Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
7.9.11 09:21

Elisko nam synek nerekne skoro nic, taham z nej info jak z chlupaty deky, fakt by mne zajimalo co se tam vlastne cele dopoledne deje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.9.11 09:24

No ty gumáky mám problém, vlastně i pláštěnku, aby měli všechno dvakrát, no možná kouknu v bazárku. Dneska jsem nesla do školky 2 balení kapesníčků a 8 rolí toaleťáku a maxibalení vytahovacích kapesníků, totéž krom toaleťáku musely mít velké děti, ono je to docela dost peněz. Plus školkovné a obědy. A to měli třeba v pondělí k obědu ve školce polívku a jako druhé koláč!! Hygienu na ně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.9.11 09:25

Člověku, mně kupodivu řeknou dost, první info je vždy, co měli k jídlu a pití :mrgreen: To je naprosto nejdůležitější z celé školky. Ale vím i přesně, které písničky zpívali a co bylo jinak v Karkulce, kterou si vyprávěli. Jsou docela ukecaní a jeden druhého opravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.11 10:16

Bré dopoledne. Cesta do školky opět se řevem, ve školce to opět gradovalo kopáním do uzamčených dveří … :roll: :roll: :roll: Ale prý když se vyvzteká, tak úúúúžasňááák …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.11 10:17

Bré dopoledne. Cesta do školky opět se řevem, ve školce to opět gradovalo kopáním do uzamčených dveří … :roll: :roll: :roll: Ale prý když se vyvzteká, tak úúúúžasňááák …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.11 10:25

Elisko musi to byt narez vsechno kupovat dvojmo, si to ani neumim predstavit :zed: . Nas je taky ukecanej, ale zrovna info ze skolky asi neni pro maminku moc dulezity :mrgreen: . By mne zajimalo co treba vyklada ucitelce o nas… :roll:

Maminky od kluku, co jim davate na hlavu? Syn zatim nosi ksiltovku, ale ted kdyz tak koukam z okna jak je hnusne a docela fouka tak mam pocit, ze by skoro snesl cepici, jenze v ni by byl hned spoceny. Ja tak zavidim holcickam, ze muzou nosit ty satecky nebo takove ty odlehcene hackovane cepicky, pro kluky mi to mezidobi prijde silene. Syn se bohuzel zpoti i v lehke bavlnene cepicce, takze opravdu nevim co mu zacnu treba behem 14dnu davat na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.9.11 10:30

Kšiltovku … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.11 10:55

No tu on nosi, kdyz ja mam pak takovou schizu, ze nema kryty ouska. Asi je to spis muj blbej pocit, nez nejakej velkej problem, nevim, proste u holek mi ty pokryvky hlavy prijdou praktictejsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.9.11 11:03

Já jsem teda herodeska, nenosí na hlavě nic :oops: Mají v nouzi kapucu na bundě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
7.9.11 11:26

Kšiltovka, při nejhoršim přehodi kapucu…

• Citovat
  • Upravit
9351
7.9.11 11:28

Benda nosí kšiltovku a na to kapuci od mikiny :nevim:

Jinak teď jsme našeho školkáčka pozorovali z okna - učitelky je vzali na procházku po vesnici, já jsem slyšela z okna hlasy dětí, tak jsem šmírovala přes okno, aby mě nezahlídl :lol: Držel se za ruku starší holčičky, vesele hopsal dokola a na všechno ukazoval. Takže je mi hned líp, že řve jen při loučení a pak si to užívá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.9.11 11:39

Zebři, to je hezký :-D Asi v pátek taky zašmíruju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
7.9.11 11:59

TAk dnes byl poprvé i můj synáček. Školku jsme sehnali až v pondělí. No a plakal, tak doufám, že mu to vydrželo jen chviličku a že až si pro něj přijdu,tak bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
7.9.11 16:04

Tak sjem tam porpvé spali, prý celou dobu plakala, že nechce spinkat, usnula až ke konci na půl hodinky, mám ji tam dávat spinkat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
7.9.11 16:07

Já dávám spát od příštího úterý, to budou ve školce 9. den a budou zůstávat na spaní dvakrát až třikrát týdně, jinak po o. Ale každý má jiné možnosti. Takže záleží, jak moc to potřebuješ, pokud ne, tak bych zatím nenechávala, pro ji stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí