Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mari1912 píše:
No tak si nech koupit něco fakt extra k vánocům ať z toho něco máš.A pokud už máš i podezření,no ach jo,tohle mě vždycky tak nakrkne.Navíc jsi v šestinedělí,co si jako myslí?
VEJUU píše:mari1912 píše:Jsme spolu, nechávám tomu chvíli čas. Jeden je to OK, druhej den má nějakej divnej přeřek a přijde mi, že má dokonce někoho jiného. Uvidim… Dávám tomu ještě tak měsíc dva, pak se rozhdone, do vánoc nejdýl
Mimochodem Veru,jak ten tvůj-je to lepší,nebo jsi se na něj vyprdla?Pže jak na novej rok, tak po celej rok a já ho nechci zahájit hádkou nebo zbytečnejma slzama
![]()
Právě, nevim jestli to teď třeba moc nehrotím. Tak si to chci nechat až budu mít chladnou hlavu za pár týdnů
. A vzhledem k jeho finanční záležitosti, která stojí na zahradě, letošní vánoce dopadnou asi ještě hůř než ty minulý. Přišel za mnou 23.12 odvezl mě do nákupního centra a řekl, že jestli si hned ted nic nevyberu, tak že mi pod stromek nic nedá, pže pro mě nic nemá
. Takže v naprosto vykoupeným nákupním centru jsme si vybral alespon kabátek, kterej jsme si skoro nestihla ani vyzkoušet, takže jsem ho měla asi 3krát na sobě, pže mi vubec nesluší ![]()
Jeminkote,to je hovado ![]()
VEJUU píše:mari1912 píše:Právě, nevim jestli to teď třeba moc nehrotím. Tak si to chci nechat až budu mít chladnou hlavu za pár týdnů
No tak si nech koupit něco fakt extra k vánocům ať z toho něco máš.A pokud už máš i podezření,no ach jo,tohle mě vždycky tak nakrkne.Navíc jsi v šestinedělí,co si jako myslí?
VEJUU píše:mari1912 píše:Jsme spolu, nechávám tomu chvíli čas. Jeden je to OK, druhej den má nějakej divnej přeřek a přijde mi, že má dokonce někoho jiného. Uvidim… Dávám tomu ještě tak měsíc dva, pak se rozhdone, do vánoc nejdýl
Mimochodem Veru,jak ten tvůj-je to lepší,nebo jsi se na něj vyprdla?Pže jak na novej rok, tak po celej rok a já ho nechci zahájit hádkou nebo zbytečnejma slzama
![]()
. A vzhledem k jeho finanční záležitosti, která stojí na zahradě, letošní vánoce dopadnou asi ještě hůř než ty minulý. Přišel za mnou 23.12 odvezl mě do nákupního centra a řekl, že jestli si hned ted nic nevyberu, tak že mi pod stromek nic nedá, pže pro mě nic nemá
. Takže v naprosto vykoupeným nákupním centru jsme si vybral alespon kabátek, kterej jsme si skoro nestihla ani vyzkoušet, takže jsem ho měla asi 3krát na sobě, pže mi vubec nesluší
no tak to je dobrý, já jsem ted 6+4 a v pátek mám jit na revizi. prý by to nebylo k tomu aby to bylo v pořádku… Začala jsem nejprve špinit a ted jsem dostala ms
ahoj,tak to mám za sebou
no co na to říct,jsem prázdná.Ale bude to ok. Mari nepotkaly jsme se náhodou v diskuzi snažilky 2011 nebo tak nějak? já tam chodila,ale moc jsem nezapadla,tak mě jen napadlo jestli to nejsi ty. Na vánoce se těším,těšila jsem se na první vánoce s bříškem a zatím to budou moje poslední za svobodna,tak jsem moc štastná.
Ahojky holky,
no Bobshi ano,potkaly,ale nevěděla jsem z které diskuze.Snažilky mají teď soukromou diskuzi.Já jsem si tam svoje místo vydobila,ale určitě bys taky zapadla.Možná se ti to zdálo,možná ses ztrácela
Ono když je potom moc holek v jedné diskuzi tak nemá člověk přehled.
No tak se teď budeš soustředit na svatbu,i se budeš moct napít a svatbu si užiješ.Já vždycky říkám všechno zlé pro něco dobré.Mě se zase daří v práci tak si upevním pozici a pak hurá na mateřství ![]()
A to i ty,samozřejmě ti teď bude smutno,ale příště to bude v pohodě.Krutá,ale spravedlivá je příroda ![]()
Alimdul a ty jdeš na revizi proč?Mimís se vůbec nevyvíjel,nebo proč?
Ahojky Drakondro ničeho se prosím tě neboj nic neucítíš, bude to v poho, já byla na revizi 2 krát, sice až po porodu, ale i tak to bylo dosti rychlé, první revizi jsem měla bez uspání a bez léků od bolesti, bylo to totiž tak rychlé, že mi nestačili nic dát, jen aby zastavili krvácení, které nastalo při zašívání po porodu a podruhé letos v červenci, to se nám narodil druhý syn, ale krvácení přišlo až po 14ti dnech a bylo tak masivní, že jsem přišla o 1 a půl litru krve během půl hodiny, takže taky rychle na revizi, ale tentokrát pod celkovou narkozou a věř mi, že to bylo v poho, nic mě nebolelo a celé jsem to hezky prospala, takže žádný strach, ráno přijdeš a večer půjdeš domů.......:-DDD jinak mě tvůj případ mrzí a držím palečky ať Ti to příště už vyjde ju??.....:-DDD
Ahoj,ty myslíš revizi po porodu na dočištění?
Jinak máš pravdu,že v tu chvilku nic neucítí-bude pod narkózou
Plánované revize co tu všechny řešíme pod narkózou jsou-naštěstí teda
Tvůj případ si dost dobře neumím představit-musel to být šok asi.Myslet si jo,porodila jsem tak super a najednou doktoři na nohou ![]()
Já myslím,že po těch našich revizích nic až tak moc nebolí,snad první dny trochu píchání,ale u nás je to asi o bolesti na duši ![]()
Ale musíme si věřit a i když jsme zažily tuhle nepříjemnou věc tak do toho půjdeme zase a dočkáme se.
![]()
Hanoi píše:
Ahojky Drakondro ničeho se prosím tě neboj nic neucítíš, bude to v poho, já byla na revizi 2 krát, sice až po porodu, ale i tak to bylo dosti rychlé, první revizi jsem měla bez uspání a bez léků od bolesti, bylo to totiž tak rychlé, že mi nestačili nic dát, jen aby zastavili krvácení, které nastalo při zašívání po porodu a podruhé letos v červenci, to se nám narodil druhý syn, ale krvácení přišlo až po 14ti dnech a bylo tak masivní, že jsem přišla o 1 a půl litru krve během půl hodiny, takže taky rychle na revizi, ale tentokrát pod celkovou narkozou a věř mi, že to bylo v poho, nic mě nebolelo a celé jsem to hezky prospala, takže žádný strach, ráno přijdeš a večer půjdeš domů.......:-DDD jinak mě tvůj případ mrzí a držím palečky ať Ti to příště už vyjde ju??.....:-DDD
mari1912 píše:
Ahoj,ty myslíš revizi po porodu na dočištění?
Jinak máš pravdu,že v tu chvilku nic neucítí-bude pod narkózouPlánované revize co tu všechny řešíme pod narkózou jsou-naštěstí teda
Tvůj případ si dost dobře neumím představit-musel to být šok asi.Myslet si jo,porodila jsem tak super a najednou doktoři na nohou
Já myslím,že po těch našich revizích nic až tak moc nebolí,snad první dny trochu píchání,ale u nás je to asi o bolesti na duši
Ale musíme si věřit a i když jsme zažily tuhle nepříjemnou věc tak do toho půjdeme zase a dočkáme se.
Hanoi píše:
Jj myslím po porodu, už mám dvě děti oba kluky a určitě se taky dočkáte, ani si neumím představit co prožíváte vy které jste o mimi přišly, kámoška nedávno přišla o dvojčátka v 7 tt a předtím taky o jedno mimi skoro v 5 měs., takže vím asi zhruba jak vám je ale tak docela to nepochopí nikdo kdo si tím neprojde si myslím…:-(,držím Vám všem mooooooc palečky aby Vám to dopadlo dobře a kdyby náhodou ne tak Adopce je taky možnost ne??......teďka při druhém jsem taky krvácela na začátku, ale naštěstí to dopadlo dobře, takže hlavy vzhůru holky........:-)
Jsi hodná děkuju.Já už jedno dítě mám a chceme druhé,takže pokud bude ,v pohodě a když to nepůjde tak asi ivf.Ale věřím,že teď to prostě půjde.Znám případy několikanásobných potratů a dnes čekají v poho mimi ![]()
mari1912 píše:
Jsi hodná děkuju.Já už jedno dítě mám a chceme druhé,takže pokud bude ,v pohodě a když to nepůjde tak asi ivf.Ale věřím,že teď to prostě půjde.Znám případy několikanásobných potratů a dnes čekají v poho mimi
Mari tvá poslední věta, je přesně věc, které mě drží nad vodou
A myslím, že néé jen pro mě, ale pro všechny co mimi tak moc chtějí jako my
.
Veru,drží nad vodou i mě
Ani nevíš jak moc to všem přeji a jak jsem ráda,když se to podaří.Ale i cítím určitý smutek,nedefinovatelný,ale cítím ho,tak nějak hluboko.Asi normální stav bych řekla…
Co jinak ty a ten tvůj „jantar“?
VEJUU píše:mari1912 píše:Mari tvá poslední věta, je přesně věc, které mě drží nad vodou
Jsi hodná děkuju.Já už jedno dítě mám a chceme druhé,takže pokud bude ,v pohodě a když to nepůjde tak asi ivf.Ale věřím,že teď to prostě půjde.Znám případy několikanásobných potratů a dnes čekají v poho mimiA myslím, že néé jen pro mě, ale pro všechny co mimi tak moc chtějí jako my
.
mari1912 píše:
Veru,drží nad vodou i měAni nevíš jak moc to všem přeji a jak jsem ráda,když se to podaří.Ale i cítím určitý smutek,nedefinovatelný,ale cítím ho,tak nějak hluboko.Asi normální stav bych řekla…
Co jinak ty a ten tvůj „jantar“?VEJUU píše:mari1912 píše:Mari tvá poslední věta, je přesně věc, které mě drží nad vodou
Jsi hodná děkuju.Já už jedno dítě mám a chceme druhé,takže pokud bude ,v pohodě a když to nepůjde tak asi ivf.Ale věřím,že teď to prostě půjde.Znám případy několikanásobných potratů a dnes čekají v poho mimiA myslím, že néé jen pro mě, ale pro všechny co mimi tak moc chtějí jako my
.
Na stěžování na „jantara“ jsem rezignovala, protože na to už nemám sílu ![]()
čím méně slov,tím výstižnější ![]()
VEJUU píše:mari1912 píše:Na stěžování na „jantara“ jsem rezignovala, protože na to už nemám sílu
Veru,drží nad vodou i měAni nevíš jak moc to všem přeji a jak jsem ráda,když se to podaří.Ale i cítím určitý smutek,nedefinovatelný,ale cítím ho,tak nějak hluboko.Asi normální stav bych řekla…
Co jinak ty a ten tvůj „jantar“?VEJUU píše:mari1912 píše:Mari tvá poslední věta, je přesně věc, které mě drží nad vodou
.
mari1912 píše:Žejo? Taky si říkám na co psát sáhodlouhé rományčím méně slov,tím výstižnější
VEJUU píše:mari1912 píše:Na stěžování na „jantara“ jsem rezignovala, protože na to už nemám sílu
.
Obnovuji diskusi.
Zítra mě bohužel také čeká revize. Po dvou dětech by mě vůbec nenapadlo, že toto prožiju také. Ale stalo se - stojím těsně před tím. Vrtá mi hlavou ale jedna věc. Už cca 10 dní v sobě nosím plod bez srdeční akce a v podstatě dodnes se cítím naprosto skvěle. Bez boestí, bez špinění, bez krvácení. Jak je to možné? Proč se tělo nebrání tomu, že je v děloze něco špatně aspoň špiněním nebo tak něco? Měl to také někdo tak, že se cítil naprosto skvěle, bez bolestí…? Měla jsem dnes být 8+4tt
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.