Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5631
6.1.12 09:55

Eli, ach jo. :hug: A před tou pauzou to bylo dobrý?

Zcela sobecky jsem teda ráda, že malá chodí v pohodě. V pátek to bývá slabší, přece už se jí zdá asi dlouhý týden. Taťka jí včera řekl, že se nebude dívat na nějakou pohádku a ona se budila a pobrekávala ještě 3 hodiny a na dotaz, proč brečí, tak že tatínek jí řekl… :mrgreen: :)

A z jiného soudku - holky, měly vaše děti neštovice? Jak dlouho s nimi jsou doma?
edit: My teda neštovice nemáme (co není, může být :mrgreen: ), ale malá od švagrové jo a první pupeny jí vyskákaly 25.12. a ona už byla ve školce včera určitě a mně se to zdá hrozně brzo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17922
6.1.12 10:00

Ali, předtím to bylo taky špatný, ale vždycky je to hodně zhoršený po pauze - víkend, nemoc ap. Te´d mi bylo naprosto jasný, že to bude děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.1.12 10:47

Elisko to je mi lito, snad se malej brzo srovna :hug:

Alichi nestovice zatim nemel, co neni muze v brzku byt :(. Jestli se nepletu tak nestovice jsou infekcni do posledniho vyloupnuti, co jsem vsude cetla tak je pak po nestovicich dost oslabena imunita, takze se doporucuje zustat jeste min tyden - 14 dni po vyloupnuti mimo detsky kolektiv. Tezko rict s tvoji svagrovou, taky mi to prijde celkem brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
9.1.12 09:41

Tak už to nemusím řešit, sestřenka opravdu neštovice měla, protože už je má i malá. Konečeně nemá něco ze školky, že. :D
Ale kupodivu jsem v klidu. Asi proto, že to považuju za „jednorázovou“ záležitost a že to není věčný sopel… (od toho už máme určitě přes měsíc klid).
Teď jen, abych je nechytla já (mám vyšetřené protilátky na začátku těhotenství a negativní). :think:

Eli, teď jsem na tebe narazila (jen jsem četla) na nějaké diskuzi a řešilas tam malého, že se ti nezdá jeho začleňování do kolektivu a tak? Nepletu se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.1.12 09:49

Alichi docela vam ty nestovice zavidim, aspon budete mit klid. Mne mrzi, ze si je starsi neodbyl dokud nebyl malej na svete, ted bych byla trochu nervni, kdyby je prinesl k miminu. Ale vsude ctu, ze mimco ma celkem dobry protilatky od matky, cim bude starsi tim bude moznost nakazeni se vetsi. Uz to vidim jak to budou mit oba v lete najednou :zed:

Nacal druhy tyden skolky, to uz se nam dlouho nepovedlo. Tak jsem ve strehu co prijde :think: . Kez by nic!!!!!!

Alichi tak at jsou nestovky brzo za vama a bez komplikaci. Snad je nechytnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17922
9.1.12 13:27

Alichi, ano, to jsem byla já.
Tak dnes - druhý den školky po vánocích - řev od půl sedmé doma do čtvrt na osm, co jsem předávala ve školce, zase odtrhávání ode mě, děs. Oblékat ho musím já, on vše vzápětí svléká. Teď při vyzvednutí jsem se ptala, tak prý řval ještě do tři čtvrtě na osm, pak půl hodiny seděl a nekomunikoval, ale potichu a pak si šel zničehonic hrát a pak už byl v pohodě. Dokonce se rozloučil spaní učitelkou a na dotaz jí řekl, že zítra brečet nebude (zlatý oči). A řekl mi, že to tam bylo „trochu dobrý“. No ráno bude zas totéž :roll: ale zaplaťpámbu to tam neprořve celé. Zítra musejí jít po spa, mám třídní schůzky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
9.1.12 13:33

Tak a je to tu, Kubík má oboustranný zánět uší a angínu. Noc na prd, přes den si taky neodpočne, protože ho to bolí. A do toho ještě málá, že si chce hrát, běhám od jednoho k druhému.
Eliško, tak snad to bude brzy dobrý. Já jsem se začátku dělala to, že jsem mu řekla, že když nebude plakat a bude šikovný, tak mu donesu nějakou dobrůtku(lízátko, lentilky). Ale to skoro nebrečel, bylo to, než si zvykl, taky mu pomohlo donést si z domova plyšáka. Asi měl pocit, že tam jako něco má z domova. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17922
9.1.12 13:38

Mauglí, nám nefunguje naprosto nic, má hysterické záchvaty, kdy snad ani neví, kde je, takže racionálně nevnímá. A předtím když je ještě v klidu, tak je prostě v jiném stavu duše, takže slíbí cokoli, ale pak to stejně přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17922
9.1.12 13:39

Chudák malý, ouška a ještě angína, to musí bolet! Ať je to rychle za vámi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.1.12 13:53

Maugli at je malej brzo v poradku, chudak :hug:

Elisko vam drzim palce at uz se mu tam zacne libit. U nas dneska poprvy od zari pry u obeda fnukal, ze uz nechce jist, ze uz chce maminku. Tak doufam, ze na nej nic neleze, ze skolky prisel a okamzite zalehnul a spi, takze jsem ve strehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
9.1.12 14:13

Eli, taky vám držím palce, ať se malému prostě jen „nechce“. Člověk si to neumí představit, malá fňukla párktát na začátku, ale to jen tak na oko, a i to jsem těžce nesla. :oops:

Mauglí, ať jste brzo fit. Chuďátko malý.

Človek, nic nebude, zdravý jak řípa bude. :lol: Že my musíme pořád stresovat a sledovat… :roll:

U nás doma se prý řádí, spaní žádné a prý že nemoc… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
9.1.12 14:44

Holky díky, zatím ho to dost bolí, tak doufám, že atb brzy zaberou, celý den pláče a o noci ani nemluvím, jsem mrtvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.1.12 13:44

Tak teda nevim co se deje, ale od vcera fnuka, ze do skolky chodit nechce, rano to zkousel, ale sel a ve skolce pry zase fnukal, ze chce maminku a sice kdyz se mel oblikat ven a kdyz mel jist, ze pry ho doma oblikam a krmim. Ja to nechapu, doposud vsechno z toho delal normalne. Ze by to byla nejaka reakce na mimco? Ale tomu uz jsou taky tri mesice, tak teda netusim. Kdysi jsem snad cetla, ze odmitanim skolky a plakanim ve skolce si driv nebo pozdeji projde kazdy dite, takze bysme to meli ted? Je fakt, ze tam toho tolik jeste nenachodil. No porad neco co?
Doufam, ze u Elisky bylo trochu lip a u Maugli taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17922
10.1.12 20:29

U nás ano!!! :potlesk: Dnes jen malé fňukání a smutek v obličeji, ale dobrý!!! A to věděli, že tam budou spát. Zavedla jsem za klidné ráno odpolední odměnu, buď sladkost nebo tetovačku. Zítra jdou po o, tak počítám, že to bude úplně v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
10.1.12 22:13

my uz jsme na tom taky líp, Kubovi už je dobře, atb zabraly :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie