Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky zitra me ceka revize v 11+5tt. pro nepritomnost srdecni akce
absolvovala jste nektere z vas revizi u apolinare?pokud ano kdy vas pustili domu?
dekuju ![]()
Ahoj,revizi jsem měla,jen ne u Apolináře,ale jinak je to stejné všude,měli by tě ten den pustit domů
Ahoj holky,ráda bych se přidala.Já jsem byla na revizi včera šla jsem tam ráno a k večeru mě pouštěli.Byla jsem 11+2,ale když mi přišli na ZT tak jsem byla 9+2 ale plod byl bez akce srdeční a velikostně byl na 6+0 Takže pro mě bylo to dlouhý čekání na zákrok hrozný
Každý den jsem probrečela a ptala se proč.Ale dneska den po zákroku si říkám,že to tak asi mělo být,že určitě něco nebylo v pořádku a musím začít myslet na to co přijde.Určitě se budeme snažit dál a snad bude víc štěstí ![]()
Ahoj, včera mi diagnostikovali uplně to stejné, plod byl maličký, prý už když jsme přišla poprvé, tak se doktorce zdál malinký, ale nic neřekla
. Byl to pro mě hrozný šok, když jsem tam ležela na lehátku při UTZ s tím, že mi řekne, jak je miminko veliké a vypíše mi těhotenskou průkazku a pak přišla s tímhle
. Je to moje první těhu a pořád se z toho nemůžu vzpamatovat. Celý den pořád brečím
. Jenže jsem ještě ke všemu nemocná, takže mě nevezmou ani na tu revizi teď, takže jsem objednaná až na 3.10
. Takovou dobu budu muset čekat. Hrozná představa, chci to už mít všechno za sebou
.
Vejuu, to je mi moc líto.Já si tím taky prošla.Byla jsem 8+4tt, ale plody odpovídali 5+3tt, ani srdíčko nemeli (jednovajky). Já mám navíc strašně dlouhe cykly a snažili jsme se dele jak rok, takže po prvni MS to hned zase začneme zkoušet. Můžu ti říct,že uběhli 4 týdny a stále jsem se s tím nevyrovnala, nejde mi to. Snad to někdy přebolí.Jinak revize byla nejhorším zážitkem v životě, ale uz se to postupne otupuje (hlavně psychicky).Já bych az do toho 3.10. nevydržela čekat,ale jestli jsi nemocná
.
Hrůza, dneska jsme byla poprvé od pátku venku a oči se mi plnily slzama při pohledu na každej kočárek
. Taky nevim, jak to do toho 3 zvládnu
.
To bohužel znám
… A nemůžou tě vzít driv jen kvůli tvé nemoci nebo že se jim to nehodí,protože jestli kvůli druhému důvodu, tak bys mohla zkusit nějakou vymluvu,jako že tě boli břicho nebo tak…
jojo, říkali, že kdybych měla nějaké bolesti nebo krvácela nebo cokoliv, tak že mám ihned přijít. Musím doufat, že to čekání přežiju ![]()
Ahojky,
měla jsem zt před rokem a já nevím,ale to tam nechali jen mě 3 dny?A to jsem neměla žádné problémy,ale prý pro jistotu.A přitom,já tak strašně chtěla domů.
No a zítra se rozhodne,jestli se to nestane zase-mimi má zpomalený tep a moc nadějné to není,i když se snažím věřit ![]()
Držím všem palečky ať se vaše dušička brzo uzdraví ![]()
Jak to, že 3 dny?!!! Já tam přišla ve 12 hod., na radu jsem šla kolem druhé a kolem páté jsem mazala domu. Mari, určitě to bude tentokrát v pořádku. Hlavně bud v pohode a nestresuj se.Moc držím palečky
Držím moc pěstičky, aby vám to tentokát vyšlo. Určitě to bude v pořádku ![]()
Nevím proč.Jeden den mě přijali,dopoledne provedli revizi,nechali si mě tam přes noc a já myslela,že mě pustí.Tak prý ne,byli nějaký opatrný a to jsem byla bez komplikací.Nechali si mě tam ještě další noc ![]()
Ahoj,Vejuu tak dlouhé čekání to musí být hrozné.Já jsem čekala 10 dní a vůbec jsem nemohla vylést ven,pořád jsem brečela a říkala si proč já
Dnes jsem 5 den po zákroku a psychycky jsem na tom stále stejně.A to mě dnes čeká návštěva v práci k vůli smlouvě,jestli mi ji prodlouží,nebo ne.Vůbec nevím jak to zvládnu a to pracuji v hypermarketu,takže plno lidí a hlavně maminek s bříšky a kočárky
Tobě držím palečky ať to vše zvládneš a je vše v pořádku
Mari1912 tobě přeju,ať je vše v pořádku a moc ti drřím palečky
Smiley1 nám to taky trvalo skoro rok a to mám cyklus normální,takže mám teď starch,že to bude trvat zase tak dlouho
Mě doktor říkal,že to můžem začít zkoušet až po 3MS.Myslíš,že když se začne tak brzo jak chcete vy,že se nemůže nic stát? No prostě už z toho úplně blbnu
No nic jdu se chystat na cestu a vám holky všem přeju hodně štěstí a držte se ![]()
Tak i mě zítra čeká revize
Mimísek to nevydržel a tak ráno nastupuji.U nás se nečeká,u nás to jede.No,taky už jsem 9+0.Pak prý budou testy a genetika.Ach jo ![]()
Mám to za sebou,dnes mě pustili.A teď ta mašinérie po tom-šestinedělí,testy a pak nové snažení.Už aby to bylo a mohly jsme znova.Cítím se prázdná…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.