Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Menton píše: Více
A když člověk chce na výlet na nějaké nové místo, což tak obvykle lidé dělají, jak má vědět, jaký spoj je „dobrý“ a jaký „špatný“? Když chce jet na víkend k rodině a normálně pracuje, tak těžko může pokaždé vzít dovču a jet mimo páteční/sobotně ranní nátřask a vracet se v přetížené neděli ![]()
Jak spatne zvoleny, jak to ovlivnis? Praha salzburg flixbus, co je na tom spatne zvolene?
@unuděná píše: Více
Já jezdím v rámci IDS JMK. A často to bývá strašlivé. Fakt jsem teď stála hodinu namáčklá na dveřích a to jsem ještě byla za svou pozici na okraji vděčná. Ti uprostřed trpěli víc.
@Všechnoznám píše: Více
Tvůj Nick mluví za vše… ještě, že jezdíš tím autem a dáš nám v hromadných prostředcích pokoj.
Nejezdím autem, stačí číst, co píšu. Jezdím tím, co je v danou situaci výhodnější, rychlejší, efektivnější.
Aha, pardon, to nebylo na mě
Já už jsem na poznámky na svůj nick, co údajně mluví za vše, lehce háklivá, omluva ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Pro samotný život v Praze/Brně ne. Tam mi to přijde nadbytečné. Ale jakmile máš někam jet, tak je to vždycky lepší autem, to je prostě fakt. Na venkově je ovšem auto, nebo dvě, nepostradatelné.
Ale to jen díky tomu, že bydlíte na správném konci prahy. Kdybyste to měli přes Prahu, tak jen přes tu, v pátek odpoledne to máš hodinu a půl ![]()
Kolegyně jezdí do centra Prahy z Kolína, zážitky, co nám vždycky líčí, mluví za vše. V 50% času přijede se zpožděním, v 90% případů stojí namáčklá na dveřích ![]()
No tak samozřejmě jsem chytřejší, to dá rozum ![]()
No, já hromadnou jezdím, nevím tedy, jestli umíš číst, ale ještě jednou pro pomalejší: Pokoj mi nedají ti hažarti a posluchači videí nahlas. Já jsem jako myška, pracuju, mlčím, tak nechápu, co píšeš. Koho můžu já otravovat?
@Annonymní_007 píše: Více
No ano, ale kdybysme bydleli na tom druhém konci Prahy, protáhne se o 40 minut i ta cesta veřejnou dopravou ![]()
Ano, zpoždění mini 10 minut je klasika, spíše více. Bohužel. Plus čekání na spoje to prodlužuje. Je to smutný, nemám ráda auta, ale je to tak. Hromadná je strašlivý opruz a nápor na nervy, auto taky, ani vlastně nevím, co je horší. Obojí je na pytel.
Jo, v dobe kdy jsem dojizdela se mi to stavalo bezne, nejhorsi bylo, kdyz clovek pospichal do prace a prijel bus a lidi nalepeny na dverich a ze dalsi uz nebere..no vysvetluj to v praci..pak jsem zacala jezdit tim drivejsim spojem co jel 40 min pred, zbytecne 40 min driv..plus cesta, clovek jen cestou do prace stravil hodku a pul..
Je to tak. Já se snažím se davům vyhýbat, čím jsem starší, tím víc mě to rozčiluje, ale úplně stejně nesnáším stání někde v koloně. Takže proto mi vyhovuje, že můžu zvážit pro a proti všem možným druhům dopravy. Když potřebuju na Chodov a vidím, že Spojka je červená komplet, prostě sednu do metra. A naopak.
Ano, je to vetsinou pohodlnejsi, ale taky bych netvrdila, ze vzdy. Každopádně to ale neznamena, ze je duvod se smat tem, kdo se bez nej obejdou. O venkove se nebavim, taky mam dve, když je jedno treba v servisu nebo se s nim neco stane. Jako jo, taky bych mohla vzit kolobezku a dojet na bus a dostala bych se do prace i z ni. A i bych nakoupila, ale nechci, proto to auto mam.