Zítra mě čeká revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
341
28.9.11 13:50
mari1912 píše:
Mám to za sebou,dnes mě pustili.A teď ta mašinérie po tom-šestinedělí,testy a pak nové snažení.Už aby to bylo a mohly jsme znova.Cítím se prázdná…

Mari ani se ti nedivim, mám z pondělku na jednu stranu strach, ale ne druhou už to chci mít konečně za sebou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.9.11 14:00

Když už člověk ví,že půjde na revizi tak by to asi mělo být co nejdřív.Mě strašně vadil ten pocit,že je ještě ve mě a já cítím všechny příznaky a vlastně k ničemu :-( asi bych neměla odvahu čekat až to odejde samo i když vím,že je to šetrnější.Jsem ráda,že je to za mnou a můžu se soustředit na další snažení.Teď musím dát dohromady tělesnou stránku a pak to snad půjde hladce

VEJUU píše:
mari1912 píše:
Mám to za sebou,dnes mě pustili.A teď ta mašinérie po tom-šestinedělí,testy a pak nové snažení.Už aby to bylo a mohly jsme znova.Cítím se prázdná…
Mari ani se ti nedivim, mám z pondělku na jednu stranu strach, ale ne druhou už to chci mít konečně za sebou :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.9.11 15:37
mari1912 píše:
Když už člověk ví,že půjde na revizi tak by to asi mělo být co nejdřív.Mě strašně vadil ten pocit,že je ještě ve mě a já cítím všechny příznaky a vlastně k ničemu :-( asi bych neměla odvahu čekat až to odejde samo i když vím,že je to šetrnější.Jsem ráda,že je to za mnou a můžu se soustředit na další snažení.Teď musím dát dohromady tělesnou stránku a pak to snad půjde hladce
VEJUU píše:
mari1912 píše:
Mari ani se ti nedivim, mám z pondělku na jednu stranu strach, ale ne druhou už to chci mít konečně za sebou :(

Přesně! nejhorší je ten pocit, že je mimi stále ve mě a mám pořád ranní nevolnost atd a uplně k ničemu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.9.11 15:46

Neboj,za chvilku už to bude za tebou a zase se budete moci znova snažit.Na to se těším ze všeho nejvíc.Akorát se musíme dát do kupy-po tělesné stránce.Hlavně se v tom neutápěj ano?Víš já po prvním zamlklém těhu byla strašně na dně a málem to nevydržel můj vztah.Do toho jsem přišla o práci a ještěže jsme to ustáli…Dodnes si říkám,že byla na místě návštěva psychologa,protože jsem si to v sobě dusila a nikdo nevěděl co prožívám.Přece jen cizímu člověku se líp svěřuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.9.11 17:16
mari1912 píše:
Neboj,za chvilku už to bude za tebou a zase se budete moci znova snažit.Na to se těším ze všeho nejvíc.Akorát se musíme dát do kupy-po tělesné stránce.Hlavně se v tom neutápěj ano?Víš já po prvním zamlklém těhu byla strašně na dně a málem to nevydržel můj vztah.Do toho jsem přišla o práci a ještěže jsme to ustáli…Dodnes si říkám,že byla na místě návštěva psychologa,protože jsem si to v sobě dusila a nikdo nevěděl co prožívám.Přece jen cizímu člověku se líp svěřuje.

Přesně tenhle problém mám i já :(. Už máme s přítelem taky krizovku, dozvěděla jsme se to v pátek a ještě dnes mě to drž. Přijde mi, že nikdo neví, co se ve mně odehrává. Minule už po mě vystartoval, ať si dám ránu a vzpamatuju se, že na tohle svět nestojí :(. Hrozně mě to mrzelo. Ještě furt plavu v těch hormonech, takže mi to bylo líto dvakrát víc :(. Snad to po tom pondělku bude vpořádku a my budeme moci zase normálně fungovat. Jen se bojím toho, že narazím na nějakého doktora, který opravdu „víc řízne“ a já pak nebudu v pořádku. Každý mi říká, že jsme hodně mladá a mám fůůůru času na to mít děti (je mi 20), ale miminka jsem milovala od malička. Každá moje brigáda bylo hlídání dětí. Strkáme s přítelem hlavu do každého kočárku, který projde kolem nás. Prostě je milujeme a ať si každý říká, co chce, tak i přesto, že mi je 20, tak vím, že to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.9.11 17:36

Když jsem čekala svoje první tak mě taky bylo 20 let a vůbec mě tenkrát ani nenapadlo si myslet,že to nezvládnu.To je jasný,že to zvládneš :wink:
Opravdu si dávej pozor na to,aby tohle nepoznamenalo váš vztah.Já vím o čem mluvím a i teď mě to bolí,když si vzpomenu,jak jsem byla zabedněná a neviděla jsem,že se trápí i partner akorát to neumí,nebo nechce dávat najevo.Samo,že udělal spoustu chyb i on a dnes už to ví a vidím,jakž má strach,abychom to zvládli i tentokrát a úplně jinak se i chová.
Dej mu taky čas,aby se s tím vyrovnal.Upni se na další těhotenství a těš se na nový přírůstek,protože ten na sebe nedá dlouho čekat :wink:
Buď ráda,že těhotenství bylo opravdu jen velmi krátké a nestačila jsi vnímat jak roste.Příroda je krutá,ale spravedlivá-no někdy si to nemyslím,ale je to tak :think: Jednou tohle prožít sice bolí,ale opravdu je to většinou náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
28.9.11 21:24

Úplně chápu, jak se cítíš, navíc mi přijde,že ten čas vůbec,ale vůbec neutíká. Naštěstí srdíčko uz bolí méně,tak doufám, že hned jak mrcha dorazí, tak bude lépe…
Drž se, a neboj, mimiska se taky dočkáme. Nebo ty uz nějakého lupíka doma máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.9.11 21:40

No já jednu lumpici mám-už 14ti letou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
28.9.11 21:49

No, dr. mi taky doporučil čekat 3 měsíce, ne 3 MS. Věřím tomu,že pokud tělo není připravené,tak prostě neotěhotníš. A ani po těch 3 měsících není žádná záruka,že to dobře dopadne…Musíme být optimistické..

macina33 píše:
Ahoj,Vejuu tak dlouhé čekání to musí být hrozné.Já jsem čekala 10 dní a vůbec jsem nemohla vylést ven,pořád jsem brečela a říkala si proč já :-( Dnes jsem 5 den po zákroku a psychycky jsem na tom stále stejně.A to mě dnes čeká návštěva v práci k vůli smlouvě,jestli mi ji prodlouží,nebo ne.Vůbec nevím jak to zvládnu a to pracuji v hypermarketu,takže plno lidí a hlavně maminek s bříšky a kočárky :cry: Tobě držím palečky ať to vše zvládneš a je vše v pořádku :hug: Mari1912 tobě přeju,ať je vše v pořádku a moc ti drřím palečky :hug: Smiley1 nám to taky trvalo skoro rok a to mám cyklus normální,takže mám teď starch,že to bude trvat zase tak dlouho :nevim: Mě doktor říkal,že to můžem začít zkoušet až po 3MS.Myslíš,že když se začne tak brzo jak chcete vy,že se nemůže nic stát? No prostě už z toho úplně blbnu :oops: No nic jdu se chystat na cestu a vám holky všem přeju hodně štěstí a držte se :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
28.9.11 21:51
mari1912 píše:

Tak to je super, že už jedno dítko (skoro dospělé :-)) máš. Já ještě žádné nemám, bohužel :-( …Ale snad se brzy dočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.9.11 22:04

Právě,že ona už mě skoro nepotřebuje,už je to velká slečna,ale jsem šťastná,že jí mám.I když na mě kolikrát vrčí a je to puberťačka :srdce:

smiley1 píše:
mari1912 píše:
Tak to je super, že už jedno dítko (skoro dospělé :-)) máš. Já ještě žádné nemám, bohužel :-( …Ale snad se brzy dočkám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
28.9.11 22:33

No jo, když si vzpomenu na sebe,tak se nedivím, že vrci :lol: . A kdy se začnete znova snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.9.11 22:54

Já bych nejraději hned,ale vím že nemůžeme.Takže od zítřka kontryhelový čaj a počkám na ms,pak zajdu ke své dr a nechám se poslat na genetiku a na to co mě pošle.A podle výsledků bych začala-čím dřív,tím líp :wink:

smiley1 píše:
No jo, když si vzpomenu na sebe,tak se nedivím, že vrci :lol: . A kdy se začnete znova snažit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
28.9.11 23:21

Já piju kontryhelový čaj skoro cely mesic a ms stejně zatím nikde :think: . Já uz byla na genetice, na štítce (ještě nevím vysledky) a za 14 dni jdu i na imunologické vyšetření. Chci být důkladně proklepnutá před novým těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
29.9.11 09:36

Tak jsem si dnes koupila čaj od báby radnický-V2 se jmenuje,tak uvidíme.Je na podporu otěhotnění,prokrvení sliznice a dělohy a to potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty