Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Xenie2805 Jsi ze Sumavy
? Heled tam to vyjde na sileny prachy, to te vyjde lip pronajem plus platit hypo v Cr ![]()
Jezdim za Železnou Rudu ze Strakonic. V Čr je vysoký úrok než v De. A ani bych nedostala hypo v Čr na koupi nemovitosti v De
Ahojky, žiji v Německu 8 let. Moje dcera po pul roce rozuměla německy i uměla mluvit. To jsem zjistila, když jsme byli na zápisu do první třídy. Takže ji přijali. Zápis do školy není jako u nás. Dítě zkoumají jak psychicky, fyzicky tak i rozumově. Kamarádka mi dřív říkala, že v Sasku je těžké školství. Já ji nevěřila. Měla pravdu. Ty děti nemají tolik šancí v Sasku jako u nás v České republice. Ve čtvrté třídě děti rozdělí. Ty nejlepší jdou na Gymnázium a ty slabší do Oberschule. Pak je zase rozdělí po 6 třídě. Ty které mají dvě 4. jdou do Hauptschule. To je škola, kde jsou slabí a Ti toho moc na výběr škol nedostanou. Jen jako pomocná síla co jsem slyšela.
Dobrý den chtěla bych se zeptat žiju v Německu krátkou dobu jsem pojištena nemáte někdo zkušenosti ze zubařem kolik by mě stálo udělá oprava zubů cc korunka? A mezi zubní mezeri děkuji ![]()
@Sarah302 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat žiju v Německu krátkou dobu jsem pojištena nemáte někdo zkušenosti ze zubařem kolik by mě stálo udělá oprava zubů cc korunka? A mezi zubní mezeri děkuji
Musíš se zeptat zubaře, udělají ti kalkulaci
@Sarah302 kazdy zubar ma jine ceny, musis si udelat cenovou nabidku. A pocitej, ze to je drahe, drazsi nez v CR, i jine materialy.