Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak u nás vše od pondělka v pohodě, odchody i příchody bez řevu, spinká tam i jídlo jí všechno, ale vypadá to, že zítra do školky nepůjde.
Dnes ráno začal kejchat, odpolko už mu tekla vodová rýma a co usnul, tak pokašlává a před chvílí si z toho trochu ublinknul, moc dlouho teda zdráv nevydržel
Snad se to přes víkend ztratí a nerozjede se to…
Moje dítě, které dělalo minulý týden neskutečný scény že neeee a neeee školka dneska přišel s tím, že tam chce i spinkat ![]()
Ahoj, my byli dnes po druhé, ráno tedy ještě bečel, volal mě.
Zas jsem ho tam nechala a šla.
Odpoledne učitelka povídá, že brečel tak 3 min.,jinak, že v pohodě, spolupracuje, říká si na wc. Dokonce odpoledne po obědě jak jsem přišla, tak mě ani nepřivítal, dostaly děti po obědě musli tyčinku, a ta ho zaujala víc než můj příchod
Školnice dokonce říkala, že je „zlatíčko“
![]()
No, tento týden už malej nepůjde, příští týden jde na 3 dny, sředa, čtvrtek, pátek, s tím, že v pátek jsem ho napsala na celodenní, tj i se spaním…ale jestli to půjde ve středu, tak bych ho nechala na celodenní i ve čtvrtek
![]()
No, a od pondělka 17.9. bude vodit tatík, a to od brzkého rána, cca v 6h ![]()
Snídani mám domluvenou, že může mít s sebou, pač to by asi nestíhali ![]()
Jsem docela překvapená, jak to zatím jde…ťuk, ťuk…
…jinak, co se týče toho marodění, tak tady v té třídě mají naučeno, že třeba pití čaje, že si na každý pití vezmou čistej hrneček, napijou se, a odnesou do okýnka. V jiné třídě se ty hrnečky točí celý den
Takže to bych řekla, že je taky trochu + ![]()
@momi33 píše: …jinak, co se týče toho marodění, tak tady v té třídě mají naučeno, že třeba pití čaje, že si na každý pití vezmou čistej hrneček, napijou se, a odnesou do okýnka. V jiné třídě se ty hrnečky točí celý denTakže to bych řekla, že je taky trochu +
U nás dostávají k jídlu vždy čistý hrnek a jinak má každé dítě u kuchynky svůj plastový hrnek z domova a z toho pijí mezitím. Každý den odpoledne jdou ty hrníčky do myčky a ráno mají připravený čistý.
U nas je to ruzne kazdy den, vcera byl zlatej, ze ani nechtel jit ze skolky domu - jeste asi ctvrt hodiny jsem tam na nej cekala, nez si dohral s kamaradem
.
Dneska rano se pred tridou rozbrecel… Takze asi to bude jeste ruzny. Uz tedy davam od stredy na spani, chodim pro nej ve tri.
Ovsem mam zazitek z dnesni noci (kdyz se tu zminujte o tech nemocech) - ve 2h se vztycil v posteli a „jsem nemocneeej jsem nemocneeej“ a zacal nabirat na brek. Tak jsem vylitla, protoze jsem myslela, jestli nebude zvracet. Tak zvraceni se nekonalo a nebyl ani „nemocnej“, zato durch procuranej. Musela jsem prevlikat celou postel, odnesla to i matrace.
A uz byl pocuranej rano i v utery… ![]()
A to prosim pekne vubec v noci se nepocurava, nikdy to nedelal, ani v hotelich o prazdninach, na chate, doma, proste uplne v pohode spi a brzy rano se vycura do nocniku at jsme kde jsme a spi se dal. Ze by v tom nastup do skolky sehral nejakou roli?
Ve skolce byly ale rano mega sceny u jinych deti, byl s nama poprve manzel a toho uplne omejvali
, to bylo revu jak kdyz tam nekdo ty deti vrazdi. Mne je vzdycky uplne lito, ze ho tam v tom nechavam, a sama si odejdu do klidu. Naka zenska honila dite po chodniku, vetsiho kluka a nemohla ho tam vubec dostat, nechtel ani do vrat ![]()
Uplne mi z toho bylo vselijak, takovy trochu mucenicko deti ![]()
My chodíme do školky jako poslední, takže to už si děti většinou spokojeně hrají a žádný řev se nekoná
A náš ten se pomalu ani nerozloučí, jak si honem běží hrát. Nestíhá se přivítat ani s paní učitelkou ![]()
@Amabilis77 píše:
My chodíme do školky jako poslední, takže to už si děti většinou spokojeně hrají a žádný řev se nekonáA náš ten se pomalu ani nerozloučí, jak si honem běží hrát. Nestíhá se přivítat ani s paní učitelkou
To neni spatny napad, zatim rano nikam nespecham, tak budu chodit fakt az na tu pul devatou, my tam byvame tak neco po osmy hodine. Vidis, to me nenapadlo
![]()
U nás se školka o čtvrt na devět zamyká a nás tam dneska zamkli. Jako stihli jsme přijít ještě před čtvrt, ale už jsem nestihla odejít, tak jsem se potupně vracela, aby mi odemkli
(naše školka je docela veliká, ale odemykat se naštěstí dá pomocí telefonních zámků ze tříd, jako jsou v panelácích, takže se mnou nemusela učitelka odejít
).
…my chodíme do školky na tu 7:40h, ale příšt týden bych ráda dřív ![]()
no, a od 17.9. bude malej chodit už od 6h
to ho bude vodit chlap, já půjdu makat
![]()
@momi33 píše: … já půjdu makat![]()
Já se musím smát, promiň, ale úplně jsem si vzpomněla na sebe a ty svoje řeči, jak se těším zprátky do práce a že už aby… Jsem se měla radši vždycky plácnout přes pusu.
![]()
@Bersaba píše:
Já se musím smát, promiň, ale úplně jsem si vzpomněla na sebe a ty svoje řeči, jak se těším zprátky do práce a že už aby… Jsem se měla radši vždycky plácnout přes pusu.![]()
jj, já se tedy hrozně těším ![]()
navíc, nevím pořád, jak to bude, pač mám vyhlídku na novou práci, ale tam je nástup až koncem září, a já musím do práce už toho 17.9.
Budu muset na pár dnů do starý práce, a tam je to na
![]()
ve středu jdu za tím nejvyšším..kreténem…vyjednat co a jak
úžasnej vodvaz
![]()
já se tedy netěšila nikdy do práce
![]()
@nakukovatelka ja si myslim, ze to pocuravani muze mit souvislost. Skolka je velka zmena v zivote prcku a ackoli se jevej, ze jsou uplne ok a ve skolce spokojeni, tak neco v nich ta zmena vyvolat musi. U nas skolka rozjela nocni desy a to byl uplne v pohode, ve skolce nemel zadny problemy. Tak snad to malyho brzo pusti.
@momi33 to mate dobrou skolku, ze mate otevreno uz od 6hod, to je docela rarita co tak slysim a do kolika je otevrena odpoledne?
clovek,myslím, že je otevřená do 16h.
Tím, že malej bude tak brzo vstávat, tak mu budu dávat snídani s sebou, pač svačina je až od 8:30.
To nám taky umožnili.
jinak co vím, tak jsou tam i některý rodiče v 5:45,to akorát kamarádka učitelka přichází do práce…