Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
6.9.12 21:11

A u nas uz se chrapti, takze cekam co z toho vyleze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
6.9.12 21:45

Tak u nás vše od pondělka v pohodě, odchody i příchody bez řevu, spinká tam i jídlo jí všechno, ale vypadá to, že zítra do školky nepůjde.
Dnes ráno začal kejchat, odpolko už mu tekla vodová rýma a co usnul, tak pokašlává a před chvílí si z toho trochu ublinknul, moc dlouho teda zdráv nevydržel :? Snad se to přes víkend ztratí a nerozjede se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
6.9.12 21:50

Moje dítě, které dělalo minulý týden neskutečný scény že neeee a neeee školka dneska přišel s tím, že tam chce i spinkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.9.12 21:56

Ahoj, my byli dnes po druhé, ráno tedy ještě bečel, volal mě.
Zas jsem ho tam nechala a šla.
Odpoledne učitelka povídá, že brečel tak 3 min.,jinak, že v pohodě, spolupracuje, říká si na wc. Dokonce odpoledne po obědě jak jsem přišla, tak mě ani nepřivítal, dostaly děti po obědě musli tyčinku, a ta ho zaujala víc než můj příchod :-O :lol: Školnice dokonce říkala, že je „zlatíčko“ 8o 8o
No, tento týden už malej nepůjde, příští týden jde na 3 dny, sředa, čtvrtek, pátek, s tím, že v pátek jsem ho napsala na celodenní, tj i se spaním…ale jestli to půjde ve středu, tak bych ho nechala na celodenní i ve čtvrtek :think: :think:
No, a od pondělka 17.9. bude vodit tatík, a to od brzkého rána, cca v 6h :roll:
Snídani mám domluvenou, že může mít s sebou, pač to by asi nestíhali :think:
Jsem docela překvapená, jak to zatím jde…ťuk, ťuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.9.12 21:59

…jinak, co se týče toho marodění, tak tady v té třídě mají naučeno, že třeba pití čaje, že si na každý pití vezmou čistej hrneček, napijou se, a odnesou do okýnka. V jiné třídě se ty hrnečky točí celý den :roll: Takže to bych řekla, že je taky trochu + :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
7.9.12 08:37
@momi33 píše: …jinak, co se týče toho marodění, tak tady v té třídě mají naučeno, že třeba pití čaje, že si na každý pití vezmou čistej hrneček, napijou se, a odnesou do okýnka. V jiné třídě se ty hrnečky točí celý den :roll: Takže to bych řekla, že je taky trochu + :think:

U nás dostávají k jídlu vždy čistý hrnek a jinak má každé dítě u kuchynky svůj plastový hrnek z domova a z toho pijí mezitím. Každý den odpoledne jdou ty hrníčky do myčky a ráno mají připravený čistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.9.12 13:33

U nas je to ruzne kazdy den, vcera byl zlatej, ze ani nechtel jit ze skolky domu - jeste asi ctvrt hodiny jsem tam na nej cekala, nez si dohral s kamaradem :).
Dneska rano se pred tridou rozbrecel… Takze asi to bude jeste ruzny. Uz tedy davam od stredy na spani, chodim pro nej ve tri.

Ovsem mam zazitek z dnesni noci (kdyz se tu zminujte o tech nemocech) - ve 2h se vztycil v posteli a „jsem nemocneeej jsem nemocneeej“ a zacal nabirat na brek. Tak jsem vylitla, protoze jsem myslela, jestli nebude zvracet. Tak zvraceni se nekonalo a nebyl ani „nemocnej“, zato durch procuranej. Musela jsem prevlikat celou postel, odnesla to i matrace.
A uz byl pocuranej rano i v utery… :think:
A to prosim pekne vubec v noci se nepocurava, nikdy to nedelal, ani v hotelich o prazdninach, na chate, doma, proste uplne v pohode spi a brzy rano se vycura do nocniku at jsme kde jsme a spi se dal. Ze by v tom nastup do skolky sehral nejakou roli?

