ve školce už se mu to taky podařilo, asi mají moc práce
![]()
Tak naši tento týden úspěšně třikrát spali, první den ok, druhý Jindráš neusnul a Zuzka plakala, ptž nevěděla, jestli může jít na záchod, a třetí ok. Ráno už chodí v pohodě. Tak snad to bude dobrý.
Dneska jsem brala ze školky kamarádce dcerku a měla ji doma, pak dorazily neplánovaně ještě její dvě zbylé dcery, takže jsem měla doma 7 dětí ![]()
Skolkarky a skolkari jak valcite? My jsme doma s desnym chrchlem a zrejme bude i cely pristi tyden. Takze zrejme klasicky skolkovy prubeh, mesic ve skolce a min. 14 dni doma, jsem zvedava jak to pujde dal. Mam trochu strach, aby mu tam deti nejak neutekly, aby pak nebyl problem se zase zaclenit do kolektivu a hlavne, aby se tam jemu zase chtelo, bude to skoro jakoby od zacatku ![]()
Ahoj,tak u nas vsechno v pohode.Spise nastal opacny problem Tygr mi nechce chodit ze skolky domu ![]()
Rymu ma uz asi mesic v kuse,snad ho ta ryma do kvetna prejde.
Zacal chodit do krouzku anglictiny po 14 dnech nam maji rict,jak jim to jde a jestli to ma cenu aby v tom pokracoval.No jsem zvedava co ve 3 letech se nauci ![]()
u nás taky v celku ok, rýmu má, ale zatím nijak hroznou. Stále nic nevím, nic mi neřekne. JEdnou jsem dostala cizí pyžamo, že ho počůral, po druhé jsem ho dostala v trenkách, že ve skříňce nemá žádné tepláky, jedny jsem našla u někoho ve skřínce a druhé se zatím nenašly. No je v tom trošku bordel
U nás zase rýmičky, kašílek. Mladší laryngytýda, mně bolí v krku, takže čekám, že ais v pondělí doma. Jinak Jára konečně chodí do školky jako starej mazák, „Ahoj Šimone, dneska tu nemám kolo“ (jakože jsme přijeli autem a ne na odrážedle
) …
Maty za září odchodil celých 9 (slovy DEVĚT) dní. Jinak byl doma - angína a rýma.
Minulý týden konečně byl celých pět dní ve školce. Měl nějakou krizovku, protože po cestě do školky a v šatně brblal, že chce jít domů a že nechce být ve školce.
Ale v pátek odpoledne byl problém jej dostat ze školky. ![]()
Dneska byl celkem v pohodě. Jen bych řekla, že se nám opět blíží rýma. ![]()
Hořec - nápodobně. Dcerka teda odchodila dní 11 a hotovo. Minulý týden chodila a dnes už je doma, údajně jsme to předtím nedoléčili.
Děs.
Kamarádka mně minulý týden říkala, ať jsem v klidu, že bude hůř, že když jí loni začala malá chodit do školky, tak neměla „paragraf“ v září (to nějak zvládla) a pak až v květnu… ![]()
Tak jsem zvědavá. Třeba Peťka zabojuje - do teď patřila spíš ke zdravým dětem.
U nas pretrvava kasel, uz druhy tyden, takze druhy tyden doma, netroufla jsem si ho s tim dat do skolky, nevim co jednou budu delat az budu muset chodit do prace
. No myslim, ze ted to teprve poradne propukne v plne sile, v zari bylo super pocasi a nebylo tolik bacilu, ted to vypukne ![]()
Ahoj maminy,
hlásím stále rýmu a kašel a máma dokonce náběh na zánět močového měchýře.
Jinak ten náš malej inspektor všech starobinců odmítá malovat, ale ochotně všem ořezává pastelky ![]()
Maty je již druhý týden doma - rýma a kašel. Příští bude taky. Ještě to chytl mladší. ![]()
Zdravim, tak nas byl po 14dnech doma pouhe 3 dny ve skolce a vsechno zpatky v bledemodrem a do toho doma novorozenec, takze minimalne behem sestinedeli ho do skolky zatim nedam. Je mi to lito kvuli nemu, ale aby mel co 14 dni chrchel jak tuberak a nudli, tak to fakt ne. Snad bude chvily pokoj ![]()
Holky, tak co vaše děti? Jak to zvládly a zvládají? Co nemoci?