Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U nas taky vse v pohode. Sice rano par slzicek bylo ale rikala pani ucitelka ze pak bylo vse v pohode a vse krasne zvladal.
Syn si nabalil pyzamko, kartacek a zubni pastu, plysaka na spani ze tam bude spinkat cely nateseny a ucitelka mi rekla ze si ho mam prvni tyden vyzvedavat po obede, kdyz jsem doma a mam tu moznost…
Mam doma 15ti mesicni ktere chodi spat 11-15hod takze mi to dost narusilo jeho spanek. Nakonec jsem to vyresila tak ze jsem ho v 11hodin fikla do kocarku a on tam usnul. Kolem dvanacte jsem se vydali do skolky vyzvednout syna, v MHD se sice nevzbudil ale ve skolce se hned vzbudil… takze si dal tak 1hod15min misto svych 3hod… no v 18hod uz byl docela hotovy ale nejak jsem to vydrzeli az do pul osme a usnul hned jak ho do vody hodi.
Snad ten tyden nejak prezije chudacek muj maly.
Ale starsimu se ve skolce libilo. tak uvidime co zitra jestli se to obejde uz bez slzicek. ![]()
@aknah31 u nás to taky malého rozhodilo. Normálně spí 12-15 a ráno vstává v 8:30, dneska musel už v 6:00, v kočáře nemohl zabrat, tak usnul až ve 12:15 při cestě do školky a ve 12:30 budíček a už neusnul, tak se přetáhl, že jsme ho hodinu vozili v kočáře, aby se uklidnil a usnul. Takže ve výsledku ještě usnul o hodinu později než obvykle
![]()
Ale velkej spát ve školce nechce, tak to budeme muset nějak vychytat, abychom fungovali…
A staršímu se sice líbilo, ale už proběhlo, že zítra nikam nejde, že tam nejsou hračky… Obávám se, že další dny budou náročnější, přitom je zvyklý být beze mě, je celý den s prarodiči, tetou, sousedkou a nemá problém… Je to pro ně změna…
Holky, tak dnes ráno hezky vstala, natěšená do školky, ale jak viděla plot, tak hysterák, že nikam nechce atd. Nakonec se mi podařilo ji předat a snad to zvládne.. Ale trhá mi to srdce.. ![]()
@Králičice u nás naopak. Ráno fňukal, že školka ne-e, ale po cestě už se těšil.
U nás vše v pohodě, ráno jel s tatínkem, dnes už tam bude spát. Jen ty rána jsou o nervy…dřív byl zvyklý snídat cca 30 min, strojit jsem ho nechávala samotného, takže mu to taky zabralo čas a teď musí být vše rychlejší, tak se spolu „dohadujeme“. Snad to časem vychytáme. Jo a včera při večerním koupání z něj najednou vypadlo, že se ještě s jedním chlapečkem schovali učitelce na zahradě do domečku a nemohla je najít…
Je tu někdo jako ja spáč, co spi s dítětem do 9, 10 hodin a najednou musíte vstávat na 7? Jak to vasi malí zvládli?
Do školky jde v utery tak nevim jestlu ji nemam uz budit dřív nebo ji jeste nechať, at si ten posledni tyden uzije ![]()
Dneska mě malá budila v půl sedmé, že už musíme do školky…
. Jakmile tam dorazila objimacka s nějakým klucikem
a dneska budu nechávat déle, na přání dcerky ![]()
Dítko šlo dnes opět s úsměvem, vyzvedávat budu před obědem. Ze třídy byl přes dveře slyšet docela velký brekot, ale než se přezula, tak když jsem ji tam předávala, tak už jen dvě dítka ještě pofňukávala, každé sedělo jedné z učitelek na klíně a ostatní děti kolem nich a povídaly si s učitelkama. ![]()
@Králičice třeba to byl jen ten příchod a pak už byl ve třídě klid ![]()
@Ajvi89 dobře ![]()
U nás taky vše proběhlo v klidu. Těšila se ráno i cestou a pak vlítla do třídy řekla učitelce ahoj a šla si hrát. Prej u takovejch dětí co jsou v pohodě nastane zlom třeba až po týdnu. Tak snad nééé a bude to dobrý.
Tak prý v pohodě, jen chodila hodně „falešně“ čůrat - takové to A nic..
Děvčata, pořád dobre
. Opět vítáni a opět buzení v půli sedmé že musíme do školky. Včera jsem si pro malou byla a klucik se tam držel umyvadla, hysterie že nechce domu… A dneska se tam nějaký chlapec pretahoval s mamkou o dveře že do školky nechce… Až mi bylo maminy líto..
. Říkám Si že můžu být ráda že se amca tak adaptovala… Samozřejmě už sem si poslechla jak je živé stříbro a umí zlobit
. Nic nového ![]()
Uteklo to jako voda z maleho miminka je slecna co jde zitra do skolky
nejak me to bere holky pojdte pokecat koho to zitra taky ceka
@phoma píše:
Uteklo to jako voda z maleho miminka je slecna co jde zitra do skolkynejak me to bere holky pojdte pokecat koho to zitra taky ceka
to jde někdo už zítra? u nás se jde až v pondělí