Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vejuu
víš, každý máme své mouchy. a tvuj partner jistě není nejhorší chlap na světě. ale chyb má opravdu hodně. navíc jeho chování k tobě určitě už nikdy nebude lepší než ted, jestli tam bude změna, tak k horšímu.
Pokud se s ním nerozejdeš a budete i nadále plánovat rodinu , pak na tom jméně po tobě trvej. Opravdu.
Přece jen riziko, že časem tvoje láska k takovému muži vyprchá, a budeš se chtít rozejít, je dost velké. A tahat se pak s takovým mužem o příjmení dítěte bude bezvýchodné…
Stejně ale - chceš si vzít (nebo žít s někým) u kterého je dost pravděpodobné, že to nemůže dlouho vydržet?
pa
har.
Člověk který v nejtěžších chvilich zivota nepodrzi partnera,si jeho lasku podle me nezaslouží
harpyje píše:
vejuuvíš, každý máme své mouchy. a tvuj partner jistě není nejhorší chlap na světě. ale chyb má opravdu hodně. navíc jeho chování k tobě určitě už nikdy nebude lepší než ted, jestli tam bude změna, tak k horšímu.
Pokud se s ním nerozejdeš a budete i nadále plánovat rodinu , pak na tom jméně po tobě trvej. Opravdu.
Přece jen riziko, že časem tvoje láska k takovému muži vyprchá, a budeš se chtít rozejít, je dost velké. A tahat se pak s takovým mužem o příjmení dítěte bude bezvýchodné…
Stejně ale - chceš si vzít (nebo žít s někým) u kterého je dost pravděpodobné, že to nemůže dlouho vydržet?pa
har.
S tím příjmením jsem si jistá, že chci aby bylo po mě. Chyb má moje drahá polovička hodně, ale prostě jindy je užasnej, má jen takové divné úlety. Občas si říkám, jestli třeba nemá někoho jiného. Ale stále doufám, že když mi tvrdí, že do 4 odpoledne spí, tak že opravdu spí, teď jen doufám, že ve své posteli a sám!
Prostě ale má opravdu něco co mě k němu neskutečně přitahuje. Budu prostě doufat, že se to všechno zepší. Přeci jen nikdo z nás není bez chyby, jen někdo je dokáže změnit když se to tomu protějšku nelíbí a někdo se prostě zabejčí a ještě si užívá, když vidí, jak to toho druhého štve
![]()
VEJUU píše:harpyje píše:S tím příjmením jsem si jistá, že chci aby bylo po mě. Chyb má moje drahá polovička hodně, ale prostě jindy je užasnej, má jen takové divné úlety. Občas si říkám, jestli třeba nemá někoho jiného. Ale stále doufám, že když mi tvrdí, že do 4 odpoledne spí, tak že opravdu spí, teď jen doufám, že ve své posteli a sám!
vejuuvíš, každý máme své mouchy. a tvuj partner jistě není nejhorší chlap na světě. ale chyb má opravdu hodně. navíc jeho chování k tobě určitě už nikdy nebude lepší než ted, jestli tam bude změna, tak k horšímu.
Stejně ale - chceš si vzít (nebo žít s někým) u kterého je dost pravděpodobné, že to nemůže dlouho vydržet?pa
har.Prostě ale má opravdu něco co mě k němu neskutečně přitahuje. Budu prostě doufat, že se to všechno zepší. Přeci jen nikdo z nás není bez chyby, jen někdo je dokáže změnit když se to tomu protějšku nelíbí a někdo se prostě zabejčí a ještě si užívá, když vidí, jak to toho druhého štve
![]()
ted jsem nepochopila jestli spolu bydlite nebo neeee????? ![]()
Ne nebydlíme spolu. bydlím s rodiči, nebyl totiž za rok co má doma koupené barvy vymalovat a já jsme řekla, že se k němu nepřestěhuju, když to tam není vymalované a jemu to takhle samozřejm vyhovuje :-/. jen tak občasná návštěva. Když jsem mu řekla, že jsme těhotná tak už se do toho pustil, ale stihl vymalovat jednu místnost a když jsme mu za týden řekla, že se stalo co se stalo, tak se na to opět vybodnul, takže a%´t si v rozmalovaným bytě žije sám!!!! :-/
Ahojky,
no ty mě dáváš.Já na to mám taky radikální názor,ale ono se takhle z druhý strany počítače snadno radí ![]()
Ten tvůj chlap patří do nejrizikovější skupiny chlapů co existují.
Sám do 35let,bez dětí,bez závazků,taxíkář(to je hodně špatně),řeči,že nebude patřit žádné ženské,netolerance vůči tobě,nerespektuje tě-co víc ještě říct?
Zbytek je na tobě ![]()
Holky, musím vám povyprávět zbytek mého dnešního dne, ať se tu doma nepopadám za břicho smíchy jen já
![]()
Včera jsem rozhovor s přítelem ukončila kolem 20 hodiny, kdy mi řekl, že si jede vyčistit hlavu k dědovi (bydlí někde u Frýdlantu na vesnici), takže jsme se v pondělí neviděli. Dneska jsme vlastně ani nevěděla, jeslti mám chuť mu psát, nýbrž jsme to nevydržela a samozřejmě jsme mu napsala někdy kolem 14 hodiny. Když večer nejezdí, tak se nejdýl do 15 hodin vzbudí (protože jde spát kolem pulnoci a víc jak 15 hodin spánku dospělí člověk opravdu nepotřebuje, to on nechápe a tvrdí že člověk s nepotřebuje vyspat a dokáže prospat i 20 hodin denně 3 dny po sobě a stejně si stále stěžuje jak je nevyspalý, můj názor že už je přespalý ho vždycky hrozně rozčílí, tak tyhle jeho poznámky o nevyspalosti prostě ignoruju). Dnes 16h pryč, žádnej telefon, 17h pryč stále nic, 18h pryč stále nic, až v 19:25 mi zvoní telefon. Vítězoslavně jméno „miláček“ na dispeleji (už jsme ani nevěděla jestli chci jásat jako jindy, když už mi konečně volá!!) A k čemu se mi moje láska nepřiznal. Včera se na to auto nebyla jen podívat!! Ten pitomec podepsal úvěrovou smlouvu na 5 let, splátka 7 200 měsíčně a (s prominutím) pos*aný auto ho nakonec vyjde na půl mega)základní cena byla 300 000-což taky není ROZHODNĚ málo)!!!!!! A když si dnes kolem 12hodiny odpoledne přivezl tu vylouženou Audi A6 domů před barák, tak z něj to opojení spadlo a teď si rve vlasy, jak co nejrychleji odstoupit od smlouvy, protože na taxíka je tohle auto prostě naprosto nevhodný!! A i přesto, že jsme mu to já, tak i rodiče tloukli do hlavy, tak to prostě musel udělat po svém
. Takže teď na chvilku přijel, aby mě konečně viděl a předvedl mi auto a celou dobu nemluvil o ničem jiném, než jak se toho auta potřebuje nějak zbavit. Co na to říct?!
![]()
VEJUU píše:
Holky, musím vám povyprávět zbytek mého dnešního dne, ať se tu doma nepopadám za břicho smíchy jen já![]()
![]()
Včera jsem rozhovor s přítelem ukončila kolem 20 hodiny, kdy mi řekl, že si jede vyčistit hlavu k dědovi (bydlí někde u Frýdlantu na vesnici), takže jsme se v pondělí neviděli. Dneska jsme vlastně ani nevěděla, jeslti mám chuť mu psát, nýbrž jsme to nevydržela a samozřejmě jsme mu napsala někdy kolem 14 hodiny. Když večer nejezdí, tak se nejdýl do 15 hodin vzbudí (protože jde spát kolem pulnoci a víc jak 15 hodin spánku dospělí člověk opravdu nepotřebuje, to on nechápe a tvrdí že člověk s nepotřebuje vyspat a dokáže prospat i 20 hodin denně 3 dny po sobě a stejně si stále stěžuje jak je nevyspalý, můj názor že už je přespalý ho vždycky hrozně rozčílí, tak tyhle jeho poznámky o nevyspalosti prostě ignoruju). Dnes 16h pryč, žádnej telefon, 17h pryč stále nic, 18h pryč stále nic, až v 19:25 mi zvoní telefon. Vítězoslavně jméno „miláček“ na dispeleji (už jsme ani nevěděla jestli chci jásat jako jindy, když už mi konečně volá!!) A k čemu se mi moje láska nepřiznal. Včera se na to auto nebyla jen podívat!! Ten pitomec podepsal úvěrovou smlouvu na 5 let, splátka 7 200 měsíčně a (s prominutím) pos*aný auto ho nakonec vyjde na půl mega)základní cena byla 300 000-což taky není ROZHODNĚ málo)!!!!!! A když si dnes kolem 12hodiny odpoledne přivezl tu vylouženou Audi A6 domů před barák, tak z něj to opojení spadlo a teď si rve vlasy, jak co nejrychleji odstoupit od smlouvy, protože na taxíka je tohle auto prostě naprosto nevhodný!! A i přesto, že jsme mu to já, tak i rodiče tloukli do hlavy, tak to prostě musel udělat po svém. Takže teď na chvilku přijel, aby mě konečně viděl a předvedl mi auto a celou dobu nemluvil o ničem jiném, než jak se toho auta potřebuje nějak zbavit. Co na to říct?!
![]()
bez komentare
![]()
VEJUU-
víš, zjevně to nechceš slyšet, ale není to dobrý partner pro život- ba co víc- je to velice špatný partner pro život.
To jak se k tobě chová je hnusné- lepší to nebude.
Na příkladu s autem je vidět jedno - je velice sebevědomý- přes rady jiných koupí nesmyslné auto.
Je poněkud hloupý - tak šílenou smlouvu dokáže uzavřít skutečně jen někdo kdo neumí počítat- bez urážky, každý halt nejsme talent na matiku.
Sebevědomý hlupák je nejšílenější kombinace, kterou znám. dostane sebe i své okolí dříve či později do maléru.
Je sobec - příkladů už jsi tu uvedla mnoho, jen si to nechceš přiznat.
Nejste sezdaní, nic spolu nemáte, dost možná ti lže (nebydlíš s ním, těžko věřit, že spí 15 hodin denně) - kormě zaláskování nemá ten člověk jediné plus do života.
Netlačí te čas, což je ohromná výhoda - můžeš muže svých snů hledat ještě roky a pořád ti jeste nebudou tikat biologické hodiny.
Mne by stejně nejvíc uráželo to jeho chování ke mně včetně toho argumentu, že si mne nechce vzít, protože … ![]()
harpyje píše:
VEJUU-víš, zjevně to nechceš slyšet, ale není to dobrý partner pro život- ba co víc- je to velice špatný partner pro život.
To jak se k tobě chová je hnusné- lepší to nebude.
Na příkladu s autem je vidět jedno - je velice sebevědomý- přes rady jiných koupí nesmyslné auto.
Je poněkud hloupý - tak šílenou smlouvu dokáže uzavřít skutečně jen někdo kdo neumí počítat- bez urážky, každý halt nejsme talent na matiku.
Sebevědomý hlupák je nejšílenější kombinace, kterou znám. dostane sebe i své okolí dříve či později do maléru.
Je sobec - příkladů už jsi tu uvedla mnoho, jen si to nechceš přiznat.
Nejste sezdaní, nic spolu nemáte, dost možná ti lže (nebydlíš s ním, těžko věřit, že spí 15 hodin denně) - kormě zaláskování nemá ten člověk jediné plus do života.
Netlačí te čas, což je ohromná výhoda - můžeš muže svých snů hledat ještě roky a pořád ti jeste nebudou tikat biologické hodiny.
Mne by stejně nejvíc uráželo to jeho chování ke mně včetně toho argumentu, že si mne nechce vzít, protože …
krasne napsano, lip bych se nevyjadrila
![]()
VEJUU píše:
Ahoj holky, tak poslušně hlásím, že už jsem doma.Sice naprosto vytočená a unavená už z toho všeho, ale konečně vidim svojí postel! Abych začala od začátku. Přítel dělá taxikáře a jezdí pouze v noci. Vzhledem k tomu, že v papírech stálo, že zajištěný odvoz je nutností, tak mi slíbil, že mě teda domů odveze. Jenže protože si nemohl odpustit, aby večerní ježdění, tak probudil ve 12:15 a jen díky tomu že měl tzv „z prdele kliku“ a já šla poslední na řadu, tak mě pustili až v půl 3. Jinak tu paní co šla jako první pustili už ve 12, takže by mě ani nestihl vyzvednout!!!!!¨ Telefon měl miláček vypnutej, takže jsem se mu nemohla ani nemohla dovolat :-/ Naštěstí mě teda z nemocnice vyzvedl, ještě mě při příchodu stihl zpérovat že mi to dlouho trvalo (mimochodem: čekala jsme na zprávu od lékaře). pak sjme si ale všimla, že na sedadle spolujezdce někdo sedí, hle jeho kamarádíček. ANi jendou se mě nezeptal jak mi je, zastavil mi před vchodem a odjel se dívat někam na auta. Ozval se mi ted, po 5 hodinách s tím co mi zase je proč jsme nasraná. Ted vážně nevím, jestli jsme o to mimi přišla protože bylo nemocné, nebo se mi tam nahoře snaží někdo naznačit že to není ten správný partner pro život. Když už ani v takovéhle chvíli mě nemuže podržet
Achjo
Vubec nevím co mám dělat. Akorát jsme z těch nervu začala krvácet a bolí mě břicho! Ten chlap mě přivede akorát do hrobu!
omlouvám se že se sem pletu.Na diskuzi sem narazila náhodou když mi nedávno Veju klikla na profil.
Veju přijdeš mi jako velmi krásná holka co to má v hlavě srovnané.Myslím si že i sama víš že tohle není chlap pro tebe.
Rychle pryč a já věřim v osud že miminko opravdu nebylo přáno a bylo to znamení.Držim ti palce at najdeš někoho 10000× lepšího a myslim že to nebude žádnej problém.Drž se a brzy se s toho oklepej.
Ostatním přeji at příští těhu dopadne na jedničku.Také sem potratila ve 14Tt .Pak přišlo zdravé dítko a ted doufám že opět nebude problém.Držim všem palce ![]()
VEJUU - jeste mne napadá - jaký máš vztah s rodiči?
Zkus si s nimi sednout a zeptat se jich, jak se jim tvůj partner líbí- prostě vážnou diskuzi dospělých lidí.
jsou to lidé, kteří tě milují a chtějí pro tebe nej ty nejlepší věci (vztahy, lidi) v životě.
Případně najdi někoho jiného, komu důvěřuješ, že jeho úsudek je dobrý, a který tě má rád.
Všechny máte pravdu a já si pořád říkám, že teď to ani on se mnou nemá jednoduché, kvůli všem těm hormonům. Ale na druhou stranu se takhle choval ještě před tím, než jsem byla těhotná. A já ho vždycky za něco omluvím a utáhne mě na smutnej výraz a milou smsku
. Vždycky jsme měla smůlu na chlapy. Buďto to byli neskuteční sobci nebo mě podváděli. Asi to s nima prostě neumim a nebo jim už na začátku ukážu, že jim všechno odpustim a oni pak se mnou akorát cloumaj :-/. Vážně nevím
.
Dobře mu tak,jen ať se chytne za čumák,když nepřemýšlí
To je pro tebe taková satisfakce ![]()
A proč spolu ještě nebydlíte?Jak jste spolu dlouho?
Já mám s takovými typy taky svoje zkušenosti
Víš,podle sebe soudím tebe a když jsem nějakýho maníka moc neřešila tak jsem se mu neozývala a neodepisovala.Já mám obavy,že on je ten kdo ve vašem vztahu vyhrává
Ale já vlastně ani nevím,zda tyhle kecy chceš poslouchat.určitě se sama trápíš dost i bez těhle komentářů viď? ![]()
mari1912 píše:Dobře mu tak,jen ať se chytne za čumák,když nepřemýšlí
To je pro tebe taková satisfakce
A proč spolu ještě nebydlíte?Jak jste spolu dlouho?
Já mám s takovými typy taky svoje zkušenostiVíš,podle sebe soudím tebe a když jsem nějakýho maníka moc neřešila tak jsem se mu neozývala a neodepisovala.Já mám obavy,že on je ten kdo ve vašem vztahu vyhrává
Ale já vlastně ani nevím,zda tyhle kecy chceš poslouchat.určitě se sama trápíš dost i bez těhle komentářů viď?
Ne, rozhodně mi neuškodí si to vyslechnout a na jednu stranu čekám na ráno, kdy se probudim a řeknu si „a už toho nočního bdění mám dost! Končim!“
Čekám, kdy mi tyhle konverzace třeba konečně otevřou oči. Nebydlíme spolu z toho důvodu, že… Já vlastně ani nevim proč. Nikdy mi to nenabídl
Má vždycky jen plnou pusu řečí a skutek utek. Doma má koupené barvy jich minimálně rok a řekli jsme si že až tam vymaluje a koupí větší skřín, abych si měla kam dát věci, tak se k němu nastěhuju. Barvy mu na chodbě stojí rok a koberec překračuje už minimálně od začátku prázdnin a není schopnej udělat si dva dny volna, aby vymaloval a já se k němu mohla přestěhovat. Asi po tom prostě netouží.
Ale jak už jsem psala, když jsem mu řekla, že jsem těhotná, tak se do toho pustil, ale stihl vymalovat jednu místnost a pak jsem přišla s tím smutným koncem a on se na to zase vybodnul. Od té doby (což je minimálně 23.9 jsem tam nebyla, takže vůbec netušim, jak to tam vypadá, ale předpokládám, že ještě stále má ložnici rozmalovanou a spí v obýváku na křesle :-/). Je to jeho boj, ale já pak snášim, jak je na mě nevrlej, protože je po tom spaní na křesle celej rozlámanej ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.