Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59391
31.8.15 20:38

@maminka189 do jaké třídy jde. Viki se těší, prý konečně ty prázdniny jsou pryč :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.8.15 20:48

@Etcetera78 my jedeme vyšší level, doplňovali mu injekčně imunoglobulin, protože svůj neměl :roll:

• Citovat
  • Upravit
16244
31.8.15 20:50

Naseho syna to taky zitra ceka. V dubnu mu byli tri tak jsem zvedava jak to zvladne. Loni chodil do miniskolky na jeden cely den a jeden pul den..
Do skolky se zatim tesi, rikal ze tam bude spat tak ma nachystane pyzamo. No jsem na toho naseho hrdinu zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
31.8.15 20:59

Naše malá jde zítra taky poprvé do školky a moooooc se těší. Tak snad ji to vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
31.8.15 21:05
@Markéta80 píše:
@maminka189 do jaké třídy jde. Viki se těší, prý konečně ty prázdniny jsou pryč :mrgreen: :mrgreen:

Moje dítě se taky těší… 8o Nejvíc na matiku a fyziku…Nechápu… 8o :roll: Po mně teda není… :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
31.8.15 21:12
@SIMONA1234 píše: :dance: :dance: :dance: Jupí, jupí, jupí… 8o 8o V dubnu jedem na školku v přírodě, beru ho s sebou…absolvuje výcvik přežití s potrhlou účou! :mrgreen:

super..ja jedem do Kuala Lumpur, to vyjde na stejno… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
31.8.15 21:13
@Veve79 píše: :mrgreen: :pankac:
No natvrdo, adaptaci neumožnili během prázdnin, takže od září natvrdo :nevim: Ale o ni se nebojím :D
:mrgreen:
Nam umoznili, ale boli sme v cudu, takze ide na tvrdaka..si zvykne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
31.8.15 21:14
@Etcetera78 píše:
@Billi @Králičice holky já při prvních příznacích čehokoli nasazuju extrakt z grepových jader (kupuju od Nobilis) a od té doby se u nás prakticky nestoná :palec: Loni jsem zkoušela Imunoglukan, nejdřív mi přišel super, ale pak už ne, prochrchlala se u nás celá zima…

Od akeho veku su tie jadyrka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
31.8.15 21:58
@miisenka píše:
super..ja jedem do Kuala Lumpur, to vyjde na stejno… :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: Ty budeš mít výcvik přežití s manželem…to je horší…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
31.8.15 22:31

@SIMONA1234 taky nevim po kom to má, po mě ne. On matematiku miluje, no já jí nesnášela. Já si pamatuju jak mě doma řekli že se tam jdu jako podívat a třetí den když mě zase budili do školy tak jsme říkala jako co tam mam dělat když už jsem to viděla jak to tam vypadá. No to byl šok když mě řekli že ted tam budu chodit 8 let :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
31.8.15 22:50

Tak i nás čeká velký den 25.9. mu budou 3roky zatím se těší je hodně společenský a má rád děti ale zatím jsme mimo týdne co jsem byla v porodnici bez sebe nebyli..tak vůbec netuším jaká bude reakce až to příjde :think: možná mám zbytečný nervy a vše bude ok a bude se mu líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
1.9.15 05:42

Jinak malá teda společenská není vůbec, stydí se před cizími, tak mám trochu obavy. Díky rekonstrukci školky nepovolili chodit na zkoušku, bylo doporučeno tam dát děti hned min do oběda, tak uvidíme :-) školku máme 3 minuty pěšky, já do práce ještě nepůjdu tak 3,5 roku (doufám :-) ), tak kdyby bylo něco, najdeme řešení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.9.15 05:57
@miisenka píše:
Od akeho veku su tie jadyrka?

věk tam nepíšou, u kojence bych to nejdřív konzultovala :) Synovi jsem to dávala tak od 18m, cca 2 kapky 3× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
1.9.15 14:26

Ahoj tak jak jste zvladli prvni den? My nastupujeme az 8zari ale uz se tesime ja i mala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
1.9.15 14:46

@yasmine5 lépe než jsme čekali :D. Malá si uklidila věci a utekla… I o pusu sem si musela zavolat.. Hned si hrála… Chtěla jsem si ji po o vzít ale bylo mi řečeno ať ji tam nechám alespoň do tří, ať si zvykne… Tak už sem natesena až si pro ni půjdu a bude mi vyprávět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí