Zklamání - Cam Cortina X3 Evolution!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?

Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
9.12.10 08:52
toffi píše:
My jsme měli fusak,ve kterém byly připravené obšité dírky, tak jsem je jen prostřihla a pásy nimi protáhla. :potlesk:
TO JE PRÁVĚ NEVÝHODA TĚCH STARÝCH PYTLŮ-TEDA ALESPON TEN MŮJ JE NEMÁ :-(
leňule píše:
Samozřejmě každá věc má své chybičky a nám také upadává plast pod hlubokou korbou, ale až teď jsem se odzvěděla, že to je houpačka. :lol:

tO JA JSEM ANI NEZJISTILA,HLUBOKOU UŽ NEMAME

Ale s čím spokojená nejsem je ten diskutovaný sporťák…mám tam miminko od 6měsíců a opravdu sjíždí…řekla bych, že je to pro větší dítka (takže snad vložka by to vyřešila)…Dále jak je nasazen nízko a je delší v poloze leh, kočárek se už tak dobře neovládá…ale zae žádná hrůza to není..
Skládání podvozku, snadné..jde opět o naučený grif :wink:
Střecha korbičky vrže, nám tedy vůbec nevadilo…ani bych si to neuvědomila, až tady v diskuzích…
Taška je málo pevná a malá…
Koš pod kočárem je dost veliký, vozila jsem v něm nákupy nebo větší sportovní tašku… :-)
Parádní je polohovatelné držadlo..pro malé a velké..

Sjíždí a jaká vložka?můj 35 let starý fusak to neřeší. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.12.10 19:53

Taky jsem měla na mlou Cortinu a byla jsem teda maxímálně spokojená. Jediná závada byla rozbitá brzda - a tu jsem rozbila já. Kočár jsme používali 14 měsíců, pak jsem ho dala pryč malá už jen chodila. Dávala jsem ho pryč a byl jako novej, bez jakýchkoliv závad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magua
28.3.11 21:00

Cam cortina X3

Ahojte, ja mam tiez tento kociarik, mam nafukovacie kolieska a to je super. Mala vobec nenadskakuje. Lahko sa s nim manevruje, jednou rukou… len jednu chybicku ma a to ,ze sa nedaju polohovat nozicky… mala este nedociahne, aby sa nozickami oprela o opierku, ale inak som velmi spokojna.
No kazdy kociarik ma nejaku tu chybu… myslim, ze na kazdom by nam cosi prekazalo…
:-D

• Citovat
  • Upravit
Nanušáček
30.3.11 19:56

Mili

Měla jsem cortinu 2 roky bezkonkurenční kočár, prostorný malá v něm byla jako královna :lol: ano to polohování nožiček je jediná vada co bych vytkla :-? … jinak max.spokojenost měla jsem i golfky i jonou tříkolu jen tak do auta ale s cortinou to nejde vůbec srovnat na další mimi jedině cortinu :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Dada36
1.4.11 22:28

Ahojte maminky,
tiez patrime k majitelom CAM Cortiny X3 a nemozem si ju vynachvalit. Fakt je super a hlavne ta velkost hlbokej, ale aj sportovej korby. V hlbokej nam mala spavala az do 15-tich mesiacov! a to bola zima (cize dve zimy v hlbokom). Krasne sa tam vosla a spinkala aj 4 hodiny. Tiez sa mi pacila integrovana sietka do striesky. Sportak sme vyuzili troska menej. Co mi chybalo bola vnutorna bavlnena vlozka, ale dala som si ju usit a tiez mi vadila ta volna strecha zozadu. Na zimu by to nebolo nic moc (ovela lepsie to my vymyslene napr. Concord). Inak je sortiak perfektny, hlavne priestranny ( aj v nom mala spavala cez den vonku do asi 22 mesiacov). Pri druhom by som mozno skusila tie nafukovacie kolecka (ak sa este vobec daju zohnat). Nie zeby mi prilis vadili tie povodne, ale zmena je zivot, tak preco neskusit. Niektori nafuk.kolesa chvalia, ini hania…

• Citovat
  • Upravit
Nanušáček
1.4.11 23:49

Osobně jsem proti nafukovacím kolečkám měla jsem 3 měsíce kočár s nafukovacími koly a za tu dobu jsem 2× lepila :cry: nevím co u nás je za chodníky ale každá mamina si na nafukovací stěžuje nemyslim jen cortinu ale obecně… Ale s tou prostornou sportovní sedačkou máš naprostou pravdu je obrovská když se třeba kouknu na mutsy nebo na Quinny tak jsou úplně o ničem :roll:

• Citovat
  • Upravit
3241
2.4.11 07:12

Holky prosím budete některá tak hodná a změřili byste mi ložnou plochu cortiny, malý spí pořád v kočáru a golfáče mu začínají být malé, tak si říkám, že cortina by mohla být větší. Tedy prosím jen tu látkovou část. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
antaris
7.7.11 20:52

ahoj, ja s tebou souhlasim… mam taky cortinu uz skoro 2 roky a sama spokojenost. a holky ta brzda chce poradne promazat proto vam to dela my to taky tak mely… cvocky mi upadly jen u nanozniku ale nebyl problem za 2 kacky koupit novy a nacvaknout… jediny co bych vytkla jsou plastova kola mame je pekne dodreny… ale jinak 100% spokojenost…

• Citovat
  • Upravit
534
9.11.12 14:24

Za mě maximální spokojenost hluboká i sporťák(a to mám zkušenost se 4 druhy kočárku).Využívala jsem cortínu až do 3 a půl roků syna(byl po operacích srdíčka a daleko mi neušel) a u druhého nehodlám měnit. Zůstanu věrná cortíně. :D Je skvěle ovladatelný jednou rukou, pohodlný a prostodný pro dítě…
Z drobných nedostatků bych vytkla pouze u hluboké korby jsem si nechala ušít vložku, protože ta originál „madračka“ není měkoučká a vše jde přes ní cítit a u sportovní je pravda, že menší dítě klouže, u nás to vyřešila ušitá vložka s 2 otovry na pás mezi nožkama(jedna díra na pás výše než je ta originál na potahu) a trošičku vypolstrovanější za druhou dírou. Díťátko tak prakticky drží správně nejen popruh, ale i vypolstrování za zadečkem směrem k nožkám(sedí jako by v malém důlečku, ale ne velkém, aby mělo zádíčka v rovině když leží)…A co se týče brzdy, nepokazí se Vám ani se nebude zasekávat, pokud se naučíte správný grif (odbrzdit, potáhnout kočárek kousek směrem k sobě a pak se teprve rozjed) Je to pomalejší jen asi o dvě sekundy, ale máte jistotu, že se vám brzda nesekne… Jsou to, ale jenom drobnosti. Spokojenost 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
13.12.12 17:18

Teeeda ja ziram kolik negativnich reakci 8o já měla Cortinu z roku 2006 a to jsem nadavala kudy sme chodila ale hluboka korba byla bezkonkurencni ted na syna jsem shanela kocarek a opet jsme se vratila ke Cortine X3 evolution a ta nema chybu, ma odlehcenou konstrukci a je super lehocka :potlesk: akorat me trosku toci ze nema nafukovaci kola a celkem to drnca ale mozna koupim nahradni nafukovaci :) jinak ja uz bych asi jinou kombinaci nez od Cortiny nechtela :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
16.1.13 15:26

Tak už jsem myslela že se žádný příznivec Cortiny nenajde, ja jí mám jako třetí kočárek a jsem naprosto spokojená no možná tvrdší pružení jinak super =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
31.3.13 21:36

Ahojky maminy, mám otázku, nemáte některá to IGLU?? našli jsme ho na netu za 2200,– a nevím jestli ji malej ( 20 dní starej) využije i v zimě co bude letos. Cortinu máme od paní po jednom dítku, v parádním stavu. jen nemáme slídu a sítku, je to model z roku 2010 asi. s koženým obšitím a modrou barvou. nemůžu slídu nikde na netu najít. dík za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
31.3.13 21:43

@Těhullle Myslíš tu zimu za necelý rok? Popravdě, nemáš jistotu, že bude tvůj syn ještě za takovou dobu v hluboké korbě. Já bych to být tebou koupila, až to bude potřeba, cena je normální… A ještě - pokud nebudeš jezdit ve vánici a nebo nebudeš trávit půlku zimy na horách, přijde mi to Iglu zbytečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
31.3.13 22:11

No jelikož bydlím u trutnova, tak je tu větrno, hodně ledovej vítr, i ted co je jaro,,,hahaha, jaro asi letos nebude. máte ji někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.4.13 16:35

@Těhullle hele to si myslím je zbytečný když máš dobrej fusak a dítko oblečený tak ti stačí úplně obyč slída ale přímo na cortinu nenajdeš musíš koupit universál na trojkolku nejlepe v nějakém obchodě s kočárky vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí