Zkušenost s eshopem Wish

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.8.16 17:11

wish

Ahoj wish můžu vřele doporučit, asi před týdnem jsem si objednávala věci na mimco, jsou to komplety kolem 145kc. Velikosti sedí a hlavně i pod fotkou oblečení vidíte jak lidé hodnotí velikost :palec: všechno co jsem si objednala měla být 100% bavlna a bavlna to opravdu je :D jedinými s čím je problém balíčky chodí postupně a strká mi je bůhví kdo přímo do schránky. Zatím to tam nějakým záhadný způsobem všechno narvaly ale má mi přijít i plyšový medvěd a to vůbec netuším kam mi ho dají, ani o zásilce neinformují, zda jsem doma :nevim:

• Citovat
  • Upravit
161
9.8.16 17:55

Maruskator

Maruško, není pravdou, že platba je možná pouze kartou, ale je možno platit také prostřednictvím elektronické peněženky tzv. PayPal. Zde si zřídíte profil-tedy jakousi vaši internetovou peněženku, a tu si můžete dobíjet, čili si do ní sama posílat peníze z vašeho účtu úpně běžným bankovním převodem. Takto zcela eliminujete možnost zneužití bankovní karty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.8.16 19:39

Když chcete vícero věcí od stejného prodejce, je lepší objednat v rozmezí několika dnů a ještě lepší počkat až balík odešle a pak objednat další věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.16 00:52

Wish

Dobry den, mam problem so strankou wish.com mam to stiahnute v mobile ako aplikaciu, vyplnila som vsetky udaje o karte aj som zmenila menu a ked to chcem zaplatit, tak mi pise, ze su problemy s mojou kartou a ked mi tam da odkaz na stranku a idem na nu nic tam nenajdem, pomozte prosim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.16 20:54

Dobrý den, potřebovala bych poradit, na Wish jsem odeslala svou první objednávku zhruba před 15ti dny, objednávka i následné zaplacení proběhly v pořádku, ale když jsem nyní chtěla objednávat znovu, hlásí mi to že můj uživatelský účet hlásí chybu a objednávku prostě nejde odeslat a zaplatit, je tam odkaz na kterém mám tenhle problém vyřešit ale tam jsem se nedozvěděla vůbec nic, nevíte prosím v čem by mohl být problém???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.9.16 17:08

Dobrý den, jak je to reklamaci na Wish? Objednávám tam věci rada, všechno do ted v pohodě a ted mi přišli leginy stali 200 Kč ale je to hadr :-( jak je mám reklamovat? Jak to chodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.10.16 09:57

Wish

Ja nakupujem uz dlhe roky z ciny cez alibaba alebo banggood. Postovne je tam zdarma, ceny su o dost lepsie. Niekedy sa fakt cudujem, ze na wish su drahsie veci. Treba len vedet hladat. Ako dlhodoby nakupca mam vybudovany rating takze som tiez spolahlivy nakupca pre predajcov. Co sa tyka reklamacie, tak som nikdy nemal problem. Bud mi vratili peniazky a tovar som si mohol nechat alebo mi poslali druhy. Ale reklamoval som asi tak tri krat z 300 nakupov. Na rozdiel od wishu vam platba sice odide ale predajca ju dostane az po doruceni zasielky k vam domov. Takze ak vam nepride tovar, tak vam spolocnost alibaba posle peniazky zpet. Treba len komunikovat jak z predajcom tak aj s alibabom :D a samozrejme sledovat zasielku ci bola odoslana a kde sa nachadza.

Příspěvek upraven 22.10.16 v 11:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.10.16 10:08

Alibaba

Nakupujem elektroniku, doplnky do auta a domacnosti, odevy, striebro a bizu. Pri odevoch si treba dat pozor na velkosti kedze predajcovia neradi posielaju druhy tovar len kvoli velkosti a od nas do ciny je prilis drahe poslat spet tovar. S tou velkostou je to rozne. Niekedy by ste xxl neobliekli ani macicke a inokedy S by dal aj slon. S elektronikou som nad mieru spokojny. Vsetko ide ako ma.
Striebro som dal overit, je to striebro ale fusersky spracovane preto je tak lacne. Zalezi aky tovar a od akeho predajcu.
Vzdy si pozrite rating predajcu a recenzie!!! Nenakupujte od predajcov, ktori nemaju ziadny rating!!! Mozu sa vyskitnut problemy. :zed:
Pokial kupujete od jedneho predajcu, tak vam to pride naraz a vacsinou v jednom baliku. Pokial od viacerych, tak vam to pride v roznych casovych intervaloch. Na tovar sa caka od dvoch tyzdnou do dvoch mesiacov. Zalezi jak vychytate predajcu kedy naplni kontajner a posle do eu.
Niektori predajcovia pribaluju aj darceky alebo kupony na dalsi nakup, takze sa vam velakrat stane, ze si okrem objednaneho tovaru najdete napr. Nausnice, retiazku, naramok, stojan na mobil atd alebo kupon na nakup v hodnote 5, 10, 20€.
Ak chcete nakupit na vianoce, tak odporucam objednavat radsej dva mesiace dopredu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.10.16 10:45

EShop wish

Ahojky, jak to, že mi to nepřijde, stalo se to někomu? A jak můžu vzit zpátky peníze? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.10.16 13:59

@silvie133 Ako dlho cakas? Mas cislo zasielky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.10.16 17:07
@Zdenny7 píše:
@silvie133 Ako dlho cakas? Mas cislo zasielky?

Uz dva týdny.. Platila jsem pres PayPal a moji zásilku zrušili, pry nejsou schopni mi ji doručit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.10.16 17:38

@silvie133 Mě balík přišel až za měsíc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.10.16 17:46

@silvie133 no ono sa caka od dvoch tyzdnou do dvoch mesiacov. Ako kedy. Zalezi jak sa naplni kontajner.
Ale pokial ti zrusili objednavku, tak kontaktuj predajcu. Mal by ti ich poslat spat na ucet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.10.16 17:45

Ahoj holky, objednávaly jste si např. panenku Barbi nebo oblečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.11.16 22:37

TO se nikam nevrací, to se nechává. Z této stránky také hodně objednávám proto to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák