Živé hororové sny

6555
18.6.12 02:48

Živé hororové sny

Taky míváte? Za poslední 3 týdny už tu v tuhle hodinu sedím po třetí a snažím se vzpamatovat. Nikdy jsem nemívala hezké sny, vždycky hnusné a zlé, navíc živé a jako bonus si je pamatuju :roll: Probudím se a musím se čtvrt hodiny vzpamatovávat a zapomínat. Ale nechápu, že teď je mám tak často :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17095
18.6.12 03:11

Ahoj,
to znám. Mám často, teď s bubnem ještě častěji :mrgreen: Ale už si pomalu zvykám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
18.6.12 04:00

Jeje, tak to ja ne. Malej se dvakrat v noci budi na kojeni a ja pak vstavam v pet, abych mela rano pro sebe, takze se mi do toho ty sny nejak nevejdou, nepamatuju si zadne. A kdyz uz nejaky je, tak normalni. Ja tedy nastesti nikdy hnusne hororove sny nemivala, jo, obcas se mi zda treba ze pred nekym utikam, schovavam se (a vetsinou me najdou), ale nikdy z toho nemam spatny pocit. Snad te to brzy prejde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.6.12 06:42

Já je mám vždycky, když jsem nějak nemocná. Nejhorší mám při horečce nad 39 stupňů. To se pak klepu strachy a nemůžu usnout.

• Citovat
  • Upravit
14079
18.6.12 07:08

Taky je mívám, pravidelně v těhotenství. Kolikrát jsou to takový bláboly, že se sama sobě divím, že mě to vyděsí. Ale probudím se neodpočatá a celá rozhozená.
A často se mi zdávají sny o zemřelých příbuzných a známých, ale v dobrém :nevim:. To se asi dohadují, po kom máme to třetí děťátko pojmenovat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.6.12 08:53

Mívala jsem v dětství a pubertě, hlavně jeden stále se opakující, bohužel se vyplnil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
18.6.12 11:56

No jeje, casto a taky se casto vzbudim a bojim se… Hodne casto prochazim marnici a budi se tam mrtvi, v krematoriu jsem uz taky nekolikrat byla…

Mam sny zive a taky si je pamatuju, nicmene opravdu nejcastejsi mam o zombie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 16:19

Obnovuji diskuzi.
Syn má celý život velmi živé sny, co si podrobně pamatuje, bude to mít po mně. Mám to taky, vnímala jsem to jako noční můry, i když to byly blbosti typu, že jsem měla jít do svého pokoje a věděla jsem, že tam je pavouk a věděla jsem, že bude hnusný a budu se ho bát. On popisuje podobné sny. Narušuje mu to spánek, dá se to někde řešit?

• Citovat
  • Upravit
14726
9.12.24 17:43
@Anonymní píše: Více

Muzete zkusit omega kyseliny a spolecny spanek se synem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 18:22
@Janča6 píše: Více

Rybí tuk má pravidelně. Spíme spolu, ale už se mu moc nechce, přece jen už je velký.

• Citovat
  • Upravit
14726
9.12.24 18:55

Tak to me mrzi. Dcera ma taky nocni mury, ale fakt horory, ma je jako soucast PTSD. Neurolog nam prave doporucoval omega kyseliny. A ten spolecny spanek, ze pomaha, to jsem vypozorovala sama. Ale taky to rozhodne neni stoprocentni. Nocni mury ma porad, jen mene caste. A taky muzu zasahnout, kdyz zacne kricet nebo rychle dychat, mlatit sebou apod.

Ted je ji 8 let a nepotrebuje me porad, casto zvladne spat s mladsi sestrou. Ale jak pisu, neni to stoprocentni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.24 19:04

@Janča6 on nemlátí, jen se probudí a pak to řeší a hlavně není přes den úplně svěží. Mně živé sny budí dodnes. Třeba mě klovl kohout do holeně a bolelo mě to úplně reálně i po probuzení.
Synovi je 11, když nespí se mnou, spí v pokoji se starším sourozencem.

• Citovat
  • Upravit
14726
9.12.24 19:18

Tak to bohuzel neporadim. Myslim, ze ani terapie na to nepomuze. Dcera potrebuje spat s nekym ve fyzickem kontaktu nebo ve fyzicke blizkosti, nestaci jen v mistnosti. Ale chapu, ze v 11 letech uz to syn nevyhledava.

No snad nekdo poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
9.12.24 20:02

Ahoj, úplně vám rozumím, také mám od dětství noční můry, někdy úplné extrémy a šílenosti. Není syn více úzkostný? Bojí se víc, než ostatní děti? Nebo se to takhle projevuje „jen“ v těch snech? Já jsem třeba uzlíček nervů skoro od narození, takže se ani nedivím, že ty sny mám.

Pamatuji si, jak nás ve 2. třídě na ZŠ vzala učitelka na Sám doma 2, no já z toho měla šílené trauma, zatímco ostatní spolužáci se tím bavili. Mamka tehdy šla do školy říct té učitelce, na co strašného tak malé děti vzala a ona prý byla udivená, že dětem se to líbilo.

Jinak pokud ty sny má často a narušuje mu to spánek, tak bych se možná obrátila na nějakou spánkovou poradnu, často spadají pod neurologie. Já do jedné chodila před maturitou, protože jsem kromě zlých snů nemohla vůbec spát no a učili mě tam relaxace před spaním a tak. Možná je to blbý nápad, ale říkám si, třeba se tam poradit. Nebo u pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová