Zítra mě čeká revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
1.10.11 20:29

Chudák ten můj,já před tím špinila,tak jsem nám to zakázala a teď jsem v šestinedělí :lol: No chudák i já :lol:

VEJUU píše:
mari1912 píše:
Viď :-) Já si to ale pojišťuju už teď a snažím se to moje tělo trochu povzbudit :wink:
A úplně strašně se těším až se zase začnu měřit a budu si dělat testy a všechno okolo :lol: A hlavně na tulení :oops: :wink:
VEJUU píše:
tj, už se na to všechno těším. A věřím, že ty tří měsíce utečou jako voda :) :dance:
Tak to je jasný, to je nejdůležitější! :oops: :srdce: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
1.10.11 20:35
mari1912 píše:
Chudák ten můj,já před tím špinila,tak jsem nám to zakázala a teď jsem v šestinedělí :lol: No chudák i já :lol:
VEJUU píše:
mari1912 píše:
Viď :-) Já si to ale pojišťuju už teď a snažím se to moje tělo trochu povzbudit :wink:
A úplně strašně se těším až se zase začnu měřit a budu si dělat testy a všechno okolo :lol: A hlavně na tulení :oops: :wink:
VEJUU píše:
tj, už se na to všechno těším. A věřím, že ty tří měsíce utečou jako voda :) :dance:
Tak to je jasný, to je nejdůležitější! :oops: :srdce: :lol:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.10.11 18:28

Tak dneska jeden z těch horších dnů-rozpláče mě maličkost 8-o Hormony se plaší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
2.10.11 18:29

VEJUU,budu na tebe zítra myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VEJUUU
2.10.11 22:49
mari1912 píše:
VEJUU,budu na tebe zítra myslet :hug:

Děkuju moooc, až dorazím domů, tak se vám ohlásím, že jsem živá a zdravá :)

• Citovat
  • Upravit
5644
3.10.11 09:26

vejuu!!!!!

moc na tebe holka myslim at to mas za sebou bez nejakych komplikaci.
urcite nam dej vedet, budeme rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
3.10.11 17:18

Ahoj holky, tak poslušně hlásím, že už jsem doma. :( Sice naprosto vytočená a unavená už z toho všeho, ale konečně vidim svojí postel! Abych začala od začátku. Přítel dělá taxikáře a jezdí pouze v noci. Vzhledem k tomu, že v papírech stálo, že zajištěný odvoz je nutností, tak mi slíbil, že mě teda domů odveze. Jenže protože si nemohl odpustit, aby večerní ježdění, tak probudil ve 12:15 a jen díky tomu že měl tzv „z prdele kliku“ a já šla poslední na řadu, tak mě pustili až v půl 3. Jinak tu paní co šla jako první pustili už ve 12, takže by mě ani nestihl vyzvednout!!!!!¨ Telefon měl miláček vypnutej, takže jsem se mu nemohla ani nemohla dovolat :-/ Naštěstí mě teda z nemocnice vyzvedl, ještě mě při příchodu stihl zpérovat že mi to dlouho trvalo (mimochodem: čekala jsme na zprávu od lékaře). pak sjme si ale všimla, že na sedadle spolujezdce někdo sedí, hle jeho kamarádíček. ANi jendou se mě nezeptal jak mi je, zastavil mi před vchodem a odjel se dívat někam na auta. Ozval se mi ted, po 5 hodinách s tím co mi zase je proč jsme nasraná. Ted vážně nevím, jestli jsme o to mimi přišla protože bylo nemocné, nebo se mi tam nahoře snaží někdo naznačit že to není ten správný partner pro život. Když už ani v takovéhle chvíli mě nemuže podržet :( Achjo :( Vubec nevím co mám dělat. Akorát jsme z těch nervu začala krvácet a bolí mě břicho! Ten chlap mě přivede akorát do hrobu! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.10.11 17:44

Ach jo,kolikrát bych jim nakopala prd..!Ten můj se po té mojí první revizi taky choval jako blbec a málem jsme to nevydrželi.Ale zvládli jsme to a teď po té druhé revizi je jako vyměněnej a je úžasnej a moc se snaží :hug:
Nech ho ať mu to dojde.Nejhorší je,že člověk je v šetinedělí a ty hormony prostě pracují 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.10.11 17:46

A jak se cítíš jinak?Krvácíš hodně?A co ti řekli?Jak dlouho máš čekat atd?Asi si taky půjdeš pro výsledky z histologie viď?Posílám povzbuzení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
3.10.11 19:05
mari1912 píše:
A jak se cítíš jinak?Krvácíš hodně?A co ti řekli?Jak dlouho máš čekat atd?Asi si taky půjdeš pro výsledky z histologie viď?Posílám povzbuzení :hug:
Čekala jsme 5 hodin než se mi ozval a když jsme slyšela, že jede v autě, tak mi oznámil, že jede k dědovi že už ho dlouho neviděl. A začal mi povídat o tom, jak on je chlap a nechápe prostě jak se ženská cítí, když je těhotná nebo když o dítě přijde. tak sakra ale má přece mozek, aby veděl, že ta ženská chce být tím chlapem :( Hrozný :(.
Jen ta první vložka ze sálu byla od krve, jinak nekrvácím vůbec. Teď jak se tu rozčiluju, protože mi dvakrát volal, tak mě začalo bolet břicho, jinak z oddělení jsme odcházela s úsměvem na rtu a v dobré kondici. Uplně jako znovuzrozená :). Za dva týdny si mám dojít k OG pro výsledky a na kontrolu :). Jinak mi ani neřekli, jak dlouho mám být doma, tak ani nevím, jak dlouho si udělám dovču :-/ dva dny minimálně…alepson na oraz :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
3.10.11 19:16

Noo,kolik je příteli?Chová se jako harant :cert:
Taky mu řekni,že pokud neví jak se chovat k ženě v šestinedělí a v těhotenství tak ať si něco o tom přečte,nebo ať se tě zeptá.Hlavně ať něco dělá a není sobec.Běda jak by jeho něco bolelo,nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
3.10.11 19:23

vejuu - víš, znám hodně - bohužel- mužů, jejichž ženy přišly o miminko - ne, že by to zvládaly stejně jako ženy, prožívaly atd. ale takhle hloupě, necitelně a nedospěle se nechoval žádný z nich - možná je skutečně na čase přehodnotit váš vztah.
Ted v šestinedělí jistě nedělej žádné konečné závěry, ale pouzoruj, jak se valstně chová - jestli by skutečně byl dobrým otcem a manželem.
Vypovídá něco o vašem vztahu, že nejste manželé? připadá mi trošku tzvláštní, že namiminko už zralí jste ale na manželství ne? Není tom kus lži?

Ty otázky ber jen jako podněty k zamyšlení od člověka, který vás vidí zvenku.

pa
har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
3.10.11 23:20

mari je mu 35. Což už je dist starej na to aby trochu rozumu pobral při cestě svým životem. Možná to, že 35 letej chlap byl ještě sám, mě mělo bouchnout do hlavy a ukázat červenou, že tam není něco v pořádku Hodně mužu v jeho věku má dítě, je třeba rozevedný nebo má dlouhodobobou známost. Nevim, kde se stala rycha, fakt ne :(. Na to když jsem se ho zeptala jeslti si mě hodlá vzít, když spolu čkeáme dítě, tak mi řekl, že ho nikdo do ničeho tlačit nebude a nikdy žádný ženský nepatřil a nebude ani mě. tak jsem nmu narovinu řekl, až až se mimi narodí, bude se jmenovat příjmením po mě. At zapomene na to, že by mělo jeho příjmení. Doufala jsem, že ho to donutí, ale nic. Kafral, že dítě se má jemnovat po tátovi, ale aby řekl, vezmeš si mě teda, at se jmenujeme vyšichni stejna, ne! :D Nečekaně :D Možná jsme ani nic nečekala. Má hrozné záseky, ale pak je zase hodnej pozornej. Ale tyhle záseky mi dělají do srdíčka největší rýhy :( Je to jen do času až už se tam žádná rýha nevejde a mi bychom se museli rozejít :(. Jenže on ví že se nechám utáýhnout an vařenou nudli a občas toho využívá. Ví že nemám to srdce se s ním rozejít. Hubatá na rodiče jsme bývala uplně maximálně, ale od něj si z nějekého neznámého důvodu nechám „s*át na hlavu“ a ještě se při tom snad usmívám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
4.10.11 12:08
VEJUU píše:
mari je mu 35. Což už je dist starej na to aby trochu rozumu pobral při cestě svým životem. Možná to, že 35 letej chlap byl ještě sám, mě mělo bouchnout do hlavy a ukázat červenou, že tam není něco v pořádku Hodně mužu v jeho věku má dítě, je třeba rozevedný nebo má dlouhodobobou známost. Nevim, kde se stala rycha, fakt ne :(. Na to když jsem se ho zeptala jeslti si mě hodlá vzít, když spolu čkeáme dítě, tak mi řekl, že ho nikdo do ničeho tlačit nebude a nikdy žádný ženský nepatřil a nebude ani mě. tak jsem nmu narovinu řekl, až až se mimi narodí, bude se jmenovat příjmením po mě. At zapomene na to, že by mělo jeho příjmení. Doufala jsem, že ho to donutí, ale nic. Kafral, že dítě se má jemnovat po tátovi, ale aby řekl, vezmeš si mě teda, at se jmenujeme vyšichni stejna, ne! :D Nečekaně :D Možná jsme ani nic nečekala. Má hrozné záseky, ale pak je zase hodnej pozornej. Ale tyhle záseky mi dělají do srdíčka největší rýhy :( Je to jen do času až už se tam žádná rýha nevejde a mi bychom se museli rozejít :(. Jenže on ví že se nechám utáýhnout an vařenou nudli a občas toho využívá. Ví že nemám to srdce se s ním rozejít. Hubatá na rodiče jsme bývala uplně maximálně, ale od něj si z nějekého neznámého důvodu nechám „s*át na hlavu“ a ještě se při tom snad usmívám :(

Vejuu, ten tvuj chlap je ale jelito :evil: :evil: :evil:
pred dobou(hodne dlouhou dobou) jsem zacala verit tom :evil: u, ze veci se nedejou jen tak.
treba to vazne pro tebe bylo znameni ze ten chlap neni to pravy orechovy.
ja cekat s chlapem dite a on mi rict ze se po nem rozhodne jmenovat nebude, tak bych asi patrala co za tim je jestli o me vubec stoji a hned bych ho poslala k sipku. Vim, ze to neni ted jednoduchy, ze hormony se v tobe jeste perou a par tydnu budou, ale poloz si otazku jestli je to vazne „ten“hlap kterej ma vychovavat tvoje dite. Byl by schopen se radne postarat, kdybys musela nekam na rychlo odejit?napr. prace, nedejboze by sis zlomila nohu, nebo cokoliv jinyho.

A jeste dela ofuky ze te ma vyzvednout po narkoze?a neni s tebou? :evil: :evil: :evil: U me by skoncil raz dva, takovyho(promin ze to napisu na plno)DEBILA by netrpela ani minutu navic.
Snad me holky za muj nazor nesezerete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
4.10.11 15:07

bellezo nejsi jediná kdo má něj takový názor. Kvůli tomu, jak se ke mě chová, ho nemá rád nikdo v mém okolí, což mě trápí. Ale ten chlap pro mě má nějaký divný kouzlo a prostě furt mě přitahuje jak magnet. Nechápu proč :(. A s tím jménem jsem já řekla že se nebude jmenovat po něm (myslela jsem že mu to dojde a požádá mě o ruku, abychom se jmenovali všichni tři stejně - bezuspěšně), začal kafrat a chtěl aby se jmenovalo po něm, že každé dítě se jmenuje po otci. Myslela jsme že mu to opravdu dojde a vezme si mě a opravdu mě mrzelo když ne! :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty