Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zebra píše:
Ještěže to nemáme daloko - kdyby mi volali, že sedí na wc a čeká na mě![]()
Ahoj holky, přeju vám i vašim prckům hodně štěstí k tomu dalšímu kroku..... Jste dobrý. Když šel loni můj malý poprvé do školky, tak ta diskuze byla víc „ufňukaná“. Já sama jsem brečela už dopředu
. Nebylo proč, naštěstí. Šel v čerstvých třech letech a zvládl to vpohodě. Řval, až když měl jít po obědě domů, že tam chce zůstat
. Ale učitelky z toho měly „prasečí“ radost.
Dobré ráno ![]()
Jak jste spaly maminky?Já nic moc,ale Filda spal jako miminko.Tak snad vykouzlí na učitelku úsměv.Když né dovednostma,tak snad vzhledem učitelky zaujme
.
Zebro
![]()
S tím utíráním zadečku je to dobrý nápad
.Taky to mám blízko,tak to učitelce navrhnu
.
Hezký den a pevné nervy ![]()
Taky vsem drzim palce, za chvily vyrazime. Myslim, ze malej stejne jeste porad poradne netusi co ho vlastne ceka. Prdelky maly, odted uz je fakt cekaj celej zivot jen samy povinnosti
![]()
Ahoj holky, tak jak jste dopadli ? My to máme za sebou, myslím, že Stefiho první dojem byl dobrej.. uvidíme jak to bude pokračovat. Holky necháte tam dětičky na celý den, nebo po obědě půjdou domů ? Nevím jak to mám udělat ![]()
Miťulka píše:
Ahoj holky, tak jak jste dopadli ? My to máme za sebou, myslím, že Stefiho první dojem byl dobrej.. uvidíme jak to bude pokračovat. Holky necháte tam dětičky na celý den, nebo po obědě půjdou domů ? Nevím jak to mám udělat
My jdeme poo domů, ředitelka, říkala, že ti co můžou ať vyzvednou poo, kvůli tomu, aby si děti zvykli a hlavně učitelky. ![]()
takže jdete po obědě ? no my asi taky, at to pro něj není šok hned první den
Miťulka píše:
takže jdete po obědě ? no my asi taky, at to pro něj není šok hned první den
anooo. Jsem zvědavá jak to vše zvládne. ![]()
Maty cestou do školky utíkal a volal: „Běžím do školky!“. Ale jak se objevila školka na dohled, změnil na: „Nechci do školky! Já chci domů!“ Kdyby se měl sám převlíkat, tak tam asi ještě jsme. Paní učitelka ho vzala do náruče, tak si ji prohlížel a byl v klidu. Tak jsem ještě předala věci, dala nějaké informace. Pak se paní učitelka s Matym decentně vytratila a já pak hodně rychle utíkala za mladším synkem a pryč. Pláč nebyl, jen „držkoval“. Tak uvidíme.
Ve školce bude celý den.
Tak to už máme za sebou. Musela jsem s Jájou zůstat e školce co to šlo, až do půl devátý, paní učitelka vymýšlela finty, jak oděělit plačící dětičky od maminek. Když s enám to povedlo, zůstaly na zamčených dveřích některé, které se snažily probourat ven … nejvíc byl slyšet Jája
![]()
no ona se včera po půl roce
počůrala
tak, aby mi ji nevrátili hned zpět. ![]()
Tak to my jsme došli, paní učitelka si prvně chovala naší malou, pak šla za náma, pomohla mě převlíct Stefiho, pak ho vzala za ruku a odešli do třídy. Malej byl trochu zmatenej, ale neplakal nic. A my se vytratili. Chtěla jsem udělat foto, ale byla to rychlovka a když se mě draly slzy do očí, manžel mě chytl za ruku a odtáhl ![]()
Miťulka píše:šikovnej manžel.
Tak to my jsme došli, paní učitelka si prvně chovala naší malou, pak šla za náma, pomohla mě převlíct Stefiho, pak ho vzala za ruku a odešli do třídy. Malej byl trochu zmatenej, ale neplakal nic. A my se vytratili. Chtěla jsem udělat foto, ale byla to rychlovka a když se mě draly slzy do očí, manžel mě chytl za ruku a odtáhl