Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
1.11.13 20:24

@Lindsay15 Některý vůbec neznám. Občas jsem mrkla na TBBT a to jsem se teda zasmála. :palec: Alcatraz jsem viděla pilotní díl, ale moc mě to neoslovilo.
Misfits mi přišli hrozně zvláštní. Pamatuju si jeden díl, kde jedna z nich rodila a ta scéna tam mě dostala do kolen, my se s manželem řezali smíchy jak cvoci. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.11.13 20:26

@Imane Jo,TBBT je úžasný :lol: Alcatraz je hrozně suprovej, jen škoda že má 13 dílů jenom…Už bohužel druhá řada nebyla :,( Misfits mě bavili s těma původníma, ty nový mě neskutečně vytáčejí :cert: Jo, jak rodila… Prý: Ty tam máš ještě vetřelce! Co blbneš vole, dyť je to placenta :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.11.13 20:32

@Lindsay15 To je přesně ono! Jak do ní začne mlátit tou tyčí :mrgreen:. Já jsem se nemohla ani smíchem nadechnout. Možná nebyla druhá řada u toho Alcatrazu, protože neměl dostatečnou sledovanost, to tak bývá. Takhle skončil i seriál Terra Nova a na ten jsem se zrovna chtěla dívat.

• Citovat
  • Upravit
Elessar
1.11.13 20:43

@Lindsay15 no jo, mám staženej Ravenswood, jsem úplně zapomněla :cert: na VD jsem přestala koukat, nuda. Sleduju už jenom PLL, Supernatural, Grey's Anatomy a WD. A uvidim co ten Ravenswood :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.11.13 21:00

@Imane No,to vždycky. To co mě baví, tak to utnou kvůli malý sledovanosti :zed:
@Acinore První díl nuda, druhý je lepší :palec:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.11.13 21:01

@Lindsay15 Tak TWD má naštěstí sledovanost velmi vysokou a mě ta Terra Nova fakt naštvala :zed:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.11.13 21:03

@Imane To je dobře :kytka: To neznám :think:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.11.13 21:05

@Lindsay15 Je to taky na eserial, to bylo o světe v budoucnosti, přelidnění planeta, humus, špína, teror, každý směl mít jen dvě děti. No a objevili bránu do doby před 100 mil. let a snažili se vytvářet novou civilizaci uprostřed světa dinosaurů a jiných příšer :lol:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
1.11.13 21:11
@Imane píše:
@Lindsay15 Je to taky na eserial, to bylo o světe v budoucnosti, přelidnění planeta, humus, špína, teror, každý směl mít jen dvě děti. No a objevili bránu do doby před 100 mil. let a snažili se vytvářet novou civilizaci uprostřed světa dinosaurů a jiných příšer :lol:
:think: to mi připomíná Ztracený svět, ten jsem žrala jako puberťačka
  • Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.11.13 21:18

@Imane Zní to dobře, ale nesmím kouknout, akorát by mě naštvalo že to skončí :cert:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.11.13 21:37
@Acinore píše: :think: to mi připomíná Ztracený svět, ten jsem žrala jako puberťačka

Ztracený svět, počkej, na to jsem koukala taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.11.13 21:39

@Lindsay15 No, skončilo, definitivně. Protože jim velmi klesla sledovanost a bez toho se seriál točit nedá. A já jsem i pochopila proč, oni pak sklouzli do toho, že se zabývali více rodinnými problémy jedné jediné rodiny, než nějakým širším spektrem příběhu a to byl asi jejich konec.

• Citovat
  • Upravit
17095
1.11.13 21:49
@Imane píše:
@Lindsay15 Je to taky na eserial, to bylo o světe v budoucnosti, přelidnění planeta, humus, špína, teror, každý směl mít jen dvě děti. No a objevili bránu do doby před 100 mil. let a snažili se vytvářet novou civilizaci uprostřed světa dinosaurů a jiných příšer :lol:

mně ta terranova zas přišla až moc přecpaná vším, co bylo v okolitých seriálech, takovej mišmaš. Viděla jsem pár dílů a moc mě to nenadchlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
1.11.13 21:52

Jinak na seriály moc nekoukám, nemám tolik času, bavily mě akorát Zoufalé manželky, ty jsem taky koukala po nocích na netu, no a zvědavá jsem byla na Prety Little Liars, ale chtěla jsem to v češtině. Já nejčastěji hodím noťas na bar a když večer vařím nebo žehlím, tak titulky nedám.

A kdo je sledujete PLL, doufám, že se to tam nějak vysvětlí, ne? Není to zas natažené a zbytečně moc zamotané? Abych nemusela sledovat 8 sérií.

Příspěvek upraven 01.11.13 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
1.11.13 21:53
@Jazz27 píše:
mně ta terranova zas přišla až moc přecpaná vším, co bylo v okolitých seriálech, takovej mišmaš. Viděla jsem pár dílů a moc mě to nenadchlo.

Mně se to líbilo, jenže pak se to zvrhlo v takovou rodinnou tahaninu, no. Škoda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!