Zítra mě čeká revize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1412
2.8.11 19:51
Drakondra píše:
Holky, moc děkuju za vaše zkušenosti a rady. PetkaK a Mmonnika mi dávají naději, že to jde ambulatně, jak mi můj Dr slíbil. Psychika je jak na houpačce, ale snažím se si to v hlavě nějak urovnat, tak snad to půjdu. Mám velikouo oporu v maželovi, tak je to o něco lepší.

Zákrok ambulantně probíhá vlastně úplně stejně jako když zůstaneš ležet v nemocnici… A dle mého je to mnohem lepší pro psychiku, sama jsem ambulantní revizi prodělala loni v listopadu. Na zákrok jsem nasoupila před 12 hod o půl 1 mě brali na „sálek“ a ve 14 hodin už jsem jela s manželem domů. Je to hodně o psychice, kdybych nešla jako první asi bych to brala ještě hůř a následnou hospitalizaci bych asi nezvládla. Takhle jsem byla odpoledne doma u dcerky a neměla tolik času přemýšlet. Doporučuji vzít si vložku, nevim jak kde ji dávají. Držím palečky ať se brzy zadaří… Nám se to povedlo hned po šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
2.8.11 20:17

Byla jsem na revizi loni v prosinci. Já jsem začala ráno krvácet tak jsme dojeli k doktorce a ta mě hned poslala do nemocnice, s tím, že je potřeba udělat revize co nejdřív. Kolem 13 hodiny jsem šla na sál, nějak po hodině jsem byla zpátky na pokoji. Nechali si mě tam do dalšího dne, ale nevím proč. Ráno jsem šla domů.
Klystýr jsem taky nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
2.8.11 20:21

Ješte jsem si ted vzpomněla na takovou trochu nepříjemnost - nevím teda jestli to tak probíhá pokaždé a u všech, ale strašně mi potom natekla prsa, byla jak kámen a snad o 2 čísla větší, i to bolelo celkem, tak jsem se toho lekla, ale asi tak za ty 2 dny se to spravilo, tak jen abys z toho nebyla taky nesvá kdyby náhodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
2.8.11 20:35
Mmonnika píše:
Ješte jsem si ted vzpomněla na takovou trochu nepříjemnost - nevím teda jestli to tak probíhá pokaždé a u všech, ale strašně mi potom natekla prsa, byla jak kámen a snad o 2 čísla větší, i to bolelo celkem, tak jsem se toho lekla, ale asi tak za ty 2 dny se to spravilo, tak jen abys z toho nebyla taky nesvá kdyby náhodou :-)

Tohle mě naštěstí nepotkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.8.11 20:42

Holky, jste zlaté a moc jste mi pomohly. Dík za připomínku vložky, myslela jsem na to, ale nějak se mi to vytratilo z hlavy, hned je jdu nachystat. Ty prsa mě nejspíš taky čekají, zrovna jsem o tom dneska přemýšlela, že jsem asi divná, protože těhu skončilo v neděli a já mám od té doby snad všechny těhotenské příznaky, ale asi je to spíš psychikou, snad to brzy přejde. Gabi dík za zprávu, jak to probíhá, míň se bojím, když tuším, co mě čeká :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
2.8.11 20:57
Drakondra píše:
Tak jsem si přečetla svůj příspěvek a fakt perlím, ty překlepoy jsou děs, ale vy mi rozumíte :oops: . Jetšě mě napadá asi hloupá otázka, ale dávají taky před tím klistýr?

To fakt teda nedavaj 8-o ,kde jsi to slysela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
2.8.11 20:59

Drakondra - klystýr teda nedávají. U nás teda nebyl ani toaleťák :zed: , ještě že jsem měla zásobu kapesníků a vlhčených ubrousku od malé :-)

Drž se, fyzicky je to v pohodě, psychika je horší, mě je smutno a těžko ještě teď (dnes je to 2 měsíce od SP a revize).

• Citovat
  • Upravit
16
2.8.11 21:06

Já ani nevím, jak jsem na ten klistýr přišla, prostě mi to nějak naskočilo v tý mojí zmatený hlavě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
2.8.11 21:14
Drakondra píše:
Já ani nevím, jak jsem na ten klistýr přišla, prostě mi to nějak naskočilo v tý mojí zmatený hlavě :oops:

Tak zítra budu držet pěsti, uteče to a budeš to mít za sebou. Je dobře, že máš oporu v partnerovi, to je asi to nejdůležitější k tomu, abyses z toho dostala rychle :andel: :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
16
2.8.11 21:31

Díky za podporu, zítra asi nebudu schopná, ale dám vědět, jak jsem to přežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alena P
3.8.11 17:39

Ahojda,revizí jsem si prošla loni v září,proběhlo to tak rychle že jsem ani nevěděla že něco dělali.Nejhorší bylo to šestinedělí,ale i to jsme zmákli.Po čtyřech měsících od revize jsme se začali zase snažit a vyšlo to na poprvé,ted jsem v sedmém měsíci.Držím palce at se vše povede,papa

• Citovat
  • Upravit
16
6.8.11 09:25

Tak se hlásím. Zákrok byl v pohodě, ani nevím, že něco bylo. Horší je to s psychikou. Navíc představa šestinedělí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
6.8.11 19:44

Ono to teď sice vypadá hrozně, ale uteče to a za chvíli se budete znova snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
6.8.11 19:46
Aspera píše:
Ono to teď sice vypadá hrozně, ale uteče to a za chvíli se budete znova snažit.

Jojo, já už odpočítávám dny do poslední MS (22dnů) a po ní na to prý vlítneme :)

• Citovat
  • Upravit
30302
6.8.11 20:10

No a já už mám od revize 9 měsíců, ani by člověk neřekl jak to uteklo, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty