Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
11.1.12 07:59

To jsem rada, ze je u obou lip, parada :hug: . Na nas se pro zmenu zase neco zene, v noci co hodinu vzhuru, pofrkava, tak uvidime co se z toho vyvrbi, do skolky dnes radsi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
11.1.12 13:32

Eli, tak to je bezva.
A u Maugli taky, že zabraly atb.

Clovek, at se z toho nic nevyklube.

U nas nestovice v plnem proudu, asi by mohlo být hůř, ale rozhodně jich nemá deset (možná tak tři sta… :roll: ), v noci mrčení (asi ji to svědí),ale myslím, že první už zasychají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17922
11.1.12 13:42

Dneska Jindra s úsměvem :) Zuzka teda trochu smutně se slzičkami, bůhvíproč, neřekla a nepochopila jsem. Zavedla jsem malé odměny za úspěšné ráno, takže Zuzka měla bonbonek (ale ve finále ho dala holčičce, kterou shodila, jak utíkala) a Jindra tetovačku dinosaura. Ale cestou ze školky se vzteknul kvůli tomu, že přes ulici musel za ruku se mnou, a vydrželo mu řvaní na hodinu až domů a ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.1.12 10:14

Holky tak u nas se slo dneska poprve s placem, nevim co to do nej vjelo :roll: . Asi pozdni reakce na nastup do skolky a zrejme v souvislosti s novym sourozencem. Snad to nebude dlouho trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.1.12 19:36

Tak Kubík zvládl návrat do školky po 14 dnech na jedničku. Kamarádi ho hrozně pěkně vítali :) . Odpoledne jsem pro něj šla a pani učitelka mě pozvala dovnitř, že se musím podívat, že tam mají skoro kino. Tak jsem šla a všechny děti seděly před akvárkem s rybičkama a bez hnutí na ně koukaly :mrgreen: Druhá pani učitelka sama za svý peníze koupila akvárko s rybičkama, už je mají i pojmenovaný, no není to pěkný? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17922
19.1.12 20:03

To je krásný :)
U nás to drží, včera měl cestou ze školky velký záchvat vzteku, ale ráno funguje dobře !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.1.12 21:20

Maugli to je opravdu hezky. U nas probihal nejaky vzdor minuly tyden, v pondeli sel jeste s placem, ale od uterka uz je zase v pohode, asi to na nas musel taky vyzkouset :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.1.12 14:48

Ahoj holky, budete nechávat vaše děti o jarních prázdinách ve školce, nebo je necháte doma i v případě, že nikam nejedete? My nikam nejedeme, tak pořád váhám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.1.12 19:20

Tak nám se to krátí. ještě týden, a bude Jájucha doma až do září. Příští sobotu totiž jedou s tátou na Apaluchu a pobyt ve školce máme jen do konce ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.1.12 19:41

Mauglie ja zatim ani nevim kdy jsou u nas prazdniny :oops: . Jestli skolka pojede tak tam bude normalne chodit, protoze my jako rodina urcite nikam nepojedem v obdobi jarnich prazdnin, zatim se nas tyhle prazdniny netykaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
20.1.12 19:45

Maugli, mala bude chodit do školky, pokud bude fungovat. Chodíme do práce, dovolenou v plánu nemáme. Taky zatím nevím, kdy u nás jsou jarní prázdniny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.1.12 20:05

v Brně jsou první týden v únoru. Většina rodičů u nás ve školce své děti odhlásila, já tam nakonec Kubíka napíšu, ale nevím nevím jestli zůstane otevřená, ve školce zůstává v dolní třídě jen 8 dětí z 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
21.1.12 07:49

Ja myslim, ze treba zustane otevrena, ale pojede v nejakem jinem rezimu. Ikdyz tezko rict, oni si to ty skolky delaji po ruznu a nebyva vyjimkou, ze zaviraj pomalu na kazdy prazdniny co skoly. V lete u nas treba skolka jede jen do pulky cervence a pak zas az od zari :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.1.12 09:36
clovek píše:
Ja myslim, ze treba zustane otevrena, ale pojede v nejakem jinem rezimu. Ikdyz tezko rict, oni si to ty skolky delaji po ruznu a nebyva vyjimkou, ze zaviraj pomalu na kazdy prazdniny co skoly. V lete u nas treba skolka jede jen do pulky cervence a pak zas az od zari :roll:

naše školka má otevřeno jen prvních 14 dní v červenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
31.1.12 06:58

Ahoj, doufam, ze jste vsichni zdravi a deti chodi s usmevem do skolky. Prosim napiste mi jak ted budete deti oblekat do tech silenych mrazu, kolik budou mit vrstev? Syn nosi puncochy a oteplene sustakove kalhoty, tak nevim jestli nemam dat oteplovaky, to uz asi takovy rozdil nebude, spis se budou hur oblikat :think: . Kombinezu jsme letos neporizovali. Nevim jestli pridat jeste jednu mikinu :think:. Aby se mohl vubec hybat, zrejme az bude opravdu hodne mrznout i pres den tak mozna ani ven nepujdou. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí