Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
3.9.12 15:15

Zacali pekne v tech skolkach, u nas dneska zemlovka a fazolova polivka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.9.12 15:20
@clovek píše:
Zacali pekne v tech skolkach, u nas dneska zemlovka a fazolova polivka :roll:

:lol: :lol: :lol: Asi aby z toho milí rodičové taky něco měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.9.12 15:37

@clovek tak u nás byla krupičná kaše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.9.12 18:14

U nás nevím co bylo, to mi jaksi nesdělil, ale dle trička tipuju, že rajská :mrgreen: :mrgreen:

jinak nic moc no. asi toho na něj bylo najednou moc. sice neplakal, ale když jsme si pro něj přišli, skočil tátovi kolem krku, načež hodinu byl vyloženě negativní, naštvanej, odsekával.. jeli jsme koupit věci, co nám chyběli, takže se taky předvedl, boty si nechtěl zkoušet, vyválel se na chodníku vzteky.. :roll: No a pak mi sdělil, že už tam nepůjde, takže zítřejší ráno tak hladké tipuju nebude :?

• Citovat
  • Upravit
17919
3.9.12 18:18

Ono se jich někdy dotknou maličkosti, v té školce a když to neřeknou, je to v nich a člověk neví. Takhle moje dcera ve 4 letech měla ve školce neoblíbenou hočičku a až po letech, když bylave škole, mi řekla, že ji jednou uhodila (ta holčička). Takže možná trochu úzkostlivě se každý den vyptávám dětí, jestli byly s ostatníma dětma v pohodě, jestli nebyl nějaký problém. A těm starším pořád připomínám, aby hned řekli náznaky šikany ap. Aby věděli předem, že mají mluvit, i když jim bude někdo vyhrožovat.
(Pardon, to už je OT).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.9.12 19:58

U nás školka, proběhla taky v pohodě, učitelka ho chválila, my sme ho teda nechali hned spát, aby sme mu nenarušovali režim, a úplně v pohodě…dokonce sme přišli domů, že si už jde hajnout, aby už vstával že chce jít do školky :-) tak jen doufám že mu to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
3.9.12 20:00

Tak to máte prima :)

U nás malý teď vytuhnul ještě před osmou. Úplně hotový. Po o doma nespali, takže celkově ten den byl záhul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.12 20:08
@Bersaba píše: :lol: :lol: :lol: Asi aby z toho milí rodičové taky něco měli.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@madi ja kdybych si to neprecetla na nastence tak se taky nic nedozvim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
4.9.12 08:18

U nás měli včera lososa s bramborovou kaší, dneska nevím co mají, jsem se zase zapomněla podívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
4.9.12 08:27

Holky…včera taky krupicová kaše :lol:
Matyáš jí nikdy nejedl a ve školce jí snědl
Dneska ráno zase slzy už doma, ale pak celkem pohoda......bez hysteráku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
4.9.12 08:47

Tak dneska se mě držel jak stín, s ničím si nechtěl hrát a když jsem pak zmizela, slyšela jsem ho jak řve :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
4.9.12 09:04

Náš malej dneska zvesela kráčel do školky, šli jsme pěšky, stíhala jsem, ale v šatně slzičky a zaraženej, ruku učitelce dneska nepodal, ba bylo těžké ho odervávat ode mě. Tak ale to je normální vývoj :D
Dneska mají svíčkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chikka89
4.9.12 09:07

Ahojky :mavam:
tak dnes má princezna šla podruhé do školky..včera to bylo docela dobrý když jsme se loučili a chtěli od ní pusu tak prej snad příjdu čau a šla, když jsme si jí vyzvedávali tak brečela, ale že zítra půjde zas, celej den byla jako můj stín nehla se ode mě…Ráno vstala a bez řecí se najedla, oblíkla a vyrazily jsme, úplně se tam hnala přezula se a šla do své třídy, jen co otevřela učitelka dveře a přivítala jí začla řva jako by jí na nože brali…chytla se mě a nepustila…pak držela dveře, houpala se na klice, aby se dostala ven dokonce škrábla učitelku :zed: :zed: no šílený…nevím jestli mám vydržet a nechat jí tam nebo počkat(z 2měsíce jí buodu 3)navíc já jí řekla, že tam budou chodit její kamarádky, ale ony šly o třídu výš :nevim: jsou starší jen o půl roku…takže tam nemá ani kamarády…

• Citovat
  • Upravit
2591
4.9.12 09:14

Tak u nás dnes zase dobrý, večer teda jak zalehl do postele, tak do 10 minut byl tuhej, asi fakt náročnej den :mrgreen: a ráno po 6hodině už na nás houkal a manžela se ptal, jestli jde i dneska, že tam je velkej traktor s přívěsem.
Ale nechce plyšáka, se kterým doteď byl všude, prý se mu do té malé postýlky nevejde :lol:
Jdu pro něj teda na 3. Včera o půl 3 ještě domů nechtěl a já se na něj tak těšila :roll: :) No snad ho to nadšení fakt po chvíli neopustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
4.9.12 09:17

Chikka, to vydrž, to přece nebude po prvním dni úplně v poho, chvíli jim to trvá, ne si tov hlavě srovnají, naopak když te´d přerušíš, tak v tom bude mít binec. Na řád si zvyknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí