Zítra mě čeká revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12696
30.9.11 21:34

neboj to chce čas :wink: a třeba se nám povede vážně ty dvě // pod stromečkem najít :dance:
víš máme jednu velkou výhodu, že už jedno dítko obě máme :huban: a ty nás drží nad vodou a neboj, bude i další :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
30.9.11 21:37

jj jedno ditko je, jeste to dalsi, uz aby zacalo poradny snazeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
30.9.11 21:43

no já právě pořád přemýšlím kdy vlastně začít, tím že se mi to opakovalo dvakrát po sobě, nějak se mi do toho mocnechce,né že bych se bála, to zas ne, prostě věřim že to na potřetí vyjde :wink: ale chtěla bych trochu vypnout, byl to dost náročnej třičtvrtě rok, pořád těhotná netěhotná, teď popíjím, milujem se protože chceme a užíváme si život, ale na druhou stranu se hrozně těším na to snažení a testování, takže taky vlastně pořádně nevím co chci :think: asi tomu nechám volnej průběh a prostě se uvidí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
30.9.11 21:53

to jsem rada ze takhle nerozhodna nejsem sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
30.9.11 23:08

Trochu vám holky rozumím.Chci se taky snažit hned,ale pak si říkám,že další dovolená znova těhotná a veškerý ty omezení snad pořád.Tím jak je člověk pořád těhotnej a pak zase netěhotnej a šestinedělí a pak zase těhotnej a znova :roll:
Ale to snažení je na tom stejně nejhezčí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
30.9.11 23:39

Tak mě dneska nějak kamarádka rozhodila. Miminko by mělo být dneska asi tak 14 dní mrtvé a já jdu na kyretáž až v pondělí. Týden jsem se s tím horko těžko vyrovnávala, ale už to nějak beru, že prostě na miminko nebyl správný čas. (Ty ranní nevolnosti, vlastně nejen ranní, spíš celodenní mi moc nepomáhaj!!!) A dneska když jsme jí říkala, že už se těšim na pondělí, až se vše srovná, tak mi řekla že její kamarádce bylo zjištěné TZ a když nastoupila do nemocnice, tak jí najednou zjistili že miminko srdíčko má a buší jako o život. Je možný že je mimi 14 dní mrtvé a já jsem ani nešpinila, ani nekrvácela, žádné bolesti nic + navíc ranní nevolnosti stále mám,chutě atd… Za jak dlouho by se asi dostavil samovolný potrat, na netu jsem našla, že tak po týdnu začnou potíže. Já jsem 14 a víc a zatím nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
1.10.11 06:27

ahoj,ja poprve nosila mrtve miminko asi 3 nedele a nemela jsem zadne spineni a tak a nevolnosti jsem mela jeste par dni po revizi,nez klesly hormony. Obcas se stane,ze nekoho poslou na revizi a tam pak zjisti,ze mimi zaclo rust,ale pokud jsi uz mela u miminka srdicko a to prestalo tlouct,tak je to nemozne. Jenom nejak nechapu,ze te nechaji cekat tak dlouho na revizi,myslim kuli psych.strance,hodne se cloveku ulevi po revizi. Tak drzim palecky at uz to mas za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.10.11 09:43

Ano stává se to,i mojí kamarádce se to stalo,že jí poslali do nemocnice a tam zjistili,že mimi bije.Ale jsou to náhody a opravdu pokud srdíčko už jednou žije je to nepravděpodobné. :-( U tak velkých plodů už prostě srdeční akce zřetelná být musí.
Když jsem byla poprvé na revizi,byla jsem v devátém týdnu a mimi odpovídalo sedmému,takže taky 14 dní a nevolnosti a příznaky byly stejné :-(
Pro jistotu se nech ještě v pondělí zkontrolovat.
Stejně je to šílený,že tě takhle nechali,i když ty jsi byla nemocná viď?A to nemůžou dát narkozu :think:

Příspěvek upraven 01.10.11 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
1.10.11 16:57

Ahoj bude to ok… cítím s Tebou jsem krátce po šestinedělí… zkus se něčím hodně zaměstnat, ať máš jiné myšlenky… já šla co nejdřív do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
1.10.11 19:37

No už to chci mít za sebou - pitomá nemoc, fakt!!! kvůli rýmě, jindy si každý řekne, taková banalita a já kvůli tomu trpim 14 dní. Neskutečný. Už se vážně těším na pondělí, až bude po všem… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
1.10.11 19:44
VEJUU píše:
No už to chci mít za sebou - pitomá nemoc, fakt!!! kvůli rýmě, jindy si každý řekne, taková banalita a já kvůli tomu trpim 14 dní. Neskutečný. Už se vážně těším na pondělí, až bude po všem… :zed: :zed: :zed:

naprosto ti rozumim, taky se mi ulevilo kdyz „TO“ ze me vyndali, alespon sem se prestala stitit sama sebe 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.10.11 19:48

Uvidíš,že se ti fakt hodně uleví a hlavně se pak budeš moct soustředit na nové snažení,regeneraci těla a hlavně bolavé duše. :hug:

VEJUU píše:
No už to chci mít za sebou - pitomá nemoc, fakt!!! kvůli rýmě, jindy si každý řekne, taková banalita a já kvůli tomu trpim 14 dní. Neskutečný. Už se vážně těším na pondělí, až bude po všem… :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
1.10.11 19:58

tj, už se na to všechno těším. A věřím, že ty tří měsíce utečou jako voda :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.10.11 20:01

Viď :-) Já si to ale pojišťuju už teď a snažím se to moje tělo trochu povzbudit :wink:
A úplně strašně se těším až se zase začnu měřit a budu si dělat testy a všechno okolo :lol: A hlavně na tulení :oops: :wink:

VEJUU píše:
tj, už se na to všechno těším. A věřím, že ty tří měsíce utečou jako voda :) :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
1.10.11 20:12
mari1912 píše:
Viď :-) Já si to ale pojišťuju už teď a snažím se to moje tělo trochu povzbudit :wink:
A úplně strašně se těším až se zase začnu měřit a budu si dělat testy a všechno okolo :lol: A hlavně na tulení :oops: :wink:
VEJUU píše:
tj, už se na to všechno těším. A věřím, že ty tří měsíce utečou jako voda :) :dance:

Tak to je jasný, to je nejdůležitější! :oops: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty