Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
alifie píše:Alichi píše:Sváteční? V žádném případě - syn bude jíst sám a pobryndá se, na záchodě se počurá a pak ho kamarád u svačinky poleje kakaem.
Tak nás to taky zítra čeká poprvé, malá řve nadšením „jupííííí“ a já mám nervy… A podepsaného ještě nic.Ale holky - vy budete děti oblékat do „svátečního“? Přiznávám, že mne to nenapadlo, chtěla jsem ji hodit do nějakých tříčtvrťáků a trička…
![]()
![]()
Holky na ty nemoci se zatim snazim nemyslet, mam z toho poradny strach, notabene, kdyz nam pribyde v zime miminko, ale snad to nebude tak zly, doufam, ikdyz moc tomu neverim, zkusenosti ostatnich jsou vetsinou bohuzel spatne ![]()
jsou ale děti ketré tím proplouvají,třeba zrovna ty vaše to budou
![]()
Já mám připravený jak foťák tak kameru. ![]()
berusenka66 píše:
Já se přidávám.Vrátila jsem se teď ze rodičáku ze školky,mám teda radost,že malej bude mít super učitelky,ale nervy mám v kýbludo toho ještě rozházený hormony od porodu,mno vidím to tak,že se zítra asi nebudu malovat abych děti neděsila až budu bulet
Náš prcek se zatím moc těší,tak jsem na něj moc zvědavá.Holky budete si to fotit?Mám v plánu vzít Foťák
Přesně tyhle starosti, ale věřím, že to zvládne. Miminko moje, ještě nedávno jsem kvůli němu v porodnici nespala a kontrolovala jestli dýchá. ![]()
U nás to taky prožívá celá rodina hlavně babičky a já. ![]()
Jíťo, přesně tak, taky se teď na oblečení dívám spíš po té praktické stránce.
vranecka píše:
Tak se taky hlásím.
Malej je natěšenej a já nervím a snažím se na sobě nedat nic znát.
Je to takový vesnický divoch, zvyklý spíš na větší děti. Paličák. Mám strach, jak si sednou s paní učitelkou, jak bude vycházet s dětmi, jak zvládne to neustálé převlíkání, jestli se nebude bát říct paní učitelce, že má problém..... no děs.![]()
Miminko moje malý
![]()
![]()
![]()
![]()
Půjdeme ve svátečním, protože jedeme autobusem „do města“ a ve školce do tepláčků.
školné 340/jídlo 29,–
Jsem přešťasná, že školku máme, ale ty nervy. A to nemluvím o babi, která ho rok hlídala a teď už týden brečí.....
Já jsem ještě slyšela, že ten první den je to většinou v pohodě, ale druhej je krušnej, protože dítě už ví, že ho tam necháte
To jsem zvědavá na toho našeho hrdinu, občas je hrozně bojácnej ![]()
Nemocí se bojím taky, ale jsme na vesnici, ve školce je 25 dětí z vesnice a okolí, tak to snad nebude tak hrozný jako ve městě, i když uvidíme. V červnu jsme měli přijít na chvilku si za něma hrát a kdy jsem volala, prý měli jen 2 děti, ostatní nemocní a to bylo léto
![]()
Ahoj holky,můžu se přidat do klubu vystrašených matek
?
To moje miminko jde zítra taky poprvé a já jsem hrozně nervozní,jak to zvládne
.
No,asi lépe než já…
U nás stojí školka 700kč+34 za jídlo.
Informace mám jen z internetových stránek školky,jinak nic
.
Tatínek s náma půjde,dokonce budem společně i vyzvedávat.Jsem za to fakt ráda,protože mě asi vypne mozek a přes slzy neuvidím!
Chtěla jsem se ještě zeptat-jak jsou na tom vaše děti s mluvou?Filda totiž skoro vůbec nemluví,řekne jen pár slov.No,snad se rozmluví
.
Držím všem maminkám i školkáčkům palce
…
Ještě jsem zapoměla reagovat na ty nemoci.Já s tím počítám,protože každý podzim-zimu,je Filda nemocný.Takže si nedělám iluze,že to teď bude jinak.
Proto se i vracím do práce,kde jsem dělala před MD.Být v novém zaměstnání,tak by mě asi kvůli paragrafům,vyhodili ještě ve zkušební době
.
Ahoj, to víš, že jo. ![]()
**Tuzzi píše:**
Ahoj holky,můžu se přidat do klubu vystrašených matek?
To moje miminko jde zítra taky poprvé a já jsem hrozně nervozní,jak to zvládne.
No,asi lépe než já…
Informace mám jen z internetových stránek školky,jinak nic.
Tatínek s náma půjde,dokonce budem společně i vyzvedávat.Jsem za to fakt ráda,protože mě asi vypne mozek a přes slzy neuvidím!
Chtěla jsem se ještě zeptat-jak jsou na tom vaše děti s mluvou?Filda totiž skoro vůbec nemluví,řekne jen pár slov.No,snad se rozmluví.Držím všem maminkám i školkáčkům palce
…
Ahoj holky
My uz jsme tedy zbehli solkačci,ale chtela bych vam vsem poprat,pevne nerviky,a hlavne zadbe slzy na obou strnach,a at se ten vas prvni vstup od pryc od maminky hezky vydari,vim jak jsem to prozivala ,,poprve" s mym Matyaskem,doporucuji dokumentovat,at mate na co vzpominat,takze jeste jednou krasny den! ![]()
Tuzzi píše:
Ahoj holky,můžu se přidat do klubu vystrašených matek?
To moje miminko jde zítra taky poprvé a já jsem hrozně nervozní,jak to zvládne.
No,asi lépe než já…
Informace mám jen z internetových stránek školky,jinak nic.
Chtěla jsem se ještě zeptat-jak jsou na tom vaše děti s mluvou?Filda totiž skoro vůbec nemluví,řekne jen pár slov.No,snad se rozmluví.Držím všem maminkám i školkáčkům palce
…
Ten náš mele hodně, ale blbosti (navíc mluví i anglicky), takže mám zase obavy, jestli mu tam někdo porozumí
![]()
Zebra
![]()
Filda taky mele a mele a mele…akurát z 90% jsou to citoslovce
.Nebo má své soukromé názvy-např.mimi=malé,ta=velké…takže,když řekne „ta ee“,nenajde WC a učitelka to nepochopí,tak bude TA průser ![]()
Tuzzi píše:
Zebra![]()
Filda taky mele a mele a mele…akurát z 90% jsou to citoslovce.Nebo má své soukromé názvy-např.mimi=malé,ta=velké…takže,když řekne „ta ee“,nenajde WC a učitelka to nepochopí,tak bude TA průser
![]()
Z říkání si o záchod mám taky hrůzu
Doma chodí sám, ale mám strach, že se zabere do hry a zapomene a taky jsem mu dnes vysvětlovala, že když bude kakat, musí zavolat paní učitelku, aby ho utřela a on že ne, že nechce, že musím já
![]()
Ještěže to nemáme daloko - kdyby mi volali, že sedí na wc a čeká na mě
![]()
Tuzzi píše:
Zebra![]()
Filda taky mele a mele a mele…akurát z 90% jsou to citoslovce.Nebo má své soukromé názvy-např.mimi=malé,ta=velké…takže,když řekne „ta ee“,nenajde WC a učitelka to nepochopí,tak bude TA průser