Zítra mě čeká revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
8.8.11 14:19

Tak jsem dneska první den sama, bez manžela a nic moc, s ním to bylo lepší. Už včera jsem z toho měla strach a to mi ještě před chvílí volal, že bude dnes muset zůstat v práci minimálně do osmi plus cesta domů, no dřív jak v devět se nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
13.8.11 23:48

Ahoj,ráda bych se přidala. Snažili jsme se o mimi více jak rok,takže když jsem nedávno našla na testu //,tak jsem tomu ani nevěřila a nakoupila testů asi 20 a každý den se kochala těma //.Vše vypadalo v pohodě,akorát na kontrole v 6+1tt mi zjistili prázdný gestační váček,hned navrhli revizi,já odmítla,že ještě počkám.Nicméně ty dny (od pátku) jsou nekonečný,jen bulim a hledám info,teď už jen o revizi a jak to mít nejrychleji za sebou a přežít to…Tahle diskuze mi zase trochu pomohla,i kdyz mám hrozny strach,že uz nikdy nebudu mít mimi,že mi ten zákrok třeba udělají špatně :cry: …Tak jsem se aspon vypsala…A představa šestinedělí-ani nemluvím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.8.11 09:26

Ahoj, je mi líto, co se ti stalo, ale třeba je ještě naděje. My se taky snažili víc jak rok a pak tohle. Já měla štěstí a zákrok byl úplně v pohodě, zato s psychikou je to o dost horší, někdy si říkám, že bych snad byla radši, kdyby mě něco bolelo :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
16.8.11 14:14

Ahoj holky.
Tak mě čeká revize v pátek. Vyvíjel se jen gestační váček jsem v 9tt. Doktor říkal, že je to ambulantně a budu tam do druhého dne… děti zatím nemám, i když bych moc chtěla… je to můj druhý potrat, první byl v 11tt, přestalo bít srdíčko… jinak teď to bylo po roce snažení…koukám, že nás je opravdu hodně. Je to dost smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
16.8.11 14:46
Eleanora1988 píše:
Ahoj holky.
Tak mě čeká revize v pátek. Vyvíjel se jen gestační váček jsem v 9tt. Doktor říkal, že je to ambulantně a budu tam do druhého dne… děti zatím nemám, i když bych moc chtěla… je to můj druhý potrat, první byl v 11tt, přestalo bít srdíčko… jinak teď to bylo po roce snažení…koukám, že nás je opravdu hodně. Je to dost smutné

To mě mrzí,že jsi to zažila už po druhé. Já mám ten samý případ co ty,ale v 7. tt,také jen gestační váček :-( ..Jdu na revizi zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
16.8.11 17:49
Tak pak napiš, jak budeš po tom.. a nic se neboj, nic to není. Je lepší když to dopadne takhle za v času.. i když je to smutný člověk si pobrečí, ale musíme jít dál, protože příště se to podaří :andel: :kytka:
smiley1 píše:
Eleanora1988 píše:
Ahoj holky.
Tak mě čeká revize v pátek. Vyvíjel se jen gestační váček jsem v 9tt. Doktor říkal, že je to ambulantně a budu tam do druhého dne… děti zatím nemám, i když bych moc chtěla… je to můj druhý potrat, první byl v 11tt, přestalo bít srdíčko… jinak teď to bylo po roce snažení…koukám, že nás je opravdu hodně. Je to dost smutné
To mě mrzí,že jsi to zažila už po druhé. Já mám ten samý případ co ty,ale v 7. tt,také jen gestační váček :-( ..Jdu na revizi zítra…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
16.8.11 17:53

Moc děkuji, snad máš pravdu …

citace] Eleanora1988 píše:
Tak pak napiš, jak budeš po tom.. a nic se neboj, nic to není. Je lepší když to dopadne takhle za v času.. i když je to smutný člověk si pobrečí, ale musíme jít dál, protože příště se to podaří :andel: :kytka:
smiley1 píše:
Eleanora1988 píše:
Ahoj holky.
To mě mrzí,že jsi to zažila už po druhé. Já mám ten samý případ co ty,ale v 7. tt,také jen gestační váček :-( ..Jdu na revizi zítra…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
17.8.11 19:30

Holky,tak se hlásím..Revizi mi nakonec ještě odložili,protože se objevil žloutkový váček a embryo (1,5mm),zatím bez srdeční odezvy…Zdá se jim to divný Vychází to na o 2 týdny mladší těhu,což není možný,takže to nevidím moc růžově.Další týden dlouhého čekání …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
17.8.11 20:04
smiley1 píše:
Holky,tak se hlásím..Revizi mi nakonec ještě odložili,protože se objevil žloutkový váček a embryo (1,5mm),zatím bez srdeční odezvy…Zdá se jim to divný Vychází to na o 2 týdny mladší těhu,což není možný,takže to nevidím moc růžově.Další týden dlouhého čekání …

uvidíš, já přesně věděla kdy jsme otěhotněla, brala jsem léky na ovulaci a taky mě posílali an revizi a nakoenc srdíčko dle MS byla až v 7+3 ale dle UTZ jen 6+1 takže rozdíl 9 dnů 8-o . Nemá cneu zbytečně revizi uspěchávat, kolikátý týden jsi dle UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
17.8.11 20:21

No říkal,že to vypadá na 4.,5.týden,což mi přijde opravdu divný.Ovu mám pečlivě vysledovanou,tak snad to není skutečně příznaky neprospěšného těhu..Ale je mi mnohem lépe. Co se týče psychiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
17.8.11 20:24
Mám z tebe hroznou radost:))) já jdu zítra na poslední UTZ
smiley1 píše:
Holky,tak se hlásím..Revizi mi nakonec ještě odložili,protože se objevil žloutkový váček a embryo (1,5mm),zatím bez srdeční odezvy…Zdá se jim to divný Vychází to na o 2 týdny mladší těhu,což není možný,takže to nevidím moc růžově.Další týden dlouhého čekání …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
17.8.11 21:43
Eleanora1988 píše:
Mám z tebe hroznou radost:))) já jdu zítra na poslední UTZ
smiley1 píše:

Moc děkuji. Budu držet palečky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
17.8.11 22:27
smiley1 píše:
No říkal,že to vypadá na 4.,5.týden,což mi přijde opravdu divný.Ovu mám pečlivě vysledovanou,tak snad to není skutečně příznaky neprospěšného těhu..Ale je mi mnohem lépe. Co se týče psychiky…

Já taky věděla na 100% kdy ovu byla protože týden po ovulaci už měl bylo zle a to bych dle UTZ ještě ani nebyla těhu a pak za 3 dny už jsme měla // an testu tak se malej někde schovával :mrgreen: . Pokud HCG roste tak je to stále nadějné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
18.8.11 11:47

Tak já to mám tedy potvrzené, jsem opravdu skoro 10týden i HCG mám 80tis. a plodové vejce roste prázdné… tak na to ráno jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
18.8.11 20:00
Eleanora1988 píše:
Tak já to mám tedy potvrzené, jsem opravdu skoro 10týden i HCG mám 80tis. a plodové vejce roste prázdné… tak na to ráno jdu…

To mě moc mrzí… :-( Drž se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty