Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
31.8.11 17:20

ROMIK my máme školkovné 600 +30 jídlo na den. Ale vůůůbec mi to nevadí, jsem šťasná,že máme státní. Hrozili jsme se soukromé, takže i tak je to bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
31.8.11 17:20
Jíťa28 píše:
přesně :palec: my máme školku přes cestu, takže tepláky a do pytlíku zase tepláky. Holky a je tu některá co jde pak ještě poprvé do práce???Z toho mám nervy ještě větší :oops:

jo jo, v pondělí se vracím po dvou letech - jestli tím myslíš to „poprvé“
ale s lidmi z práce jsem v kontaktu, zrovna zítra dopoledne tam skočím na kafe, Adélka bude v jeslích na půl-denní zkoušku a já v práci vlastně také :mrgreen: mám to nedaleko, takže zvykačka na všech frontách

obě se oblečeme do lepších tepláků :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
507
31.8.11 17:21

Romik a jsi OK???Mám šílený nervy :oops: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.8.11 17:22
Jíťa28 píše:
ROMIK my máme školkovné 600 +30 jídlo na den. Ale vůůůbec mi to nevadí, jsem šťasná,že máme státní. Hrozili jsme se soukromé, takže i tak je to bomba

No jasně, já tady řečním nad pětistovkou, ale kdyby mi holky nevzali, tak bych byla pěkně nahraná a ještě bych byla za tu pětistovku ráda. Navíc starší je předškolák, takže za tu se platit nebude, jen jídlo, myslím, že nakonec ještě ušetříme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.8.11 17:25
Jíťa28 píše:

Nervy mám nejvíc z toho, že budou holky pořád marodit a já budu muset být doma na paragrafu. Nemám nikoho na hlídání a chůva se mi nevyplatí. Jinak se docela i těším, budu se vracet na svoje staré místo, pracovat budu od osmi do půl třetí a mám to z domova kousek, takže si nemůžu na nic stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
31.8.11 17:29

Tak se taky hlásím.
Malej je natěšenej a já nervím a snažím se na sobě nedat nic znát.
Je to takový vesnický divoch, zvyklý spíš na větší děti. Paličák. Mám strach, jak si sednou s paní učitelkou, jak bude vycházet s dětmi, jak zvládne to neustálé převlíkání, jestli se nebude bát říct paní učitelce, že má problém..... no děs. 8-o :roll: Miminko moje malý :lol: :lol: :lol: :lol:

Půjdeme ve svátečním, protože jedeme autobusem „do města“ a ve školce do tepláčků.

školné 340/jídlo 29,–
Jsem přešťasná, že školku máme, ale ty nervy. A to nemluvím o babi, která ho rok hlídala a teď už týden brečí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.8.11 17:36
xxZuzana píše:
Jíťa28 píše:
přesně :palec: my máme školku přes cestu, takže tepláky a do pytlíku zase tepláky. Holky a je tu některá co jde pak ještě poprvé do práce???Z toho mám nervy ještě větší :oops:

jo jo, v pondělí se vracím po dvou letech - jestli tím myslíš to „poprvé“
ale s lidmi z práce jsem v kontaktu, zrovna zítra dopoledne tam skočím na kafe, Adélka bude v jeslích na půl-denní zkoušku a já v práci vlastně také :mrgreen: mám to nedaleko, takže zvykačka na všech frontách

obě se oblečeme do lepších tepláků :mrgreen:

tak tohle mě pobavilo :mrgreen: mít práci u baráku je nebezpečné, jsem předtím také vybíhala v různých modelech :mrgreen: . Na kafe jsem též chodila, ale i tak pocity smíšené
ROMIK no vidíš, jak to máš krásně vychytané, jsem myslela, že se platí i za předškoláky,takže super zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
31.8.11 17:41

Tak mi jdeme zítra také poprvé, je mi líto, že už mu začne takový ten denní kolotoč vlastně po celý život- školka, škola, střední,…Už se mnou nebude doma, ale těší se, že tam bude mít kamarády, tedy doufám a že paní učitelky budou hodné a opravdu se starat, ne z povinnosti, jako o dost často bývalo za nás. No uvidíme, nervíky jsou, uvidíme zítra.

• Citovat
  • Upravit
507
31.8.11 17:46
Romik píše:
Jíťa28 píše:
Nervy mám nejvíc z toho, že budou holky pořád marodit a já budu muset být doma na paragrafu. Nemám nikoho na hlídání a chůva se mi nevyplatí. Jinak se docela i těším, budu se vracet na svoje staré místo, pracovat budu od osmi do půl třetí a mám to z domova kousek, takže si nemůžu na nic stěžovat.

no tak nemoci nějaké budou, snad to nebude tak hrozné, musíme doufat. Jinak práci mám tak 10 minut chůze prac doma 7.30 -16 takže super. Chlap nepomůže, dojíždí daleko a má hodně přesčasů a chůva …no tak to nehrozí. Místo mám jiné,nemůžu říct lepší nebo horší,docela dobré. Takže stěžovat si též nemohu, super,ale i tak nervozita je, z té změny, přece jen zase začíná nám i dětem jiná životní etapa.Ten přejezd bude asi trochu skřípat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.8.11 17:51

A aby jsme moc neodbočili od tématu předtím jsem nakupovala oblečení aby bylo dceři pohodlné a líbilo se mi a teď jsem spíš přemýšlela,aby nebyly tak vidět fleky, aby si to zvládla sama obléknout (rifle do gumy atd) boty na suché zipy, takže už žádné princeznovské modely :mrgreen: takže teď tam převládají ty tepláky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
31.8.11 18:01

Tak mě jde taky zítra syn poprvé a celý den mám křeč, stresuju, ale těším se :mrgreen:

Ani mě ale nenapadlo podepsat oblečení 8-o :oops: Kam to píšete, stačí permanentní fixou na tu cedulku zevnitř? Nebo musím nějak viditělnějí? To jsou nervy 8-o :lol: :lol:

Školkovné máme 300, ale jídlo ještě nevím. Zatím mi řekla jen o záloze na stravné 500 (když by lidi neplatili, to mi prý pak vrátí :think: ), jinak se myslím jídlo platí zpětně, podle toho, kolik dní chodil :nevim:

Manžel chtěl jít s náma, ale raději ho nechám doma - ze školky se totiž hodlám vytratit, aby neřval :jazyk: , moc hlídanej nebyl, je pořád s náma, tak aby neudělal scénu. Ale musím sebou vzít malou, tak snad to nějak zvládneme :mrgreen:
Manža ho se mnou půjde potom vyzvednout po obědě, ještě školku neviděl, tak chce jít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.8.11 18:06

Zebra, vzala jsem fix a podepsala jsem to na cedulky a boty pod stélku, ale jestli ráno bude na sandály tak tam udělám jen monogram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
31.8.11 18:07

Já se přidávám.Vrátila jsem se teď ze rodičáku ze školky,mám teda radost,že malej bude mít super učitelky,ale nervy mám v kýblu :-( do toho ještě rozházený hormony od porodu,mno vidím to tak,že se zítra asi nebudu malovat abych děti neděsila až budu bulet :lol: Náš prcek se zatím moc těší,tak jsem na něj moc zvědavá.Holky budete si to fotit?Mám v plánu vzít Foťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.8.11 18:19

berusenka66 pár fotek rozhodě, přece jen jiná etapa, to se musí zadokumentovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4762
31.8.11 18:30

mi už sice jdeme do druháčků,ale chci přispět svou zkušeností..
co se nástupu týká..no u nás to proběhlo na jedničku bulila jsem jen já,kluk mi zapoměl i dát pusu na rozloučenou jak byl štastný,že je mezi dětmi..moc se mu tam líbilo..neříkám,že neměl i pár krušných rán,ale zaplat za ně..protože jsem se bavila s učitelkou,že prý kdyby to na něj nedošlo vůbec,plačtivé dny,tak by to nebylo normální,že si tím projde každé dítko..hold některé víc některé mín..takže mamky hlavu vzhůru a nechte tomu volný průběh :palec: :andel:
a co se týká nemocnosti,s tím mám obr mega zkušenosti..nastoupil v září,bylo ještě v celku pěkné počásko,no ale od října vám holky povím katastrofa jedna za druhou..já čerstvě v práci,takže paragrafy nebylo možné,by mě nejspíš hned vyhodily ve zkušebce jsem byla :roll: .takže ještě,že se dao v práci rozumně domluvit,naštěstí :andel: no byl týden ve školce a 3 týdny doma a tak pořád dokola,byly tam děti které snad byli všeho všude 2× nemocné některé občasně a některé se přidali knám do školky marodů..bohužel i to nese jako školka svoje problémy.já byla z toho už zoufalka na entou,letos v květnu jsme byli na nosní mandle vytrhnout,jelikož náš lonský podzimní maroton byl způsoben právě zvětšenými mandlemi i ve zdravém stavu,ve kterém nepobyl zrovna dlouho.tak jen očekávám letošní odezvu :andel: a doufám že dobrou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí