Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
14.9.12 12:49

Jinak malej včera poprvé spal, prý si i zdřímnul, a nebečel…chodíme na 7h, aby si co nejvíc zvykl na vstávání…od pondělka bude chodit v 6:15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
15.9.12 09:45

Tak u nás naštěstí pořád ok. Všechno v pohodě, žádné scény, brek. Krásně to zvládnul a nijak mu v tom nevadí ani fakt, že moc nemluví :) Dokonce usne(doma už dávno nespí)všechno sní a pije MLÉKO, které nepije od svých dvou let :mrgreen: Nechápu :nevim: Takže zatím samá pozitiva, kromě rýmy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.9.12 10:07
@Verda73 píše:
Tak u nás naštěstí pořád ok. Všechno v pohodě, žádné scény, brek. Krásně to zvládnul a nijak mu v tom nevadí ani fakt, že moc nemluví :) Dokonce usne(doma už dávno nespí)všechno sní a pije MLÉKO, které nepije od svých dvou let :mrgreen: Nechápu :nevim: Takže zatím samá pozitiva, kromě rýmy :lol:

jj, u nás taky pozitiva, v pátek jsem měla chvilku, abych si popovídala s učitelkou-kamarádkou, nemusela jsem rychle utíkat pryč :lol:
Tak malýho chválila, jak je samostatnej, že poslouchá, spolupracuje.
To jsem taky nevěřila :lol:
Ve školce usne, ale chvilku mu trvá, než zabere.Asi je to tím, že není na to prostředí zvyklej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.9.12 10:44

Tak naše malá už má taky rýmu. Ale jsem docela naštvaná - v pátek vyzvedávala malou tchýně a hlásila, že když ji oblékala na cestu domů, byla úplně prostydlá, nohy i záda jako led. Přitom oblečená byla myslím dost, teplejší leginy a tričko s dlouhým rukávem. Jenže tam prý měli na děcka v herně otevřený okna. :evil: Večer už kejchala a od včerejška rýma jako pes.
Tak jsem tak všeobecně povytočená, protože nastydla úplně zbytečně. Oblečení tam měla dost, tak kdyby se aspoň ozvala, že je jí zima, bosorka moje, to jí můžu stokrát nabádat, že si musí ŘÍCT, když něco potřebuje. Je to k vzteku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.9.12 10:49

@Bersaba u nás je to taky tak, sice nemají otevřená okna, ale nechají děti pobíhat po zahradě jen v mikině, přitom už na tom byla docela zima a bez čepice. Malýmu jsem říkala, že si ji má brát a že tam má bundu, jenže on si na to asi nevzpomene :nevim: naštěstí tedy rýmu nemá

• Citovat
  • Upravit
412
16.9.12 13:14

Ahojky
tak mi to pořád nák nedáváme prý jsme už jediný kdo tam tak řve :zed: občas se to zlepčí pak zase ne…příjde mi že nejvíc jí štve to stávání…
holky taky musíte hlasit, že chodíte do školky na sociálku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.9.12 13:18

Ahojky, malej drří, trochu mu teče z nosu, ale nic děsného.
Začala jsem dnes dávat to Oscilo, tak uvidíme.
Jo, a zítra jdu poprvé do práce-po 3,5 letech..a ráno vodit bude tatínek, malý bude snídat ve školce, pač ráno by tatík nestihl autobus do práce.
A v úterý mám první rodičák 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.9.12 17:06
@momi33 píše:
Ahojky, malej drří, trochu mu teče z nosu, ale nic děsného.
Začala jsem dnes dávat to Oscilo, tak uvidíme.
Jo, a zítra jdu poprvé do práce-po 3,5 letech..a ráno vodit bude tatínek, malý bude snídat ve školce, pač ráno by tatík nestihl autobus do práce.
A v úterý mám první rodičák 8o :lol:

Ahoj, tak at to v praci zvladnes, vim, ze jsi psala, ze to tam je nejaky vselijaky… at se Ti tam v ramci moznosti libi :kytka: (trochu zavidim, me vysoupli pro nadbytecnost, sice o odstupnym a byli slusny, ale co je mi to platny, kdyz ted nemuzu o nic zavadit). Takze me ceka (snad) taky nastup po cca 3,5 letech, a to jeste nekam do noveho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.9.12 17:16
@Bersaba píše:
Tak naše malá už má taky rýmu. Ale jsem docela naštvaná - v pátek vyzvedávala malou tchýně a hlásila, že když ji oblékala na cestu domů, byla úplně prostydlá, nohy i záda jako led. Přitom oblečená byla myslím dost, teplejší leginy a tričko s dlouhým rukávem. Jenže tam prý měli na děcka v herně otevřený okna. :evil: Večer už kejchala a od včerejška rýma jako pes.
Tak jsem tak všeobecně povytočená, protože nastydla úplně zbytečně. Oblečení tam měla dost, tak kdyby se aspoň ozvala, že je jí zima, bosorka moje, to jí můžu stokrát nabádat, že si musí ŘÍCT, když něco potřebuje. Je to k vzteku.

To je pitomy, ale muzu Te uklidnit - uz jsem si vsimla, ze malej ma vzdycky, kdyz pro nej prijdu, uplne studeny ruce, a to nikdy doma nemiva. Ja jsem takova spis „vice oblikaci“ (nechapu napr kdyz se tu resi, jestli davat miminum do fusaku bundu nebo ne 8o apod), sama jsem taky spis vic oblecena, a malymu proste rano nechavam ve skolce na sobe mikinu. Ma teda bud tricko nebo triko s dl.ruk.-podle pocasi, pres to slabsi mikinu na zip, a jednoduchou slabsi vetrovku. Takze ja sundam jen tu bundu, prevliknu kalhoty za teplaky, a ten vrsek mu necham, porozepnu mu to, a pak dej se vule bozi (resp. ucitelky :mrgreen: ). Zatim mel odpo vzdycky mikinu sundanou, ale je pravda, ze ho beru po spani, tak to je jasny. Okna byvaji dokoran poranu, to vetraji, tak doufam, ze z nej tu mikinu snad hned neservou.

Planuju mu davat asi spis tricko s kr.ruk., a pres to nejakou ne moc silnou mikinu pres hlavu (takze ne treba flisku), aby to neevokovalo hned to svlikani, aby to bylo neco mezi trikem a mikinou a ucitelka si toho moc nevsimala :mrgreen: proste aby mel ten dlouhy rukav a nebylo to jen to slaby bavl. triko na holym tele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.9.12 18:55
@nakukovatelka píše:
Ahoj, tak at to v praci zvladnes, vim, ze jsi psala, ze to tam je nejaky vselijaky… at se Ti tam v ramci moznosti libi :kytka: (trochu zavidim, me vysoupli pro nadbytecnost, sice o odstupnym a byli slusny, ale co je mi to platny, kdyz ted nemuzu o nic zavadit). Takze me ceka (snad) taky nastup po cca 3,5 letech, a to jeste nekam do noveho 8o

Díky…
ono to bylo zajímavý, do poslední chvíle jsem nevěděla, kam se vrátím, nakonec v pátek před 14h mi volal můj šéf, že mě bere zpět na stejné místo za stejné peníze…i kolegyně mě překvapily, ptaly se, kdy už přijdu..
tak uvidíme…ještě skloubit dohromady školku, moje cvíčo a chlapovy schůze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.9.12 19:40

@nakukovatelka ja davam jak se trochu ochladi triko s dlouhym rukavem a na to normalne triko s kratkym, vypada to dobre a ja mam aspon trochu klidnejsi pocit, protoze pochybuju, ze nas mladej by se ozval, ze je mu zima a ze si chce nechat mikinu. Radsi ani nemyslim na to jak to vypada, kdyz uhodi zima jak deti oblikaji, saly, cepice atd…Jediny co jsem porad malymu loni zduraznovala a ucila ho, at ma triko v teplakach, ale jestli si na to daval bacha, no dost pochybuju… jo a pecka jsou rukavice, pripravte si palcaky do zasoby :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
16.9.12 21:38

S tim trickem pres triko je to dobry napad, taky uz jsem o tom premyslela. Je to vic vrstev. Jinak ja taky malymu porad zastrkavam dovnitr, ja sama si to u sebe bez spodni kosilky od zari do dubna neumim predstavit :mrgreen: bych zrmzla. Nesnasim holej pas a nejaky volny tricko, leda v lete ve vedrech, jinak ne.

Rukavice budu davat na snurky, delala jsem to tak kdysi u starsiho syna a budu to tak delat i ted, moda nemoda. Uz vloni jsem to tak mela pro tohohle mrnouse, je to snad nejpraktictejsi vec, co znam :mrgreen: ty rukavice proste nemas sanci ztratit, na horach neupadnou z lanovky, neztrati je v krame, venku se skolkou atd atd. Ja uz to tak mela i u ditete na kocare, protoze byl chronicky vyhazovac cehoholiv z kocaru ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.9.12 21:49

@nakukovatelka já jsem ze staré školy, už možná týden dávám pod tričko klasickou košilku ;) Ptala jsem se ho, jestli mu v ní není v herně horko a prý ne, tak dávám pořád

• Citovat
  • Upravit
10017
16.9.12 22:33

@nakukovatelka taky nosil loni rukavice na gume, takovy ty lepsi, fakt do snehu, ale pak byly dny, kdy chvily jako na rukavice ne a chvily jo, tak jsem mu strkala do kapsy vlneny palcaky, no a ty uz teda nemame.

Taky jsem kosilkova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
18.9.12 10:14

Tak hlásím, že už máme doma maroda, zatím to není nic vážnýho. Rýmu už měl, ale v noci měl takovej zachvát suchýho kašle, tak si ho nechám dokonce týdne doma, snad se mu to zlepší, ve školce by se mu to zaručeně zhoršilo. Byla sem s ní i u doktora na poslechnutí a na průduškách to zatím nemá.
Včera sem pro něj přišla do školky, byli už na zahradě a seděl na lavičce počůranej, nevím jak dlouho tam seděl, jestli to je ten následek :nevim:. Aspoň si ho pořádně užiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí