Zítra poprvé do školky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
924
8.9.11 12:06

Tak Páťa dneska ráno vlitnul do školky sotva pozdravil už ho za ruku držela holčička a někam ho vedla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
8.9.11 12:19

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
U nás jsou samozřejmě taky děti, co brečí. Když už maminka odejde, jsou kolikrát přilepené na učitelce a teda ta se k nim chová vážně hezky, minule si s nima sedla a začala s nima stavět to pěnové puzzle, aby je přivedla na jiné myšlenky.
Na tvém místě by se mi asi moc nelíbilo, kdyby tam Páťa chodil a zkusila bych si s ní o tom promluvit.

Taminka píše:
Tak u nas dnes taky v pohode.Holky zajimalo by me jak byste se tvarily, kdyz byste sly ze tridy, tam plakala jedna holcicka, ucitelka ji uz celkem vztekle cloumla rukou a rekla ji, ze jestli neprestane rvat, tak ze pro ni maminka neprijde.. TO mi teda neprijde mmoc ok..
A dneska rano mi dcerka rikala, ze ji ta stejne ucitelka vcera rekla, ze jestli bude zlobit, tak ze do skolky uz nikdy nesmi prijit.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
8.9.11 14:48

Mauglí, no vidíš, oblečení vypiluje :wink:

U nás dnes řev děs, odtrhávání ode mě, učitelka Jindráše odnesla a já zdrhla. Včera večer totiž začala Zuzka příšerně chraptět a teče jí rýma jak z vodovodu, v noci nespala, takže Jindráš musel jít poprvý sám. Došlo mu to už doma, takže do auta jsem ho rvala a z něj taky, do třídy, tak jsem zvědavá, jak to vypadalo dál během dne. Vyzvedával totiž děda a ještě ho nemám doma, nechal si ho doma na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.9.11 15:50

Dnes jsem tam kačku nechala spát, protože chtěla, včera plakala, že nechce spinkat. Včera mi tvrdila, žee tam spinkat bude a plakat nebude. Ted jsem tam pro ni byla, tak jsem se ptala, jenže tam byla ředitelka a ona mi říkala, že teda nespala, ale ležela a byla hodná, ale že jestli není zvyklá spinkat, tak si ji mám brávát po obědě častěji domů. Nechápu proč když tam ležela a nikoho nerušila. Ted káta tam chce být i zítra po obědě a nechápe proč když neplakala proč tam nemůže být. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
8.9.11 16:42
Tak tomu teda vůbec nerozumim. Když nikoho neruší, tak proč by nemohla? Ona ti vyloženě řekla že nemůže? Tady děti po obědě můžou spát, ležet nebo si i v klidu hrát, když nikoho neruší.
EvaG píše:
Dnes jsem tam kačku nechala spát, protože chtěla, včera plakala, že nechce spinkat. Včera mi tvrdila, žee tam spinkat bude a plakat nebude. Ted jsem tam pro ni byla, tak jsem se ptala, jenže tam byla ředitelka a ona mi říkala, že teda nespala, ale ležela a byla hodná, ale že jestli není zvyklá spinkat, tak si ji mám brávát po obědě častěji domů. Nechápu proč když tam ležela a nikoho nerušila. Ted káta tam chce být i zítra po obědě a nechápe proč když neplakala proč tam nemůže být. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.9.11 16:46
kajule87 píše:
8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
U nás jsou samozřejmě taky děti, co brečí. Když už maminka odejde, jsou kolikrát přilepené na učitelce a teda ta se k nim chová vážně hezky, minule si s nima sedla a začala s nima stavět to pěnové puzzle, aby je přivedla na jiné myšlenky.
Na tvém místě by se mi asi moc nelíbilo, kdyby tam Páťa chodil a zkusila bych si s ní o tom promluvit.
Taminka píše:
Tak u nas dnes taky v pohode.Holky zajimalo by me jak byste se tvarily, kdyz byste sly ze tridy, tam plakala jedna holcicka, ucitelka ji uz celkem vztekle cloumla rukou a rekla ji, ze jestli neprestane rvat, tak ze pro ni maminka neprijde.. TO mi teda neprijde mmoc ok..
A dneska rano mi dcerka rikala, ze ji ta stejne ucitelka vcera rekla, ze jestli bude zlobit, tak ze do skolky uz nikdy nesmi prijit.. :nevim:

Paní učitekce zjevně ujíždějí nervy. Asi by jí někdo měl naznačit, že určitě chce svojí práci dělat dobře, ale asi by se měla zklidnit a nemíchat práci a soukromí (třeba se děje něco, já to znám, to pak taky těžko odděluju a jsem vzteklá na všechno). A taky potřeju kopenace z okolí, páč mi to taky nemusí samontý docvaknout … :nevim: Tím jí neomlouvám, jen nazančuju, co se může dětí.

Jinak Jára každé ráno řev, ale paní učitelky říkají, že pak se uklidní a je to úúúžasňák, a dokonce, jak doma bojujeme s jídlem, tak si chodí i přidat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.9.11 16:56
kajule87 píše:
Tak tomu teda vůbec nerozumim. Když nikoho neruší, tak proč by nemohla? Ona ti vyloženě řekla že nemůže? Tady děti po obědě můžou spát, ležet nebo si i v klidu hrát, když nikoho neruší.
EvaG píše:
Dnes jsem tam kačku nechala spát, protože chtěla, včera plakala, že nechce spinkat. Včera mi tvrdila, žee tam spinkat bude a plakat nebude. Ted jsem tam pro ni byla, tak jsem se ptala, jenže tam byla ředitelka a ona mi říkala, že teda nespala, ale ležela a byla hodná, ale že jestli není zvyklá spinkat, tak si ji mám brávát po obědě častěji domů. Nechápu proč když tam ležela a nikoho nerušila. Ted káta tam chce být i zítra po obědě a nechápe proč když neplakala proč tam nemůže být. :think:

Oni tam musí ležet, no mluvila asi hlavně o pátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
8.9.11 17:01

Emilie, samozřejmě, že každý máme občas den, kdy nemáme na nic náladu. Ale pokud pracuje s dětma zvlášť s takhle malýma, který všechno vnímají mnohem intenzivněji, měla by se umět ovládat. Pokud ví, že takové situace nezvládá, ať dělá něco jiného. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
8.9.11 17:04

Takže v pátek by sis ji brala po obědě a jinak tam může spát? Stejně tomu nerozumím, pokud to chce a leží v klidu na lehátku, tak proč by nemohla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
8.9.11 17:09
kajule87 píše:
Takže v pátek by sis ji brala po obědě a jinak tam může spát? Stejně tomu nerozumím, pokud to chce a leží v klidu na lehátku, tak proč by nemohla. :)

Já nevím, ona to říkala tím stylem, že když není zvyklá spát poo, tak si ji mám častěji brávat dom poo a hlavně v pátek. No asi si myslela, že když mám doma mimčo, že si ji poo budu brávat dom, jenže tento týden tam spala po druhé. ALespon jsem udělala co jsem potřebovala, s míšou lítám po doktorech a nevidím důvod ji tam tahat s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
8.9.11 17:18

Tak prý jen co jsem odešla, tak se uklidnil a dobrý :palec: To jsem moc ráda.
Holky, jak s rýmou, budete dávat do školky? Takovou tou vodovou, ne hnisavou samozřejmě. ptž to bych je nedávala snad vůbec, mají ji pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
8.9.11 18:30

EVAG:Neustupovat,nechat spat.Neni povinnost spat,ale odpocivat.U nas se nemusi ani odpocivat,deti co uz nespi si hraji v herne nebo vykonavaji nejakou cinnost.
Jak ji zacnes brat po obede,tak si na to hlavne zvykne mala a pak ti tam nebude chtit spat vubec,kdyz to budes v nutnosti potrebovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.9.11 18:41
kajule87 píše:
Emilie, samozřejmě, že každý máme občas den, kdy nemáme na nic náladu. Ale pokud pracuje s dětma zvlášť s takhle malýma, který všechno vnímají mnohem intenzivněji, měla by se umět ovládat. Pokud ví, že takové situace nezvládá, ať dělá něco jiného. :)

O tom žádná … souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
8.9.11 19:01
Taky myslim. Já bych ju tam normálně dala spát a hotovo jestli ti to vyloženě nezakázala, ale jenom doporučila.
EvaG píše:
kajule87 píše:
Takže v pátek by sis ji brala po obědě a jinak tam může spát? Stejně tomu nerozumím, pokud to chce a leží v klidu na lehátku, tak proč by nemohla. :)
Já nevím, ona to říkala tím stylem, že když není zvyklá spát poo, tak si ji mám častěji brávat dom poo a hlavně v pátek. No asi si myslela, že když mám doma mimčo, že si ji poo budu brávat dom, jenže tento týden tam spala po druhé. ALespon jsem udělala co jsem potřebovala, s míšou lítám po doktorech a nevidím důvod ji tam tahat s sebou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
8.9.11 19:18

já zkusím nechat spát asi až příští týden, nejsem si jistá, jestli to neni brzy, když byl teprve ve středu poprvé :nevim:.
U nás ráno řev, odpoledne s úsměvem. Hned se chlubil, že šel za ruku s Lucinkou, když byli na procházce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí