Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jeli ráno s tátou jak dva velcí klucí. Jinak ho budu vodit/vozit (podle počasí - máme to asi 20 min pěšky) na celý den do cca 15.30. A podle potřeby se budeme střídat s tátou. Ten mladšá 2,5 roku se už doma začíná zjevně nudit - přeci jen starší brácha byl bytelnej parťák ![]()
Tak u nás to bylo asi se třema slzama, ovšem na matčině straně.
Malá zajela do třídy jako by tam chodila už dva a půl roku, já se ještě zdržela s domlouváním ohledně stravování a pak už mi malá jen zamávala a v tu ránu na mě nejspíš zapomněla.
A já odcházela ze školky a říkala si, že to přece není možný, že už je ve školce, vždyť jsem rodila včera…
Ale taky myslím, že budeme mít horší chvilky, až jí docvakne, že takhle už to bude každej den, chca nechca.
Ahoj taky jsme to zvládli dobře. Malá se cyhtila velkýho bráchy předškoláka jak klíště a šli. Zato mě se tady klepou ruce a jsem napnutá jak malý gatě. Když jsem ale ráno v šatně viděla to rodeo, někdo tam klečel s hlavou na židličce a naříkal…ve vedlejší budově někdo zběsile vyběhl ze dveří a ječel jak paviján, a kopal a vztekal se, tak si říkám, že to muselo být dneska hodně náročný pro všechny.
Holky tak u nás se šlo s pláčem už z domova..tím, jak tam byl minulý týden na zkoušku, věděl, do čeho jde.
Ve školce taky plakal…jak mi to rvalo srdce. že chce jít se mnou do práce a nebo k babičce.
Jdu pro něj po obědě tak jsem zvědavá
U nás to bylo se slzama u dcerky a s hysterickým řevem u kluka, ovšem u něj přesně z opačného důvodu - chtěl ve školce zůstat a já to táhla domů
tak musí ještě do listopadu vydržet, bobek, a pak si to tam užije, sice jen na 5 dní v měsíci, protože mám ještě rodičák, ale aspoň něco ![]()
Dcerka měla slzičky na krajíčko, trošku fňukala, ale dala paní učitelce pyžamko že tam bude spát, mi pusu, zamávala z okna a šla si hrát. tak snad dobrý. Jdu pro ni v 15h.
Ahoj holky, závidím, co už to máte zasebou, malej jde až ve středu… ![]()
Dcera uz chodi dyl, ale dneska mela taky premieru, stipla ji chudinku vosa a ona u sebe nemela maminku ![]()
ja jsem pred rozpadem a budu asi vyzvedavat po spani, snad se k tomu nekdy dopracujeme, zatim tam je na dve hodiny a jeste ve skolce ani neobedvala, furt se nejak nemaj k tomu to prodlouzit. Dneska jsme ji tam dali driv, bylo jedno male nedorzumeni pac nam zacala sluzba na chleb (rodice se trochu podileji na chodu) a my mysleli ze tam ma byt na snidani a oni jeste nemaj hotovou kuchyn…trochu trapas
.
Tak jsem Lexíka domů po obědě nepřivedla, neb se prý hned po jídle svlíknul do slipků a při příchodu mi s rozzářenýma očima oznámil, že jde spát jako děti. Takže pro něj jdu na 3 hodinu, to už snad domů chtít bude, nevděčný to syn ![]()
@Alex160509 píše:
Tak jsem Lexíka domů po obědě nepřivedla, neb se prý hned po jídle svlíknul do slipků a při příchodu mi s rozzářenýma očima oznámil, že jde spát jako děti. Takže pro něj jdu na 3 hodinu, to už snad domů chtít bude, nevděčný to syn
Tak my už jsme taky zpátky. Ráno úpně dobrý, pak najednou začal brečet, ale hned jsme to zahnali hrou, pak jsem odešla a celou dobu trnule, že budou volat ze školky. To se naštěstí nekonalo, když jsem přišla, zrovna dojedl a odnášel po sobě talíř. Učitelky říkali, že se zatím rozkoukává, ale nevyváděl. Tak uvidíme zítra, nevím, jestli mu docvaklo, že už tam bude chodit pořád
Do konce týdne po obědě a příští se domluvím s učitelkama, jestli už máme zkusit spaní. Naštěstí ho může vyzvednout babička.
U nás dobrý
Ráno mírný fňuk, ale ve školce ok, i podali uč. ruku a pozdravili
A prý všechno v poho. Akorát teda oběd
= buchty s povidlama ![]()
@Eliška píše:
U nás dobrýRáno mírný fňuk, ale ve školce ok, i podali uč. ruku a pozdravili
A prý všechno v poho. Akorát teda oběd
= buchty s povidlama
To byva
, ze 1× tydne je sladke jidlo (nebo alespon bezmase), moje segra taky protaci oci, kdyz maji deti ve skolce sisky s makem
, ale treba mne to ani nevadi. Chce to vychytat, aby nemel ty buchty i ke snidani no ![]()
@nakukovatelka píše:
To byva, ze 1× tydne je sladke jidlo (nebo alespon bezmase), moje segra taky protaci oci, kdyz maji deti ve skolce sisky s makem
, ale treba mne to ani nevadi. Chce to vychytat, aby nemel ty buchty i ke snidani no
Já nemám problém se sladkým jídlem, ale chci, aby měli v poledne teplé jídlo. Buchty nebo koláč (což v naší školce k obědu občas je) mně ani mým dětem k obědu nestačí a k obědu nic podobného nedělám, pro nás je to zákusek nebo snídaně nebo svačina.
Na šišky s mákem, žemlovku, ovocné knedlíky apod. bych neřekla ani popel.
Tak u nás proběhlo vyzvedávání v hysterickým řevu - ne proto, že ji chci odvést domů, to jí proti předpokladu ani moc nevadilo, ale usmyslela si, že si chce vzít domů kapsář, bačkorky, prostě všechno… Ale myslím, že to bylo únavou, už prý ani neobědvala a doma usla jako špalek. ![]()