Zítra mě čeká revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3106
29.9.11 09:59

Já mám ještě čaj od ´ojžíšové na podporu těhu, ale nejdřív hlavně chci, aby ta sliznice narostla, a pak začnu pít ten druhý čaj a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
29.9.11 10:05

Tak on tenhle čaj co mám je vhodný před tím a nemá se pít při těhotenství.Vlastně jen připravuje tělo na další těhotenství,které doufám bude 8-o
A myslíš,že ty čaje zabraňují růstu sliznice?Já myslela,že naopak??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
29.9.11 10:43

ahoj holky ja uz jsem necely tyden „po“ a strasne se mi ulevilo.
vcera jsme zkusili sexik s ochranou :-) fuj fuj latex :mrgreen: ale jen strasne jemnea teda musim rict ze me to psychicky str :mrgreen: sne ulevilo, vim ze se ma dodrzet 6-ti nedeli ale...... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
29.9.11 10:47

Ty jo už týden po????No já četla minimálně 14 dnů,ale nevím jak by to sneslo moje tělo :-) Při první revizi jsem vydržela něco přes pět týdnů a teď to asi nevydržím takhle dlouho.Záleží jak se budeme cítit.-A hlavně nezanést si tam infekci a neotěhotnět hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
29.9.11 10:54

no proste s kondomem a fakt opatrnost sama, chapu dodrzeni 6 nedel kvuli infekci a nekoupani se ve vane, bazenech a jinych… ale prece operater pracuje pouze s deloznim cipkem a delohou, a kdyz se nejde moc hluboko tak si myslim ze sex s ochranou neva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
29.9.11 10:57

Mari, nemyslím si , že to zabraňuje růstu sliznice, ale ten kontryhel je vyloženě asi jen na sliznici bez který ( pokud je nízká) nemůžeš otěhotnět. Pro revizi ji berou komplet celou, aby nebyl zánět a nejaký čas trva než naroste. Ms bys měla dostat, když zhruba dorostla 8-9mm a při tom se odlupuji jen vrchní časti té sliznice.Takže první mesic bych ho určitě doporučila (také se nesmí v těhu- způsobuje stany dělohy a mohlo by to vest k potratu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
29.9.11 11:00
bellezza píše:
vcera jsme zkusili sexik s ochranou :-) fuj fuj latex :mrgreen: ale jen strasne jemnea teda musim rict ze me to psychicky str :mrgreen: sne ulevilo, vim ze se ma dodrzet 6-ti nedeli ale...... :nevim:

My vydrželo 3 týdny a pak na to hupsli pěkně nalití a samozřejmě bez ochrany a přítel si navíc nedal pozor, takže super :evil: . No, pak mě pěkně pobolival podbrisek a bála jsem se infekce, ale naštěstí VŠE ok. A také se mi psychicky dost ulevilo. Měli jsme to v těhu zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
29.9.11 11:03
smiley1 píše:
bellezza píše:
vcera jsme zkusili sexik s ochranou :-) fuj fuj latex :mrgreen: ale jen strasne jemnea teda musim rict ze me to psychicky str :mrgreen: sne ulevilo, vim ze se ma dodrzet 6-ti nedeli ale...... :nevim:
My vydrželo 3 týdny a pak na to hupsli pěkně nalití a samozřejmě bez ochrany a přítel si navíc nedal pozor, takže super :evil: . No, pak mě pěkně pobolival podbrisek a bála jsem se infekce, ale naštěstí VŠE ok. A také se mi psychicky dost ulevilo. Měli jsme to v těhu zakázané.

my to zakazane nemeli ale proste to mame oba moc radi a ten tydem a kus co jsme se dozvedeli ze neni vse tak jak ma byt tak proste nebyla chut. ten pocit blizkosti me strasne pomohl.

tak bez ochrany bych si ted netroufla, nehodlam ted hned otehotnet a o infekci taky nestojim, je pravda ze „kuze na kuzi“ je neco jinyho ale proste to ted musime nejakej cas vydrzet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
29.9.11 11:10

Jj,tak to je to co vím.A určitě mě poradili dobře.Myslíš,že kdybych k tomu ještě pila čistě ten kontryhelový čaj tak to bude v pohodě?Tenhle ho totiž neobsahuje-což mě překvapilo 8-o

smiley1 píše:
Mari, nemyslím si , že to zabraňuje růstu sliznice, ale ten kontryhel je vyloženě asi jen na sliznici bez který ( pokud je nízká) nemůžeš otěhotnět. Pro revizi ji berou komplet celou, aby nebyl zánět a nejaký čas trva než naroste. Ms bys měla dostat, když zhruba dorostla 8-9mm a při tom se odlupuji jen vrchní časti té sliznice.Takže první mesic bych ho určitě doporučila (také se nesmí v těhu- způsobuje stany dělohy a mohlo by to vest k potratu).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
30.9.11 01:34

To nevím. Ale je hodne dulezite, aby sliznice dorostla. Schválně az půjdes na kontrolu, tak si nech při utz sliznici přeměřit, jestli v pořádku dorostla. Já přes bylinky nejsem žádný odborník :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
30.9.11 01:36

Belezzo, taky jsem chtěla být rozumna, ale alkohol a chtíč udělal svoje :roll: . Naštěstí je to v pohode. A vy se chcete začít snažit kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
30.9.11 08:07

No jsem po zákroku asi tři dny a už teď vím,že budu mít honičku toho svýho od sebe udržet dál.Taky jsme si to před tím odpustili kvůli mému špinění a hold je to chlap no 8-)
Jinak prý i tenhle čaj podporuje sliznici a délku a průběh ms tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
30.9.11 08:58
smiley1 píše:
Belezzo, taky jsem chtěla být rozumna, ale alkohol a chtíč udělal svoje :roll: . Naštěstí je to v pohode. A vy se chcete začít snažit kdy?

ja bych nejradsi zacala hned ale porad se ve me mlati hormony takze mam den kdy si rikam ze miminko mi pomuze od psychickych problemu a pak mam den kdy si rikam ze tomu dame ciste volny prubeh a proste nejakou dobu pockame, jsem ze sebe totalne zmatena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12696
30.9.11 20:06

ahoj Bellezzo, tak koukám že už máš i po prvním sexíku
:mrgreen: To my vydrželi 11dní a hupli n ato s ochranou, akorát že 17DC nám prakl kondom :roll: docela jsem se bála, abych neotěhotněla, bylo by to fakt brzy, ale naštěstí včera přišla první ms :dance: mám z ní hroznou radost, tělo naskočilo celkem brzy, jsem 20 den od druhé revize a 30 od první, takže podle toho soudím, že mě na té druhé moc nevybrali, což je dobře :wink:
no a se snažením taky bojuji, domluvili jsme se, že to necháme až po novém roce, že si budem užívat, ale nevím jestli to vydržím, možná začnem už v listopadu a třeba si pod stromeček nadělíme dáreček :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
30.9.11 21:31
cicmud píše:
ahoj Bellezzo, tak koukám že už máš i po prvním sexíku :mrgreen: To my vydrželi 11dní a hupli n ato s ochranou, akorát že 17DC nám prakl kondom :roll: docela jsem se bála, abych neotěhotněla, bylo by to fakt brzy, ale naštěstí včera přišla první ms :dance: mám z ní hroznou radost, tělo naskočilo celkem brzy, jsem 20 den od druhé revize a 30 od první, takže podle toho soudím, že mě na té druhé moc nevybrali, což je dobře :wink:
no a se snažením taky bojuji, domluvili jsme se, že to necháme až po novém roce, že si budem užívat, ale nevím jestli to vydržím, možná začnem už v listopadu a třeba si pod stromeček nadělíme dáreček :jazyk:

cicmud ahoj rada te vidim, ja mam strasne krizovy vecery, kdy proste chci byt zase tehotna a porad se ptam proc ja? ale rano to vidim zase z te svetlejsi stranky, pod stromecek bych taky chtela // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty