Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky nás to zítra poprvé čeká.. Malá narozená v listopadu 2012 ve 26.tt. Neskutečné jak rychle to uteklo..Jde do státní, vyzvedávat ji plánujeme po obědě. Snad to zvládne ona i její imunita. ![]()
@maminka189 píše:
@SIMONA1234 Holky ho moc nezajímají, hračky jsou přednější
Tak ať mu to vydrží aspoň do 15-ti…myslím ty holky ![]()
@SIMONA1234
aspoň do dvaceti ![]()
Jinak se omlouvám, překoukla sem se a místo poprvé do školky sem si přečetla poprvé do školy ![]()
@Veve79 píše:
Půlden…no skoro. Cca 6,40-14,30?![]()
Makám, makám.
Hezkyyyy..a hned natvrdo..
![]()
Ja nemakam, ale pozrebujem na nechty a tak.. ![]()
@SIMONA1234 píše:
Miláška…???Beru…
![]()
ok cili, priprav si notysek, poslem datumy+ za rychlu reakciu dostanes 14dni v dubnu ako bonus..
@Králičice píše:
Taky nás to zítra poprvé čeká.. Malá narozená v listopadu 2012 ve 26.tt. Neskutečné jak rychle to uteklo..Jde do státní, vyzvedávat ji plánujeme po obědě. Snad to zvládne ona i její imunita.
pric sa bojis imunity?
Je nejaka imunodeficientna?
Ockovana?
@miisenka - ona myla dlouho intubovaná a sama plicní nás varovala, že ze školky si doveze každý bacil..Ale zase psycholog a neurolog doporučili nástup do školky co nejdříve, tak musíme věřit ![]()
@Králičice tak imunity se bojím u malého, co mu starší dotáhne. Malej má už za sebou celkem výživný první rok života i s imunologickou léčbou. Budeš malou nějak posilovat?
@Králičice píše:
@miisenka - ona myla dlouho intubovaná a sama plicní nás varovala, že ze školky si doveze každý bacil..Ale zase psycholog a neurolog doporučili nástup do školky co nejdříve, tak musíme věřit
neboj bude dobre.. ![]()
Predsa len od extubacie to su uz 2r
Taky mam nedo osenca, a chytne kazdu rymu, ale do18 doma byt nemoze…
@miisenka píše:
ok cili, priprav si notysek, poslem datumy+ za rychlu reakciu dostanes 14dni v dubnu ako bonus..
@miisenka píše:
Hezkyyyy..a hned natvrdo..![]()
Ja nemakam, ale pozrebujem na nechty a tak..
![]()
No natvrdo, adaptaci neumožnili během prázdnin, takže od září natvrdo
Ale o ni se nebojím ![]()
@Králičice my máme od imunologa něco, co se rozpouští ve vodě, ale uvažuju, jestli ještě něco nedám staršímu.
My máme doma už „mazáky“ - starší chodila loni a mladý pán o prázdninách dva týdny se ségrou do soukromé, kam zítra nastupuje už sám. Já mám nerva nejvíc z toho, jak je budem stíhat ráno rozvážet a odpoledne sbírat, abychom všechno stíhali ![]()
@Billi @Králičice holky já při prvních příznacích čehokoli nasazuju extrakt z grepových jader (kupuju od Nobilis) a od té doby se u nás prakticky nestoná
Loni jsem zkoušela Imunoglukan, nejdřív mi přišel super, ale pak už ne, prochrchlala se u nás celá zima…