Zítra mě čeká revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59374
11.11.15 21:08

@moky po revizi jako šestinedělí, já po revizi fyzicky byla ok hned, jen trošku jsme špinila a jinak nic, psychika to bylo horší a doted jsme se s tim nevyrovnala. Asi proto že za ten potrat z velké části mohl doktor :?. stát se to ted kdy mam nastudováno x věcí tak bych šla min do nemocnice nebo k jinému, já blbá mu věřila :cert: :cert:. po potratu už jsme tam nešla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
11.11.15 21:09

@Markéta80 to si taky nedovedu představit, co to bylo za hrůzu…někdy mě až mrazí z příběhů, které se napíšou, včetně toho tvého… :hug: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
11.11.15 21:13

@moky jo to je život, já si jen říkala že když se povedlo jednou tak se povede zase, změnila jsme lékaře a další těhu jsem donosila do 37tt teda malej by vydržel déle ale musel ven, druhý 36tt a malá 34tt :mrgreen: ale jinak bych prý všechny přenášela, spodek vždy totálně ucpaný ale raději neodhaduju jakou by měli porodní váhu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
11.11.15 21:17

@Markéta80 jsem taky tak trochu pragmatik a beru to logicky, mám dvě zdravé děti, teď špatné těhotenství, ale v počátku, kdy je plod fakt 1cm velký, což je nic…ale! Jde o to srdíčko - jsem připravená být trojnásobnou maminou, líbil se mi stav být opět těhotná, mít příznaky, vidět utz atd…takže to asi nejvíc teď boí z tohohle pohledu, prostě je konec. Ale věřím, že se brzo zas ty // ukážou a snad to bude už všechno v pořádku. U předchozích dvou těhotenstvím nikdy žádný neduh…proto mě to teď tak dostalo, že já - JÁ - zažívám něco jako revize…to slovo se mi krajně nelíbí a snad už ho ani nikdy neuslyším… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
11.11.15 21:26

@moky :hug: :hug: ten zákrok nebolí a mě ani nic po zákroku nebolelo ale ta psychika to bylo šílený, naštěstí druhý samovolný byl bez revize a to jsme nějak zvládla v pohodě, brala jsem to že bylo něco špatně hned v začátku ale ten první potrat s tim se asi už nesrovnam nikdy, až po pár letech jsme zjistila že hcg bylo dost vysoké takže stačily léky a mohlo to dopadnout vše jinak :? Příjemná zkušenost to fakt neni :jazyk:, mě si tm nechávali přes noc ale často se chodí domů po pár hodinách po zákroku ale já po anestezii zvracim tak jsme tam spala a ráno pak domů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
11.11.15 21:33

@Markéta80 :hug:
Já bych zítra už měla jít domů po 4 hodinách zhruba říkali…tak snad to bude v pohodě.
Moc děkuju, že jste reagovali na můj příspěvek a teď už to prostě musím zvládnout…děkuju a ať se vám daří, holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.11.15 21:41

@moky :hug: :hug: posílám hodně sil… Bohužel se to stává :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.11.15 21:42

Ja sla na revizi take v 8 tydnu pro nebijici srdicko. V nemocnici me jeste pred revizi vzali na kontrolni ultrazvuk a ejhle, srdicko tam bylo. Treba se jeste vse v dobre obrati.Muj zazrak ma dnes 10 let :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
11.11.15 21:45

@Janez nebyt manžela tak tu možná už nejsem, tak hrozna ta bolest byla. Sama sobe se divim, že jsem tu hroznou dobu prezila. Je to už tři roky a mam dneska zdravého 10 měsíčního syna, ale bolest a vzpominky na prvniho syna Vojtiska :,( nikdy nezmizí :(.Je to těžký a nemělo by se to stávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
11.11.15 21:46

@katterin to je krásný příběh a přála bych ho každé, která to musí podstoupit, ale…asi nejsem moc věřící v tuhle chvíli, že by se tak stalo u mě, ale věřím, že zázraky se dějí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.11.15 08:26

@moky ano,já to tak měla taky, mám doma také jedno dítě, bezproblémové těhotenství i porod a taky by mě nenapadlo, že se mi něco takového v budoucnu stane. Zamlklé těhotenství, nic mi nebylo, cítila jsem se dobře ale neměla jsem srdeční akci už od samého začátku a na revizi jsem byla až v 11+4 a je teda fakt že den před tím než jsem šla na revizi, tak jsem začla špinit, ale bylo to až takhle dlouho, jinak jsem se opravdu cítila dobře, žádné bolesti a doufala jsem že se srdíčko objeví a dr asi taky, když mě na revizi poslal až takhle dlouho, ale bohužel, nestalo se tak :,(,na revizi jsem byla 19.12.2014 a za dva měsíce jsme se pokoušeli znovu o mimi a ejhle, poslední ms byla 14.2.2015 a za 9 dní se nám má narodit holčička Eliška, takže holky nezoufejte, miminka se určitě dočkáte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
12.11.15 19:53

@walsice tak to jsem měla podobné, ještě i dneska ráno před výkonem jsem se cítila moc dobře, i když jsem poprvé za dlouhou dobu cítila dloubání dole, tak možná by se to nakonec také nějak projevilo…ještě jsem si zažádala o kontrolní utz před revizí, udělali mi ho a plod opět bez srdíčka a stále v 1cm - už tři týdny. Takže to bylo pro mě takové „rozloučení“ se a šlo se na věc. Cítím se dobře, břicho bolí minimálně, dostala jsem instrukce, co a jak dál a dneska celej den jen a jen spím. Ráda u tebe čtu, že se zadařilo celkem rychle a už jsi před porodem - moc přeju krásné ukončení těhotenství se zdravou holčičkou - mimochodem Eliška byl i můj výběr u holčičky. Tak budu doufat, že i nám se brzo zadaří a bude již vše v pořádku. Díky za tvá slova - je to povzbuzující!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
15.11.15 08:58

@moky no nemáš vůbec za co a budu ti držet palce ať se brzy zadaří, nebála bych se do toho jít co nejdříve, říká se, že po revizi je děloha jak čerstvě pohnojené pole :lol: a děkuji i za tvá slova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
15.11.15 11:50

@walsice Mám to v plánu, jsem tak trochu zlobivá holčička už od narození…jestli to vyjde, byla jsem připravená, cítím se perfektně, jak po fyzické, tak po psychické stránce - asi mi v tom pomáhají právě ty mé dvě děti, co mám. Počkám ještě na první ms a jdu na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty