Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
3.1.12 09:20
clovek píše:
Emilie píše:
clovek píše:
Emilie tak to je mi lito, to je fakt skoda. Jdete znova k zapisu, nebo od zari pujde automaticky?
Jdeme k zápisu s oběma. Jára opět nastoupí v září a Jindra v lednu. Páč mu budou tři a já poťapu do práce. A tím pádem to samé uděláme jiné mamině. :zed: :zed: :zed: :zed:
Tak to je des :( . U nas jsou teda taky takove prazvlastni praktiky, uz jsem slysela o podobnem pripadu, ze prijaly dite na dobu urcitou. U nekoho reditelka vyzaduje znova zapis, u nekoho ne, cim to asi bude,ze :think: . Ja mela kliku, ze u zapisu jsem nebyla tehotna, bala jsem se, ze mi budou delat problemy v zari, ale nikoho to nastesti nezajimalo, ze jsem doma.

Já na to byla upozorněná, resp. dostala jsem zamítnutí kvůli tomu, že jsem doma na MD. A až poté mi nabídli, že mi Járu vezmou na dobu určitou.

A jako kdybych bydlela v nějakém velkém městě, kde je nedostatek míst, ale do háje, já bydlím na vsi o 300 lidech a místo není!!!! :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
3.1.12 11:38

Tak u nás byla školka taky otevřená a Kubík se i těšil.
Jinak s tím systémem, je to teda mazec, to vůbec neznám. Buď ho vezmou nebo ne. Tak to je mi fakt líto a ještě když budeš muset znovu na zápis. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.1.12 11:51
mauglie píše:
Jinak s tím systémem, je to teda mazec, to vůbec neznám. Buď ho vezmou nebo ne. Tak to je mi fakt líto a ještě když budeš muset znovu na zápis. 8o

Zrovna tohle je vcelku banalita, protože tam půjdu s Jindrou tak jako tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.12 12:59

Holky reknete mi jak to resite ted s botama. Ja uz mam nerva z toho jak chodi spinavej, vcera jsem prala bundu, dneska prisel jak kdyz sem ji neprala, ale zitra v ni jde zas, to vazne nema cenu. Boty ma jak kdyz byl naorat brambory, taky jsem je vecer myla, protoze je dodelal jeste odpoledne venku. Ale vazne mne to stve. Ma skolkovy boty od Tchiba, na poradnou zimu jsem mu poridila Superfity - buh vi jestli na ne letos dojde, ale pak uz ma jen nizky boty, tak jsem z toho takova otravena a nebavi mne to :zed: . Myjete jim boty kazdy den nebo je klidne poslete druhy den ve spinavych?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
3.1.12 13:01
Emilie píše:
mauglie píše:
Jinak s tím systémem, je to teda mazec, to vůbec neznám. Buď ho vezmou nebo ne. Tak to je mi fakt líto a ještě když budeš muset znovu na zápis. 8o
Zrovna tohle je vcelku banalita, protože tam půjdu s Jindrou tak jako tak :nevim:

tak to potom jo, ale stejně, školka na dobu určitou, to jsem slyšela prvně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
3.1.12 13:03
clovek píše:
Holky reknete mi jak to resite ted s botama. Ja uz mam nerva z toho jak chodi spinavej, vcera jsem prala bundu, dneska prisel jak kdyz sem ji neprala, ale zitra v ni jde zas, to vazne nema cenu. Boty ma jak kdyz byl naorat brambory, taky jsem je vecer myla, protoze je dodelal jeste odpoledne venku. Ale vazne mne to stve. Ma skolkovy boty od Tchiba, na poradnou zimu jsem mu poridila Superfity - buh vi jestli na ne letos dojde, ale pak uz ma jen nizky boty, tak jsem z toho takova otravena a nebavi mne to :zed: . Myjete jim boty kazdy den nebo je klidne poslete druhy den ve spinavych?

s botama to kupodivu není tak hrozné, ale to oblečení, vždy vypadá, jako když se vyválel v bahně. NEvím co na té zahradě dělají :roll: , takže peru peru a peru, boty čistím podle toho jak jsou špinavé, ale každý den to neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.1.12 13:07

Já boty z nejhoršího bahna oklepu a omyju, je to děs, ale protože není prostě zima a sníh, tak chodí po procházkách nebo se vyválejí na školní zahradě v bahně. :nevim: A boty jí normálně dávám ty, které má na zimu (hříšně drahé od Fare).
Bundu peru, pokud je hodně zřízená, jinak třeba jen namočím rukáv a kartáčkem očistím, ať to do rána uschne. Má druhou bundu „do města“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.1.12 14:17

My taky mame druhou bundu do mesta, ale boty proste ne,ma teda na zimu dvoje, tchibo a superfitky, ale tech mi je na likvidaci do skolky lito :,( . No snad nejaky ten snih jeste napadne, aby si je vubec uzil. Dneska mel spinavou i cepici a bundu od bahna i uvnitr, teplaky ani nekomentuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.1.12 15:05

Jo, to jsem vám nenapsala, včera ke mně běžel z haly Jára v jiných věcech, než v kterých šel do školky, a paní učitelka mi předala plnou igelitku. Tak se ptám, to se počůral? Néééé … pokakal! Ale holky, ale jak!!!!! A ještě jak ty věci byly celej den v tý igelitce, já to prala dvakrát a ještě jednou jsem prohnala pračku jen tak s aviváží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
4.1.12 16:09
:mrgreen: :jazyk: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
4.1.12 17:10
Emilie píše:
Jo, to jsem vám nenapsala, včera ke mně běžel z haly Jára v jiných věcech, než v kterých šel do školky, a paní učitelka mi předala plnou igelitku. Tak se ptám, to se počůral? Néééé … pokakal! Ale holky, ale jak!!!!! A ještě jak ty věci byly celej den v tý igelitce, já to prala dvakrát a ještě jednou jsem prohnala pračku jen tak s aviváží!
:) , taky se nám to už stalo, Kuba nestihl doběhnout na záchod a ta igelitka opravdu páchla neskutečně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.1.12 21:28

Tak to je dobry :mrgreen: :hug: . U nas bylo zatim jen jednou skrtatko na slipkach a trochu na teplacich pac se sam po velky utiral, to jsme doma doposud nenatrenovali, od ty doby tam na velky zase nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.1.12 21:36

On totiž ve školce zásadně na velkou nechodí. A jak byl měsíc doma a zvykl si chodit po obědě, tak asi měl dilema, co s tím … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.1.12 12:13

Hele lepsi, ze to slo ven nez trpet na zacpu, priste uz se mu to nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17917
6.1.12 09:49

Tak dnes první den školky po 16 dnech.Katastrofa. Rvala jsem se s ním už doma, musela jsem ho sama oblíkat - násilím, zas to svlíkal, v autě otvíral dveře a odepínal si pás. Ve školce v šatně hrůza hrůzoucí, do třídy jsem ho vlekla. Paní učitelka ho musela odervat a i s ní se pral. Jsem fakt nešťastná, nemám na to energii, jsem zrovna nakřandaná a mám ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí