Zítra mě čeká revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5644
21.9.11 21:08

ahoj holky zitra me ceka revize v 11+5tt. pro nepritomnost srdecni akce
absolvovala jste nektere z vas revizi u apolinare?pokud ano kdy vas pustili domu?
dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
21.9.11 21:48

Ahoj,revizi jsem měla,jen ne u Apolináře,ale jinak je to stejné všude,měli by tě ten den pustit domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.9.11 14:30

Ahoj holky,ráda bych se přidala.Já jsem byla na revizi včera šla jsem tam ráno a k večeru mě pouštěli.Byla jsem 11+2,ale když mi přišli na ZT tak jsem byla 9+2 ale plod byl bez akce srdeční a velikostně byl na 6+0 Takže pro mě bylo to dlouhý čekání na zákrok hrozný :cry: Každý den jsem probrečela a ptala se proč.Ale dneska den po zákroku si říkám,že to tak asi mělo být,že určitě něco nebylo v pořádku a musím začít myslet na to co přijde.Určitě se budeme snažit dál a snad bude víc štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
24.9.11 11:02

Ahoj, včera mi diagnostikovali uplně to stejné, plod byl maličký, prý už když jsme přišla poprvé, tak se doktorce zdál malinký, ale nic neřekla :(. Byl to pro mě hrozný šok, když jsem tam ležela na lehátku při UTZ s tím, že mi řekne, jak je miminko veliké a vypíše mi těhotenskou průkazku a pak přišla s tímhle :(. Je to moje první těhu a pořád se z toho nemůžu vzpamatovat. Celý den pořád brečím :(. Jenže jsem ještě ke všemu nemocná, takže mě nevezmou ani na tu revizi teď, takže jsem objednaná až na 3.10 :(. Takovou dobu budu muset čekat. Hrozná představa, chci to už mít všechno za sebou :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
25.9.11 19:15

Vejuu, to je mi moc líto.Já si tím taky prošla.Byla jsem 8+4tt, ale plody odpovídali 5+3tt, ani srdíčko nemeli (jednovajky). Já mám navíc strašně dlouhe cykly a snažili jsme se dele jak rok, takže po prvni MS to hned zase začneme zkoušet. Můžu ti říct,že uběhli 4 týdny a stále jsem se s tím nevyrovnala, nejde mi to. Snad to někdy přebolí.Jinak revize byla nejhorším zážitkem v životě, ale uz se to postupne otupuje (hlavně psychicky).Já bych az do toho 3.10. nevydržela čekat,ale jestli jsi nemocná :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.9.11 19:35

Hrůza, dneska jsme byla poprvé od pátku venku a oči se mi plnily slzama při pohledu na každej kočárek :(. Taky nevim, jak to do toho 3 zvládnu :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
25.9.11 19:46

To bohužel znám :-? … A nemůžou tě vzít driv jen kvůli tvé nemoci nebo že se jim to nehodí,protože jestli kvůli druhému důvodu, tak bys mohla zkusit nějakou vymluvu,jako že tě boli břicho nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.9.11 19:59

jojo, říkali, že kdybych měla nějaké bolesti nebo krvácela nebo cokoliv, tak že mám ihned přijít. Musím doufat, že to čekání přežiju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
25.9.11 20:04

Ahojky,
měla jsem zt před rokem a já nevím,ale to tam nechali jen mě 3 dny?A to jsem neměla žádné problémy,ale prý pro jistotu.A přitom,já tak strašně chtěla domů.
No a zítra se rozhodne,jestli se to nestane zase-mimi má zpomalený tep a moc nadějné to není,i když se snažím věřit :-(
Držím všem palečky ať se vaše dušička brzo uzdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
25.9.11 20:22

Jak to, že 3 dny?!!! Já tam přišla ve 12 hod., na radu jsem šla kolem druhé a kolem páté jsem mazala domu. Mari, určitě to bude tentokrát v pořádku. Hlavně bud v pohode a nestresuj se.Moc držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.9.11 20:30

Držím moc pěstičky, aby vám to tentokát vyšlo. Určitě to bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
26.9.11 00:26

Nevím proč.Jeden den mě přijali,dopoledne provedli revizi,nechali si mě tam přes noc a já myslela,že mě pustí.Tak prý ne,byli nějaký opatrný a to jsem byla bez komplikací.Nechali si mě tam ještě další noc 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.9.11 08:10

Ahoj,Vejuu tak dlouhé čekání to musí být hrozné.Já jsem čekala 10 dní a vůbec jsem nemohla vylést ven,pořád jsem brečela a říkala si proč já :-( Dnes jsem 5 den po zákroku a psychycky jsem na tom stále stejně.A to mě dnes čeká návštěva v práci k vůli smlouvě,jestli mi ji prodlouží,nebo ne.Vůbec nevím jak to zvládnu a to pracuji v hypermarketu,takže plno lidí a hlavně maminek s bříšky a kočárky :cry: Tobě držím palečky ať to vše zvládneš a je vše v pořádku :hug: Mari1912 tobě přeju,ať je vše v pořádku a moc ti drřím palečky :hug: Smiley1 nám to taky trvalo skoro rok a to mám cyklus normální,takže mám teď starch,že to bude trvat zase tak dlouho :nevim: Mě doktor říkal,že to můžem začít zkoušet až po 3MS.Myslíš,že když se začne tak brzo jak chcete vy,že se nemůže nic stát? No prostě už z toho úplně blbnu :oops: No nic jdu se chystat na cestu a vám holky všem přeju hodně štěstí a držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
26.9.11 16:16

Tak i mě zítra čeká revize :cry: Mimísek to nevydržel a tak ráno nastupuji.U nás se nečeká,u nás to jede.No,taky už jsem 9+0.Pak prý budou testy a genetika.Ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.9.11 13:40

Mám to za sebou,dnes mě pustili.A teď ta mašinérie po tom-šestinedělí,testy a pak nové snažení.Už aby to bylo a mohly jsme znova.Cítím se prázdná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty