Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim maminky má někdo prosim zkušenost stimdle eschopem?
https://www.wish.com/ zajmala by mě kvalita oblečení zaujaly mě tam par kousku jen velikost je takova zmetena
diky moc za názory ![]()
E-shop neznám, ale podle oblečení se jedná o tzv japan styl, kde cena odpovídá kvalitě. Navíc velikosti vůbec nesedí, kupovat o dvě čísla větší než běžně nosíte. Jednou jsem něco podobného koupila na aukru a děs běs.
Ahoj holky. Vůbec tento e-shop nedoporučuji. Manžel si tam ze srandy objednal před měsícem plavky a mikinu za 500 Kč dohromady i s dopravou. Je hubený, tak si objednal o velikost větší, mikinu dokonce o čtyři. Včera přišel balík. Do plavek vlezla jen naše dcera 10 let
A mikina děs, tu bych nechtěla ani zadarmo. Manžel normálně nosí S, mikina byla 2XXL a je akorát, ale kapuce je malá
A balík přišel přímo z Číny což všechno vysvětluje ![]()
Zaujalo me tam spousta věci a hlavne neuvěřitelně levné zbozi světoznámých prestižních značek, ale abych to zkrátila. Nadherne vypadající brýle zn. Chopard přišly napodobenina to byla tak laciná, ze nemá ani z jedné třetiny tu hodnotu, kterou jsem za ne zaplatila. Obal na mobil Luis Vuiton to samé a z druhé strany to byla rázem značka Chanel, okamžitě se cele rozlepilo. Nedělala jsem si iluze, ze se bude jednat o originály, ale takhle zfusovane napodobeniny bych absolutně neprodavala. Foto bude originálů, ale skutečně pošlou úplně jiné zbozi. Ani jednu z peti věci, co jsem si v jedné zasilce objednala nenosím, není to ani trochu mozne!!
Mě včera pšišly šaty a jsou fakt super, dále mám objednané další kousky, tak uvidíme
konečně nějaký obchod, kde mají velikosti na 50kg slečnu menších dispozic
když člověk přijde do běžného obchodu aby nakupoval v dětském
což je téměř ve 30 letech nevkus
Nehledě na to, že máte téměř jistotu, že nepotkáte někoho v tom samém což je na tomto nakupování také super. Nesnáším, když si koupím nějaký hadřík a pak v něm vidím půlku města. Tento portál mohu vřele doporučit. Platba jednoduchá a co se týká reklamací, tak kamarádka reklamovala kostýmek a napsali jí, ať si ho nechá a do 3 dnů měla peníze zpět na účtě. Uvědomte si, že nenakupujete v českém krámu… ve světě jsou solidnější
nebála bych se toho vůbec.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jakou adresu jste zboží vratili zpět?
Ahujte holky. právě se chystám odtud objednat pár kousků. s kvalitou je mi to jasný
Ahoj holky, kdo má fakt zkušenosti s tím e-shopem? Jako chodí balíčky? Jak je to se clem? Děkuji…chtela bych si pár věci objednat ALE bude to nákup nad 1tisic a clo se platí už při 650kc… A tak mě zajímá, zda když objednám pár věcí, přijde to v jednom balíku??? Holky diky
Dobrý den. Asi před týdnem jsem si objednala par věcí z portálu wish.com. Zajímalo by mě, jestli ty produkty přijdou všechny naráz nebo každé zvlášť. Ke každému produktu mi chodí email, kde se momentálně vyskytuje. U jednoho už mám i že je na cestě do ČR tak snad mi nepřijde každá věc zvlášť. O clu nebyla ani zmíňka. ![]()
Ahoj holky, neobjednávala jsem to já, ale moje švagrová. Takže můžu ohodnotit akorát kvalitu oblečení. Z deseti věcí, co jsme kupovaly byla akorát jedna trochu jiná než na obrázku a to byly šaty. Jinak jsem byla docela spokojená ![]()