Ve skolce byly ale rano mega sceny u jinych deti, byl s nama poprve manzel a toho uplne omejvali :mrgreen:, to bylo revu jak kdyz tam nekdo ty deti vrazdi. Mne je vzdycky uplne lito, ze ho tam v tom nechavam, a sama si odejdu do klidu. Naka zenska honila dite po chodniku, vetsiho kluka a nemohla ho tam vubec dostat, nechtel ani do vrat :nevim:
Uplne mi z toho bylo vselijak, takovy trochu mucenicko deti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.9.12 13:36

My chodíme do školky jako poslední, takže to už si děti většinou spokojeně hrají a žádný řev se nekoná :lol: A náš ten se pomalu ani nerozloučí, jak si honem běží hrát. Nestíhá se přivítat ani s paní učitelkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.9.12 13:41
@Amabilis77 píše:
My chodíme do školky jako poslední, takže to už si děti většinou spokojeně hrají a žádný řev se nekoná :lol: A náš ten se pomalu ani nerozloučí, jak si honem běží hrát. Nestíhá se přivítat ani s paní učitelkou :lol:

To neni spatny napad, zatim rano nikam nespecham, tak budu chodit fakt az na tu pul devatou, my tam byvame tak neco po osmy hodine. Vidis, to me nenapadlo :oops: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.9.12 13:43

U nás se školka o čtvrt na devět zamyká a nás tam dneska zamkli. Jako stihli jsme přijít ještě před čtvrt, ale už jsem nestihla odejít, tak jsem se potupně vracela, aby mi odemkli :lol: (naše školka je docela veliká, ale odemykat se naštěstí dá pomocí telefonních zámků ze tříd, jako jsou v panelácích, takže se mnou nemusela učitelka odejít :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.9.12 13:59

…my chodíme do školky na tu 7:40h, ale příšt týden bych ráda dřív :think:
no, a od 17.9. bude malej chodit už od 6h 8o to ho bude vodit chlap, já půjdu makat :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
7.9.12 14:13
@momi33 píše: … já půjdu makat :poblion: :poblion:

Já se musím smát, promiň, ale úplně jsem si vzpomněla na sebe a ty svoje řeči, jak se těším zprátky do práce a že už aby… Jsem se měla radši vždycky plácnout přes pusu. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.9.12 14:24
@Bersaba píše:
Já se musím smát, promiň, ale úplně jsem si vzpomněla na sebe a ty svoje řeči, jak se těším zprátky do práce a že už aby… Jsem se měla radši vždycky plácnout přes pusu. :oops: :mrgreen:

jj, já se tedy hrozně těším :roll:
navíc, nevím pořád, jak to bude, pač mám vyhlídku na novou práci, ale tam je nástup až koncem září, a já musím do práce už toho 17.9.
Budu muset na pár dnů do starý práce, a tam je to na :poblion: :poblion: :poblion:
ve středu jdu za tím nejvyšším..kreténem…vyjednat co a jak :poblion: :poblion: úžasnej vodvaz :roll: :roll: :poblion: :poblion: :poblion:
já se tedy netěšila nikdy do práce :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.9.12 13:03

@nakukovatelka ja si myslim, ze to pocuravani muze mit souvislost. Skolka je velka zmena v zivote prcku a ackoli se jevej, ze jsou uplne ok a ve skolce spokojeni, tak neco v nich ta zmena vyvolat musi. U nas skolka rozjela nocni desy a to byl uplne v pohode, ve skolce nemel zadny problemy. Tak snad to malyho brzo pusti.

@momi33 to mate dobrou skolku, ze mate otevreno uz od 6hod, to je docela rarita co tak slysim a do kolika je otevrena odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.9.12 13:40

clovek,myslím, že je otevřená do 16h.
Tím, že malej bude tak brzo vstávat, tak mu budu dávat snídani s sebou, pač svačina je až od 8:30.
To nám taky umožnili.
jinak co vím, tak jsou tam i některý rodiče v 5:45,to akorát kamarádka učitelka přichází do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí