Zítra poprvé do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
924
31.8.11 13:55
My máme 420 školné a 30 jídlo na celý den (24 na půl).
Zítra tam půjdeme asi na osmou, prohlédnemě si spolu školku (otevřeli ji teď pí delší době a před týdnem teprve kolaudovali) a možná tam s ním chvilku budeme. Akorát aby tam potom nechtěl zůstat i Filip. :-)
Miťulka píše:
Holky kolik budete platit za školku ? my máme školné 200,– stravné 560,–a SRPŠ 300,–
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 13:57
gorina píše:
A chci se zeptat donutily jste partnery at jdou s vama nebo jdete sami s detmi???
U nas byl boj aby tatinek sel a nakonec jde.Stejnak ho tam bude ze 70% vodit on tak at vi jak to tam chodi :mrgreen:

manžel jde zítra premiérově s náma jinak na to dlabe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
gorina píše:
A chci se zeptat donutily jste partnery at jdou s vama nebo jdete sami s detmi???
U nas byl boj aby tatinek sel a nakonec jde.Stejnak ho tam bude ze 70% vodit on tak at vi jak to tam chodi :mrgreen:

S námi se tatínek zítra chystá, ale už mi řekl, že pokud bude Robínek brečet, tak ho tam nenechá a vezme ho domů. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
Hořec píše:
Starší syn má zítra také školkovou premiéru.
Bude chodit na celý den - ať si zvyká a já odpočinu. :mrgreen:
My dostali papíry, kde bylo napsáno co donést a jaké náhradní oblečení. Něco jsem nachystala, ostatní budu vychytávat v průběhu dalších dní, týdnů, měsíců… 8-)

tak ted se směju, líp bych to nenapsala :-D prej at si zvyká a já si odpočinu :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 13:58

Už jsem se ptala tatínka, ale je to na něj pozdě. A taky se možná bojí toho, aby synek nezpanikařil, že půjde domů s tátou. Vodit budu na 90% já, resp. občas nám vypomůže moje babička (vyzvednutí po školce) a ještě občas tatínek, když pojede dřív z města. Jak jsem psala, jsem z vesnice, tatínek dojíždí do města a školka a její provoz je fakt mimo jeho „ordinační hodiny“ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.8.11 13:59
EvaG píše:
Jinak trému nemám, ale spíš obavy jak to vše budu stíhat. Mám doma nedonošený miminko a cvičíme vojtovku, no budu to muset nějak vychytat.Jinak my máme školkovné 350,– + 30Kč/den za jídlo.

Máme to stejně, 350 Kč plus 30 jídlo na den s tím, že pokud dítě jde domů po obědě, odečítá se 6 korun za odpolední svačinu. Plus ještě 300 na pololetí na vstupy do divadel a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 14:01

U nás by šel, jenže bohužel kvůli práci nemůže.
Páťa jde zítra jen na dopoledne, páč musíme k očnímu.
Jinak bude chodit na celý den. Myslím, že je lepší, když si na to zvyknou rocnou a ne postupně.

gorina píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
31.8.11 14:01

No nic musim se odloucit.Jdu pro Tygra do jeslicek snad se tam s detmi poradne rozloucil.
Preji vam at to zitra vsichni zvladnete v poklidu a bez place.
Zitra napiste jak jste dopadly. :wink: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 14:10
gorina píše:
No nic musim se odloucit.Jdu pro Tygra do jeslicek snad se tam s detmi poradne rozloucil.
Preji vam at to zitra vsichni zvladnete v poklidu a bez place.
Zitra napiste jak jste dopadly. :wink: :kytka: :mavam:

Papa „Gorinko“ zítra si napíšeme. Snad to zvládneme všechno jak máme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
31.8.11 14:12
EvaG píše:
Miťulka píše:
EvaG píše:
Jinak trému nemám, ale spíš obavy jak to vše budu stíhat. Mám doma nedonošený miminko a cvičíme vojtovku, no budu to muset nějak vychytat.Jinak my máme školkovné 350,– + 30Kč/den za jídlo.
Náš chlapeček byl taky nedonošený, narodil se v 31tt, vojtovku si dobře pamatuju.. a zítra nám nastupuje, brouček náš
To jsi mě potěšila, už je to velký chlap. Držím pěstičky. Míša se narodil v 31+3. 1430g a 40cm. Nyní má 4,5měsíce a 6300g.

Však jasně, ty nedonošeňátka to vždycky doženou, my jsme se taky narodili 31+3 :-) měli jsme 44 cm a 2000g plus zdravotní problémy k tomu :cry: všechno jsme to naštěstí zvládli a už je to chlapák veliký. Přejeme hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.8.11 14:26

Dcerka jde az v pondeli, tak mam jeste klidek, ale vetsinou vse nakoupeno, krome bot na zahradu.
Navic u nas ve skolce je postupna adaptace, takze pocitam, ze prvni tyden bude chodit jen na chvilku, aby si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
31.8.11 14:40
Miťulka píše:
EvaG píše:
Miťulka píše:
EvaG píše:
Náš chlapeček byl taky nedonošený, narodil se v 31tt, vojtovku si dobře pamatuju.. a zítra nám nastupuje, brouček náš
To jsi mě potěšila, už je to velký chlap. Držím pěstičky. Míša se narodil v 31+3. 1430g a 40cm. Nyní má 4,5měsíce a 6300g.
Však jasně, ty nedonošeňátka to vždycky doženou, my jsme se taky narodili 31+3 :-) měli jsme 44 cm a 2000g plus zdravotní problémy k tomu :cry: všechno jsme to naštěstí zvládli a už je to chlapák veliký. Přejeme hodně štěstí

Jste moooc šikovní. A teď poprvé do školky. To je až k neuvěření, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
31.8.11 14:41

U nás je to tak jak si každý zvolí. Paní ředitelka nám řekla, že z jejích zkušeností je lepší „hodit“ je do toho rovnou a v papíru, co jsme v pondělí dostali se píše, že je lepší nechat je zvykat postupně. Tak asi záleží na každé mamince, jak si to rozhodne a hlavně asi na povaze dítěte. :)

Taminka píše:
Dcerka jde az v pondeli, tak mam jeste klidek, ale vetsinou vse nakoupeno, krome bot na zahradu.
Navic u nas ve skolce je postupna adaptace, takze pocitam, ze prvni tyden bude chodit jen na chvilku, aby si zvykla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 14:43

A foťte! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
31.8.11 14:44
Emilie píše:
A foťte! :mavam:

díky za připomínku, zapomněla bych, takový významný den a já bych zase neměla fotku. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí