Zítra mě čeká revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
18.10.11 21:45
mari1912 píše:
No tak si nech koupit něco fakt extra k vánocům ať z toho něco máš.A pokud už máš i podezření,no ach jo,tohle mě vždycky tak nakrkne.Navíc jsi v šestinedělí,co si jako myslí? :-(
VEJUU píše:
mari1912 píše:
Mimochodem Veru,jak ten tvůj-je to lepší,nebo jsi se na něj vyprdla? 8-o
Jsme spolu, nechávám tomu chvíli čas. Jeden je to OK, druhej den má nějakej divnej přeřek a přijde mi, že má dokonce někoho jiného. Uvidim… Dávám tomu ještě tak měsíc dva, pak se rozhdone, do vánoc nejdýl ;) Pže jak na novej rok, tak po celej rok a já ho nechci zahájit hádkou nebo zbytečnejma slzama ;) :dance:

Právě, nevim jestli to teď třeba moc nehrotím. Tak si to chci nechat až budu mít chladnou hlavu za pár týdnů :). A vzhledem k jeho finanční záležitosti, která stojí na zahradě, letošní vánoce dopadnou asi ještě hůř než ty minulý. Přišel za mnou 23.12 odvezl mě do nákupního centra a řekl, že jestli si hned ted nic nevyberu, tak že mi pod stromek nic nedá, pže pro mě nic nemá :D. Takže v naprosto vykoupeným nákupním centru jsme si vybral alespon kabátek, kterej jsme si skoro nestihla ani vyzkoušet, takže jsem ho měla asi 3krát na sobě, pže mi vubec nesluší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.10.11 21:54

Jeminkote,to je hovado :mrgreen:

VEJUU píše:
mari1912 píše:
No tak si nech koupit něco fakt extra k vánocům ať z toho něco máš.A pokud už máš i podezření,no ach jo,tohle mě vždycky tak nakrkne.Navíc jsi v šestinedělí,co si jako myslí? :-(
VEJUU píše:
mari1912 píše:
Mimochodem Veru,jak ten tvůj-je to lepší,nebo jsi se na něj vyprdla? 8-o
Jsme spolu, nechávám tomu chvíli čas. Jeden je to OK, druhej den má nějakej divnej přeřek a přijde mi, že má dokonce někoho jiného. Uvidim… Dávám tomu ještě tak měsíc dva, pak se rozhdone, do vánoc nejdýl ;) Pže jak na novej rok, tak po celej rok a já ho nechci zahájit hádkou nebo zbytečnejma slzama ;) :dance:
Právě, nevim jestli to teď třeba moc nehrotím. Tak si to chci nechat až budu mít chladnou hlavu za pár týdnů :). A vzhledem k jeho finanční záležitosti, která stojí na zahradě, letošní vánoce dopadnou asi ještě hůř než ty minulý. Přišel za mnou 23.12 odvezl mě do nákupního centra a řekl, že jestli si hned ted nic nevyberu, tak že mi pod stromek nic nedá, pže pro mě nic nemá :D. Takže v naprosto vykoupeným nákupním centru jsme si vybral alespon kabátek, kterej jsme si skoro nestihla ani vyzkoušet, takže jsem ho měla asi 3krát na sobě, pže mi vubec nesluší :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alimdul
19.10.11 14:46

no tak to je dobrý, já jsem ted 6+4 a v pátek mám jit na revizi. prý by to nebylo k tomu aby to bylo v pořádku… Začala jsem nejprve špinit a ted jsem dostala ms

• Citovat
  • Upravit
4316
19.10.11 15:12

ahoj,tak to mám za sebou :roll: no co na to říct,jsem prázdná.Ale bude to ok. Mari nepotkaly jsme se náhodou v diskuzi snažilky 2011 nebo tak nějak? já tam chodila,ale moc jsem nezapadla,tak mě jen napadlo jestli to nejsi ty. Na vánoce se těším,těšila jsem se na první vánoce s bříškem a zatím to budou moje poslední za svobodna,tak jsem moc štastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
19.10.11 19:21

Ahojky holky,
no Bobshi ano,potkaly,ale nevěděla jsem z které diskuze.Snažilky mají teď soukromou diskuzi.Já jsem si tam svoje místo vydobila,ale určitě bys taky zapadla.Možná se ti to zdálo,možná ses ztrácela :wink: Ono když je potom moc holek v jedné diskuzi tak nemá člověk přehled.
No tak se teď budeš soustředit na svatbu,i se budeš moct napít a svatbu si užiješ.Já vždycky říkám všechno zlé pro něco dobré.Mě se zase daří v práci tak si upevním pozici a pak hurá na mateřství :wink:
A to i ty,samozřejmě ti teď bude smutno,ale příště to bude v pohodě.Krutá,ale spravedlivá je příroda :think:
Alimdul a ty jdeš na revizi proč?Mimís se vůbec nevyvíjel,nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanoi
19.10.11 21:12

Ahojky Drakondro ničeho se prosím tě neboj nic neucítíš, bude to v poho, já byla na revizi 2 krát, sice až po porodu, ale i tak to bylo dosti rychlé, první revizi jsem měla bez uspání a bez léků od bolesti, bylo to totiž tak rychlé, že mi nestačili nic dát, jen aby zastavili krvácení, které nastalo při zašívání po porodu a podruhé letos v červenci, to se nám narodil druhý syn, ale krvácení přišlo až po 14ti dnech a bylo tak masivní, že jsem přišla o 1 a půl litru krve během půl hodiny, takže taky rychle na revizi, ale tentokrát pod celkovou narkozou a věř mi, že to bylo v poho, nic mě nebolelo a celé jsem to hezky prospala, takže žádný strach, ráno přijdeš a večer půjdeš domů.......:-DDD jinak mě tvůj případ mrzí a držím palečky ať Ti to příště už vyjde ju??.....:-DDD

• Citovat
  • Upravit
31744
19.10.11 21:52

Ahoj,ty myslíš revizi po porodu na dočištění?
Jinak máš pravdu,že v tu chvilku nic neucítí-bude pod narkózou :mrgreen: Plánované revize co tu všechny řešíme pod narkózou jsou-naštěstí teda 8-oTvůj případ si dost dobře neumím představit-musel to být šok asi.Myslet si jo,porodila jsem tak super a najednou doktoři na nohou 8-o
Já myslím,že po těch našich revizích nic až tak moc nebolí,snad první dny trochu píchání,ale u nás je to asi o bolesti na duši :-(
Ale musíme si věřit a i když jsme zažily tuhle nepříjemnou věc tak do toho půjdeme zase a dočkáme se.
:palec:

Hanoi píše:
Ahojky Drakondro ničeho se prosím tě neboj nic neucítíš, bude to v poho, já byla na revizi 2 krát, sice až po porodu, ale i tak to bylo dosti rychlé, první revizi jsem měla bez uspání a bez léků od bolesti, bylo to totiž tak rychlé, že mi nestačili nic dát, jen aby zastavili krvácení, které nastalo při zašívání po porodu a podruhé letos v červenci, to se nám narodil druhý syn, ale krvácení přišlo až po 14ti dnech a bylo tak masivní, že jsem přišla o 1 a půl litru krve během půl hodiny, takže taky rychle na revizi, ale tentokrát pod celkovou narkozou a věř mi, že to bylo v poho, nic mě nebolelo a celé jsem to hezky prospala, takže žádný strach, ráno přijdeš a večer půjdeš domů.......:-DDD jinak mě tvůj případ mrzí a držím palečky ať Ti to příště už vyjde ju??.....:-DDD
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanoi
20.10.11 08:38
mari1912 píše:
Ahoj,ty myslíš revizi po porodu na dočištění?
Jinak máš pravdu,že v tu chvilku nic neucítí-bude pod narkózou :mrgreen: Plánované revize co tu všechny řešíme pod narkózou jsou-naštěstí teda 8-oTvůj případ si dost dobře neumím představit-musel to být šok asi.Myslet si jo,porodila jsem tak super a najednou doktoři na nohou 8-o
Já myslím,že po těch našich revizích nic až tak moc nebolí,snad první dny trochu píchání,ale u nás je to asi o bolesti na duši :-(
Ale musíme si věřit a i když jsme zažily tuhle nepříjemnou věc tak do toho půjdeme zase a dočkáme se. :palec:
Hanoi píše:

Jj myslím po porodu, už mám dvě děti oba kluky a určitě se taky dočkáte, ani si neumím představit co prožíváte vy které jste o mimi přišly, kámoška nedávno přišla o dvojčátka v 7 tt a předtím taky o jedno mimi skoro v 5 měs., takže vím asi zhruba jak vám je ale tak docela to nepochopí nikdo kdo si tím neprojde si myslím…:-(,držím Vám všem mooooooc palečky aby Vám to dopadlo dobře a kdyby náhodou ne tak Adopce je taky možnost ne??......teďka při druhém jsem taky krvácela na začátku, ale naštěstí to dopadlo dobře, takže hlavy vzhůru holky........:-)

• Citovat
  • Upravit
31744
20.10.11 19:09

Jsi hodná děkuju.Já už jedno dítě mám a chceme druhé,takže pokud bude ,v pohodě a když to nepůjde tak asi ivf.Ale věřím,že teď to prostě půjde.Znám případy několikanásobných potratů a dnes čekají v poho mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
21.10.11 21:24
mari1912 píše:
Jsi hodná děkuju.Já už jedno dítě mám a chceme druhé,takže pokud bude ,v pohodě a když to nepůjde tak asi ivf.Ale věřím,že teď to prostě půjde.Znám případy několikanásobných potratů a dnes čekají v poho mimi :wink:

Mari tvá poslední věta, je přesně věc, které mě drží nad vodou :) A myslím, že néé jen pro mě, ale pro všechny co mimi tak moc chtějí jako my :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.10.11 21:36

Veru,drží nad vodou i mě :wink: Ani nevíš jak moc to všem přeji a jak jsem ráda,když se to podaří.Ale i cítím určitý smutek,nedefinovatelný,ale cítím ho,tak nějak hluboko.Asi normální stav bych řekla…
Co jinak ty a ten tvůj „jantar“?

VEJUU píše:
mari1912 píše:
Jsi hodná děkuju.Já už jedno dítě mám a chceme druhé,takže pokud bude ,v pohodě a když to nepůjde tak asi ivf.Ale věřím,že teď to prostě půjde.Znám případy několikanásobných potratů a dnes čekají v poho mimi :wink:
Mari tvá poslední věta, je přesně věc, které mě drží nad vodou :) A myslím, že néé jen pro mě, ale pro všechny co mimi tak moc chtějí jako my :).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
21.10.11 22:06
mari1912 píše:
Veru,drží nad vodou i mě :wink: Ani nevíš jak moc to všem přeji a jak jsem ráda,když se to podaří.Ale i cítím určitý smutek,nedefinovatelný,ale cítím ho,tak nějak hluboko.Asi normální stav bych řekla…
VEJUU píše:
mari1912 píše:
Mari tvá poslední věta, je přesně věc, které mě drží nad vodou :) A myslím, že néé jen pro mě, ale pro všechny co mimi tak moc chtějí jako my :).

Na stěžování na „jantara“ jsem rezignovala, protože na to už nemám sílu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.10.11 22:14

:mrgreen: čím méně slov,tím výstižnější :wink:

VEJUU píše:
mari1912 píše:
VEJUU píše:
mari1912 píše:
Na stěžování na „jantara“ jsem rezignovala, protože na to už nemám sílu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
21.10.11 22:16
mari1912 píše: :mrgreen: čím méně slov,tím výstižnější :wink:
VEJUU píše:
mari1912 píše:
VEJUU píše:
mari1912 píše:
Na stěžování na „jantara“ jsem rezignovala, protože na to už nemám sílu ;)
Žejo? Taky si říkám na co psát sáhodlouhé romány ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
11.11.15 20:27

Obnovuji diskusi.
Zítra mě bohužel také čeká revize. Po dvou dětech by mě vůbec nenapadlo, že toto prožiju také. Ale stalo se - stojím těsně před tím. Vrtá mi hlavou ale jedna věc. Už cca 10 dní v sobě nosím plod bez srdeční akce a v podstatě dodnes se cítím naprosto skvěle. Bez boestí, bez špinění, bez krvácení. Jak je to možné? Proč se tělo nebrání tomu, že je v děloze něco špatně aspoň špiněním nebo tak něco? Měl to také někdo tak, že se cítil naprosto skvěle, bez bolestí…? Měla jsem dnes být 8+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty