Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ježíííš, vidíš to, já, motyka hloupá jsem na to úplně zapomněla, že budeš rodit!!!
![]()
No, pro ušiska
si jezdím přímo do Štramberka, mám to cca 10 km. ![]()
Holkyy..ja teda nevim, ale me ta majoneza docela chutna jim ji porad
Ale samozrejme, ze maji v cechach o dost lepsi a tatarka je uplne nejlepsi..a co se tyce tech jidel co tu pisete.. tak ja sem jeste nikdy nejedla nekde doma u nejaky nemky, takze vubec nevim jak oni tu vari.. ale myslim, ze vic jak polovina ani nevari, prootze je tu denodenne narvany mesto a vsechny restauracky obsazeny, oni celej den jen zerou
to se v cechach ani tak nevidi..
ale jako cocku s testovinama.. co to je??? fuj ![]()
@Denisa08
No, prosím Tě, taky jsem si toho všimla, že se poflakujou jen po restauracích a bistrech. Když jsem kdysi řekla přítelovi, že musíme jet do obchodu na nákup, tak na mě hleděl jako blázen a že prý proč?!? Tak jsem mu řekla, že musím vařit. A on, že proč bych musela, že si na jídlo zajedem?!? No, ty vogo, tak párkrát jsme se zašli najíst, když jsme byli třeba na výletě nebo ve městě, ale jinak raději vařím. A ještě třeba nesnáším McDonaldy a ty BurgerKingy. ![]()
A ta čočka se špeclema byla fakt maras!!!
A všimla jsem si, že když už teda doma vaří, tak opravdu jen rychlovky..to jsou tam ty ženské doslova „pytlíkové královny“…
![]()
@Denisa08 no je tu fakt hnusna, me to zkazilo i bramborovej salat
, tatarku si kdyztak udelam svoji domaci z majolky, ale obojiho je malo, takze radsi kupuju i tatarku.....zili jsme i v anglii a tam mi teda majolka nevadila
.
me delala kamaradka co ma muze nemce Pfannkuchen, jestli to pisu spravne. Je to jako pizza, jen to testo je dobry. Co mi ale moc chutna je teteci rizek a takovej bramborovej salat se salatovou okurkou. V jedne restauracce pobliz ho delaji vynikajici. Ale muze tam ne a ne dostat ![]()
No tak my si taky obcas zajdeme na jidlo do mesta.. ale urcite tam nesedime kazdej den
A mcdonald ja mam rada
ten si jednou za mesic aspon taky dopreju
ale jinak taky radsi varim nez abych vysedavala vecne venku na jidle.. kdyz si tam jednou nebo dvakrat zajdem za mesic tak mi to nevadi.. Suik: tak ten bramborovej salat s tou okurkou jak pises tak ten ja nemusim
ale mela sem ho jen kupovanej v obchode balenej, tak mozna, ze v restauraci by byl lepsi, to sem ho jeste nemela
A tu buchut teda neznam vubec ![]()
@Denisa08 v supermarketech maji hnusny, ty mi taky nechutnaj, ale tenhle byl vybornej, chtela bych se ho naucit, ale jeste jsem nepotkala ten spravny recept, ani nevim jestli je brambora varena ve slupce nebo ne, co tam je krom te okurky ![]()
@suik http://www. ceskatelevize. cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=349 Tady sem ti neco nasla, tak muzes to treba zkusit podle toho
![]()
@suik Tak nejdriv ohledne ty bramboracky, skoda, ze uz nejsi fit, aspon by si tem detickam ukazala, jak vypada dobra polivka. Ja jedla nemeckou bramboracku a jsou to brambory s mrkvi a oni do toho kraji parek, jeto jako mixnuty, skoro jako bramborova kase s vyvarem
Ja jim u tchyne kdyz jsme u nich na navsteve, oni bydli v Sasku a my v Bavorsku, proto vim, jak vypada nemeckej Hausmannkost
Jinak ten bramborovej salat dela dobrej, oni tam davaji jen okurku, jinak zadnou jinou zeleninu ani vajicko a dokonce jsem jedla uz i salat, ze ty brambory nebyly predvareny
Nechutnalo mi to
Zato umi skvely dressingy k zeleninovym salatum
Koupeny salaty nemam rada, jsou moc kysely - no nechutnaji, to v cechach i koupeny v lahudkach chutna skvele - vajickovej - mnam!!! ![]()
Jinak ja Meca rada, byla jsem u nej casto uz doma, a ano chodi se tu casto jist ven, ale my nechodime ani kazdy tyden - coz prumerny nemec dela. Ale zamilovala jsem se tu do sushi, ale to uz taky delame doma, sice jen tri druhy
Ale ty nam moc chutnaji. Ale na to si rada zajdu, pak tu mame dobryho cinana, ale po tehotenstvia kojeni mi prijdou ty omacky nejak az moc ostry
Nejak se mi zmenila chut
Jako, co v bavorku je fakt sympaticky je Biergarten, neboli Keller - To je hospoda pod sirym nebem s lavicema a a stolama a vari takovy ty rychlovky a klasiky, vetsinou je u toho i hriste pro deti, pro chlapi dobry pivo, sejdou se znamy a nevyjde to moc draho a clovek je na cerstvym vzduchu ![]()
@dasenka11 píše:
Jinak ja Meca rada, byla jsem u nej casto uz doma, a ano chodi se tu casto jist ven, ale my nechodime ani kazdy tyden - coz prumerny nemec dela. Ale zamilovala jsem se tu do sushi, ale to uz taky delame doma, sice jen tri druhyAle ty nam moc chutnaji. Ale na to si rada zajdu, pak tu mame dobryho cinana, ale po tehotenstvia kojeni mi prijdou ty omacky nejak az moc ostry
Nejak se mi zmenila chut
Jako, co v bavorku je fakt sympaticky je Biergarten, neboli Keller - To je hospoda pod sirym nebem s lavicema a a stolama a vari takovy ty rychlovky a klasiky, vetsinou je u toho i hriste pro deti, pro chlapi dobry pivo, sejdou se znamy a nevyjde to moc draho a clovek je na cerstvym vzduchu
Da se v nemecku zacit s anglictinou kdyz nemcinu mam zaklad?