Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
12.9.11 09:15

tak dnes šel Kubík poprvé bez pláče. Zítra tam už bude spinkat,tak uvidím jak dopadne. No na ty nemoce jsem taky zvědavá, už jsem mu začala dávat vitamíny, tak třeba to pomůže. Vloni byl nemocný pořád od září až do ledna, pořád na hromadě, tak uvidíme co letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
12.9.11 11:18
Raduš.ka44 píše:
gorina píše:
Caute,my dneska budeme poprve spat,to zas bude sranda.
Jinak mame dneska prvni schuzky,jsem zveda co se konecne dozvime.Ale urcite se budu ozyvat kvuli tomu,ze docela pozde obedvaji a pak i jdou pozde spat.Jsem zvedava co mi na to reknou :roll:
Co znamená „pozdě“?

No oni obedvaji az kolem 12.15 a spat jdou neco pred 13 hodinou.Sla jsem predchvilkou kolem a jeste litaji venku :roll: .
Ptala jsem se venku ostatnich maminek v kolik obedvaji v jejich skolkach,takze tak 11.30 a ve 12 uz vetsinou zalehaji.je mi jasne ,ze to nebudou menit kvuli jednomu diteti,ale pouvazovat zmenit to by mohly.Tygr vstava v 6 a zalehat ve 13.oo.je pro neho dost pozde,pak budou mit problem ho vzbudit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.9.11 13:33
gorina píše:
Raduš.ka44 píše:
gorina píše:
Caute,my dneska budeme poprve spat,to zas bude sranda.
Jinak mame dneska prvni schuzky,jsem zveda co se konecne dozvime.Ale urcite se budu ozyvat kvuli tomu,ze docela pozde obedvaji a pak i jdou pozde spat.Jsem zvedava co mi na to reknou :roll:
Co znamená „pozdě“?
No oni obedvaji az kolem 12.15 a spat jdou neco pred 13 hodinou.Sla jsem predchvilkou kolem a jeste litaji venku :roll: .
Ptala jsem se venku ostatnich maminek v kolik obedvaji v jejich skolkach,takze tak 11.30 a ve 12 uz vetsinou zalehaji.je mi jasne ,ze to nebudou menit kvuli jednomu diteti,ale pouvazovat zmenit to by mohly.Tygr vstava v 6 a zalehat ve 13.oo.je pro neho dost pozde,pak budou mit problem ho vzbudit :-(

Aha. U nás ve školce taky obědvají po 12. hodině a do postele se dostanou před jednou, protože v době od 12:30 - do 12:45 se vyzvedávají děti. Mně ani nevadí, že jdou spát až takhle pozdě, ale spíš to, že mají na spaní něco málo přes hodinu. Robíno je zvyklý doma spát dvě, dvě a půl hodiny, někdy i dýl. Ráno vstává poslední dobou už v pět hodin i dřív. :roll: :-D Zatím tam byl a spal jenom dvakrát a nezdál se odpoledne unavený, tak uvidíme, jak to bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
12.9.11 13:39

No on je takovy,ze neposedi,takze je docela brzo unaveny.A kdyz je pretazeny,tak to je vecer kalamita nemuze usnout a usina az po 21 hodine.A on snad kdyby sel spat i o pulnoci tak mi zas vstane v 6 a pak zas je brzo unaveny a porad stejny kolotoc :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17909
12.9.11 14:17

Tak u nás mají oběd v 11.45 a v 12.15-12.30 se vyzvedávají děti po o. Spát jdou ve školce cca v 12.45. Zatím jsme to nezkusili, měla jsem je nechávat zítra poprvé, ale ještě může vyzvednout děda, takže půjdou tento týden ještě po o a spát až příští týden.
Jinak jsou v pohodě naštěstí, jen chodí fakt unavení domů. Vstávání v půl sedmé nás teda nikoho nebaví, já teda v šest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
12.9.11 17:21

u nás ve 12h oběd, po obědě chodí domů 12.15 až 12:45 a 12:45 uléhají a spánek mají do 14:30 s tím, že po 45min, ten kdo nemůže spát si může jít potichu hrát. Kuba ve školce ještě nespal, takže nevím,jestli si stihne odpočinout, ale doma spí max 1,5h, tak snad jo, jinak když ho vyzvednu po obědě, tak mi pokaždé usne v autě, takže je asi dost unavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.11 18:19

aHOJ holky tak jsme dnes byli na zkoušce ve školce a tak jak jsem nemohla včera spát z nervu co bude,tak dneska jsem byla mile překvapená.Ráno jsem se vytratila hned jak se zabavil a pak jsme ho pozorovali s tatkou jak si hraje na zahradě než jsme pro něho šli a paní učitelka ho chválila,že bez problému.No tak snad to bude zítra tak samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.9.11 07:45

Tak uz mame taky rymu :-( . Snad se k tomu neprida nic dalsiho, pro jistotu jsem ho nechala doma, ale fakt si myslim, ze tentokrat je to spis vykyvy pocasi nez skolkou. Doufam, ze treba ve CT uz by mohl zase jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.9.11 07:46

Bré ráno,

i dnes jsme doma, rýma příšerná …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
13.9.11 09:55

Já se také přikláním k tomu počasí i naše mudra to říkala. Kačce zůstala rýma, ale je doma. Míša má teploty a rýmu, ach joooooooooooooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
13.9.11 19:04

tak my zatím bez nemoci. Dnesk Kubík spal poprvé ve školkce a zvládl to skvěle. Jen se se mnou zbytek odpoledne nebavil. Nevím proč, ale nedostala jsem z něj ani slovo. Pani učitelka říkala, že vše proběhlo v pořádku. Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17909
13.9.11 19:10

Naši se z toho naštěstí oklepali a chodí, docela s chutí. Zatím teda ve školce nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
13.9.11 23:43

Vítek zvládl první dva dny dobře, ani nebrečel..Třetí den mi volali, že má teplotu a zvrací, pak se přidala rýma,o víkendu kašel, takže už je týden doma a o školce najednou nechce ani slyšet.Popravdě mám z prvního dne po nemoci hrůůůzu už teď a vůbec…jak to bude dál probíhat. Stejně jsem to zažila i s dcerou, ta nastoupila v 2,5 roce bez problémů, pak přišla nemoc a návrat byl problematický, protestovala, brečela, nakonec nám doporučili nechat ji do 3.narozenin doma a pak už to skutečně zvládala dobře.Ale jemu už 3 byly.. :lol: Ach jo, bude to drsné.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17909
14.9.11 07:19

U nás to looni po nemoci bylo taky těžký, vlastně si zopakovali cca 2 týdny adaptace znova. Nedá se nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
14.9.11 07:45

Ja uz se v tech prdolkach nevyznam.Tri dny uplne v pohode a dneka zas kraval,ze mi ho musely rvat z ruk.
Ale myslim,ze hlavne nema rad tu jednu p.ucitelku.
Prosila jsem ji,ze dneska opravdu vstaval brzo tak at si ho radsi kolem te 11 nevsima a necha ho jen hrat si,ze stejnak snema nebude komunikovat A ona jizlive,ale maminko on s nama musi komunikovat musi si na to zvykat a samozrejme pred malym a ten jak to slysel,tak hned spustil :cry: :cry: :cry: .
Boze kdyby tak clovek nemusel do te zasr… prace a byt s tim ditetem aspon do 6 let :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí