Život bez auta...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15493
19.12.24 12:42
@TiPt píše: Více

Tak v tom případě si auto opravdu nepořizuj. Co víš chceš řešit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.12.24 12:43

@Šmoulice asi nic, spíše jsem se chtěla zeptat na zkušenosti ostatních, jestli se to dá zvládnout, protože s příchodem miminka najednou vidím všechny ty nevýhody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
19.12.24 12:44
@Anonymní píše: Více

Jezdila jsme na kojenecké plavání vlakem. U bazénu jsem si pak dala kafe, dítě svačinu a jeli jsme domů.

• Citovat
  • Upravit
15493
19.12.24 12:45
@_.Emilyyy píše: Více

Jasně, že je to pohodlnější. A o úspoře času ani nemluvě … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005

Jen mi to přijde zvláštní no.
Dcera bydlí od 19 jinde kvůli studiu, tak tam je i ta samostatnost a přehled jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513

Pro me je auto pohodlnější a uspora casu, pamatuji doby, kdy jsme jezdivala s detmi z vyletu a porad nekde stali na zastávkách kdyz nam neco ujelo, nekde mimo civilizaci i pres hodinu, v lepsim pripade..porad vychytavat spoje, mackat se v lete v plném vkaku, byt v nervu,,ze nam to ujede a pak nenavaze dalsi spoj..kdyz se dceri udelalo na vyletu blbe, cekat hodinu na bus a tahat ji z busu na vlak, tam zas cekat a prijet vlakem do Prahy a zas na metro, prestup..

Ale po Praze autem nejezdim, v zahranici ano, kdyz jedeme, mame radi poznavaci dovolene, tam jsou fakt mista, ktera bez auta nenavstivis nebo budes jen jezdit z busu na bus. Ted jsme byli na podzim na Madeire, krasne si ji projeli celou autem, bez auta by to neslo, ne v tom casove horizontu, ale apis by to neslo ani bez nej..Nebo Mallorcu, tam ty busy mely takova zpozdeni a se mi i stalo, ze ani nejeli kolikrat..spousgu mist tam jsem proste nevidela..ted uz bych mela ridicak a pujcila si tam auto.

Ale pokud to chces hlavne kvuli Praze, tak tam ja osobne bych ani autem nejezdila..jezdim jen ven z ni, najedunna okruh a jedu. Mam treba babicku, ke ktere jsme za hodku ani ne na hrbitove, bez auta na tohke misto byvh jela x hodiny dojela tam a mela bych 5 min, kdyz mi ujel bus, dalsi je. Az za 4 hodiny a je to mala vesnice, v okoli jen lesy..neni kam jit, to byla vzdy akce, ani jsme tam pak uz nejezdili..ted jezdim kazde vanoce a vyroci..

Jinak ja byla taky v nervu po slozeni zkousek, tak jsem si doplatila jeste kondicky a zacala kratke trasy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164

@Snorlaxik a kde jsi měla dítě? kočárek? nosítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15493
19.12.24 12:46

No ono to asi budeš muset zvládnout. :mrgreen: Když prostě řídit nechceš :lol:

My teda auto využíváme denně. A nedovedu si představit život bez auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164

@_.Emilyyy taky od 19 bydlím jinde kvůli studiu, ale výdaje na auta jsem nikdy řešit nemusela, nezajímala se o to, nejezdila jsem, takže o tom fakt nemám ani ponětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
@j.a.n.i1 píše: Více

Scifi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633

Hele, zvladnout se to urcite da, jen je to proste méně pohodlné, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101633
19.12.24 12:47
@_.Emilyyy píše: Více

Nevim, co ti na tom prijde jako scifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
19.12.24 12:47
@j.a.n.i1 píše: Více
Úplně všechno :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
19.12.24 12:48

Na to plavání? Měla jsem skládací golfky a nositko. Dávala jsem kočárkem na nějaké vyhrazené místo, stejně jako maminky, co tam přišly pěšky.

• Citovat
  • Upravit
14005
19.12.24 12:48

Tak ve 30 s chlapem začneš plašit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie