Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
10.9.12 10:52

U nás po prvních pohodových dnech nastal řev.. V pátek poprvé.. dost mě to šokovalo a dneska hysterickej řev, držela se mě za nohu, že chce domů.. Nevím kde je chyba. Jsem z toho dost vedle… :,( Jinak školka je od 6 do 16h..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.9.12 10:58

U nas dcera zacala rano pri predani taky brecet a pry docela dost…a to uz tam chodi mesic. Ach jo :(. Taky prestala odpoledne spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.9.12 11:02
@momi33 píše: …holky, švagrovka lékárnice mi doporučila na podporu imunity toto:
http://www.docsimon.cz/…obule-30x-1g
prý to dávala malýmu loni, a ty školkové nemoci neměly tak intenzívní průběh.
Taky jsem si to u ní objednala…

oscillo je dobra vec, ale je to homeopatikum a neni to jen tak…na prevenci je to k nicemu, hom. takhle nefunguje, kdyz ale viroza zacne, umi ji zastavit. Aspon me ze zacatku jich par zastavila, pak se to ale nejak pretalo darit.

pokud nesedi priznaky s obrazem leku, nepomuze nic.

nemusi se brat cela tuba, staci par kulicek, je to jen obchodni trik, aby toho prodali vic. Boiron z tohodle zije :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.9.12 11:02

Jinak s neustalym nachlazenim taky bojujeme, cela rodina 8o, takze taky premejslim o nejake prevenci, ale nic jsem jeste nevymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
10.9.12 12:25

Taky mi dneska prťátko brečelo. Doma v pohodě, už v pátek se rozhodla, že tam dneska bude i spát, takže si ráno sbalila pyžamko a polštářek, naprosto v klidu jsmem došly do školky - a tam konečná, taky se mě držela za nohu a plakala, ať ještě nechodím, ať si s ní jdu hrát. :,( Chvilku jsem se snažila vysvětlovat, ale mezitím došly další dvě děti a jak slyšely Jáju vřískat, vypadalo to, že se přidaj, takže jsem svoji milovanou rozvracečku morálky vrazila učitelce do náručí a prchla. :oops:
A jak to dopadlo, zjistím až ve tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.9.12 12:32

@Bersaba ja za hodinu, uz sleduju hodiny 8o

teda jestli nebudou volat driv, ted jsou deti spat, ale pochybuju ze ona bude taky. Minule nespala a cca od stredy prestala odpoledne spat vubec 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
10.9.12 14:30

Ja koupila o vikendu ten Imunoglukan, na Vase doporuceni (nebo to bylo v jine diskusi - ted nevim, lezu do dvou skolkovych diskusi :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
10.9.12 15:01

U nás po víkendu očekávatelné malé fňukání už z domova, ale ustál to a slzy nebyly. Jdou po spa, takže tam jdu až za čtvrt hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.9.12 21:13

My máme taky rýmu, ale do školky sem ho dala, odpoledne sem si pro něj byla a dokonce se tam naučil smrkat, se mnou se to nenaučil za dva roky, a jeden den ve školce a umíme smrkat. školku máme otevřenou od 6,15 - 16,00, zatím mi nebrečel, ale ted před spaním mi říkal, že zítra do školky nejde, že ho tam nějakej chlapeček bouchal, tak se na to musím zítra zeptat učitelky…jinak ve školce je spokojenej, díky bohu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.9.12 10:41

Tak naše školka je otevřená od 6:30 do 16h, taky to moc nechápu, málokdo končí takhle brzy, ale manžel naštěstí ano, tak to bude v pohodě.
Malej se naštěstí drží, je ok, ale nesmím to zakřiknout :mrgreen: Tenhle týden vozí do školky tatínek a je to teda horší, drží se ho, nechce se pustit, ale učitelka to docela zvládá, odláká ho. Je to tím, že je na něm hrozně citově závislej, takže věřím, že až budu zase vodit já, bude to v poho.
Dneska jde poprvé po obědě a jedeme na výlet do zoo, jsme mu to slíbili :D
Taky začal kňourat, že se mu tam spát nechce, že je mu smutno. Tak jsem mu nabídla, že si tam může vzít medvídka a spinkat s ním. On dotáhl metr a půl velkýho medvěda, že si tam vezme toho :lol: Takže vysvětlujeme, že velkého ne, ale nedá si říct, dneska odcházel s řevem. To byl zase nápad :roll: :mrgreen:

Jinak co se týče těch léků na podporu imunity, tak loni jsem dávala nějaký přírodní sirup z nějaké bylinky, ale teď už si nevzpomenu na to, jaký.. na doporučení dr. Teď ještě nic nedávám, ale taky budu muset něco pořídit

• Citovat
  • Upravit
25324
11.9.12 13:38

Ahoj, tak malej jde zas zítra, a až do pátku, a když to půjde, tak bych ráda, aby tam už ve čtvrtek a v pátek spal…jinak má taky trochu rýmu, že by ze školky? byl tam jen 2 dny… :think:
Objednala jsem u švagrovky to Oscilo, a uvidíme :think:
malej mi krom těch rým nikdy nemarodil, měl jen teplotu z horka, jinak nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
11.9.12 14:07

Ahoj holky :-) Malej už má pěknej absťák, že od pátku ve školce nebyl :roll: :D Do zítra jsem ho omluvila, rýmu měl jen pátek/sobota, ale v tu sobotu začal pokašlávat, je to tak 3×/4× za den, ale takovej chrchlavej kašel, tak nevím, jestli ho už ve čtvrtek zase dát, nebo čekat do pondělí :nevim: Asi zítra zajdeme k doktorce a uvidím co ona na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
11.9.12 14:54

Ahoj, my jdeme do skolky zitra (byl ted doma s rymou), tak jsem zvedava, jak to bude rano vypadat.

Pokud jde o tu rymu, tak kdybych byla uplne poctiva, asi by to jeste na 2-3 dny bylo (asi ne nadarmo se rika, ze nelecena ryma trva 7 dni, lecena tyden). Ryma zacala v sobotu rano, a je to mnohem, mnohem lepsi, ale obcas si jeste zasmrka a semtam zakasle. Davam Mucosolvan, smrkat uz umi a i odsavame, jsou to ty nudle co uz byvaji u koncici rymy.
Doufam, ze nic neprichyti dalsiho, a tedy doufam a myslim, ze timhle uz nikoho nenakazi, nekycha, neprska, je mu dobre, lita po byte, ale obcas se musi vysmrkat.
Kdybych chodila do prace, neresim to a uz jde tam, takhle tam sice taky jde, ale resim to (jsem se do toho nejak zamotala :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
11.9.12 15:01

@nakukovatelka Asi tak nějak :lol: Já jsem na tohle taková poctvika, že bych ho nechala doma nejradši dokud přestane kašlat úplně, ale to bude tak za týden :? a to by bylo strašný neštěstí pro něj, že nemůže chodit. Takže ve čtvrtek asi zase nastoupí :think: Je to jak u vás, lítá jak ďas, jen u toho občas zakašle. Snad se ho nechytne něco dalšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.9.12 15:04

Také zítra nastupuje po rýmě. Nic mu není, jen párkrát za den smrká. Jinak mu nic není. Ale mám strach, aby si neodvykl tak půjde. Zkusíme i se spaním. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí