Zkušenost s eshopem Wish

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
13.11.16 13:57

@laciova tak to je smutne, ze peniaze nevratia. Som rad, ze z wishu nenakupujem lebo mne vzdy vratili peniaze ale to je tym, ze predajca peniaze nedostal kym mi neprisiel tovar. A vo wishi platite asi priamo predajcovi preto sa penazi alebo tovaru niekedy nedockate :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.11.16 18:36

To jste mě asi špatně pochopil. Peníze vám vracej když nejste s něčím spokojen, stačí jenom produkt vyfotit a poslat u kolonky VRÁTIT PENÍZE a oni vám je hned do tří dnů vracejí na účet. Produkt ktrý jste si zakoupil neposíláte zpět ale necháváte si ho. Takže žádný strach. Také pořád z Wish objednávám a ještě jsem s nimi žádný problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.11.16 20:29

@laciova jaaaj sorry. Tak to ano. Tovar sa nikdy nevracia spat. Uz som sa tu o tom zmienil. Bud vam vratia prniazky a tovar si nechate alebo vam poslu druhy tovar a samozrejme prvy si nechavate. Skoda, ze to nefunguje aj u nas na sk tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
14.11.16 15:11

Dobrý den, prosím radu.. z Wish jsme poprvé udělali hromadnou objednávku.. 18,10. bylo psáno že zásilka dojde do 18.11. první část balíčku šátky přišly od jednoho prodejce najednou a hodinky také vpořádku.. další den přišel další balíček od jiného prodejce kde jsem objednala dva další šátky jiné barvy.. z tohoto obchodu mi byl zatím poslán pouze jeden kus.. a to hlavní máme objednané 2 mikiny a ty zatím nedorazily ani na poště nic není. poradíte prosím jak napsat na podporu o tom kde je má zásilka? ty mikiny pro mě byly důležité asi nejvíce.. v přehledu v aplikaci Wish stav zásilky pokročil na skoro hotovo ale tyto tři věci mi chybí… dnes je 14.11. myslíte že má smysl čekat nebo se mám ozvat.. případně co se uvádí.. celé číslo objednávky nebo se musím dotazovat u každého chybějicího kusu. děkuji moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.11.16 18:43

Dobrý den, nebojte se ono vám to ještě dorazí. Každej ten produkt co si objednáváte je od jinýho prodejce, proto vám to chodí něco dřív a něco později. Ozvěte se kním až jak vyprší dodací lhúta. Jinak čekejte a mějte trpělivost. Já už kolik let od nich objednávám a ještě se mi nestalo aby mi něco nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.11.16 11:53

Ja mam stejny problem a to byla ted moje prvni obednavka a nevim co ted stim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.11.16 11:55
@Lillybrown píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, na Wish jsem odeslala svou první objednávku zhruba před 15ti dny, objednávka i následné zaplacení proběhly v pořádku, ale když jsem nyní chtěla objednávat znovu, hlásí mi to že můj uživatelský účet hlásí chybu a objednávku prostě nejde odeslat a zaplatit, je tam odkaz na kterém mám tenhle problém vyřešit ale tam jsem se nedozvěděla vůbec nic, nevíte prosím v čem by mohl být problém???

u me to same prvniobednavka a hned tohle nevim taky co tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.11.16 12:08

Tvůj uživatelský účet hlásí chybu.

Omlouváme se za nepříjemnosti, ale potřebujeme od tebe několik informací, abychom mohli ověřit tvůj účet. taky to nekdo mel a co dělat? :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
18.11.16 21:43

Dobry vecer :lol: otazecka koukala jsem na wish a divila jsem se jake maji ceny u nekterych veci treba mob na vytirani za 77 nebo dokonce notebook ze 3000 na 357 Kc. to je asi naka blbost ne. dnes jsem o tomto obchodu slysela poprve objednavam a ebay alli ale mate nekdo zkusenosti mooc vam dekuji :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.11.16 22:34

Ja mam akovou zkusenost ze pri prvni obednavce se mi strhly penize a pak mi zablokovaly ucettak uz nemuzu ani obednavat a navic ani netusim jestli mi zpet vrati penize kdyz mi zrusily obednavku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
19.11.16 06:38

@pitriska14 ty jo tak to teda nechapu proc vam ho zablokovali. no cetla jsem ze je to neco jak ebay a alli no tak snad vam to odblokuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65454
19.11.16 08:58

@pitriska14 kontaktovat podporu…peníze vrátí
Já tam nakupuju stále…a když něco nepřišlo, nebo byl problém, peníze vždycky vrátili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
19.11.16 09:04

@Petra Z muzu se zeptat ze zvedavosti priklad notebook 3000czk v akci 357to je asi spatne ne. vcera jsem koukala na obchod poprve a tohle na me vyskocilo dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.11.16 10:44
@Petra Z píše:
@pitriska14 kontaktovat podporu…peníze vrátí
Já tam nakupuju stále…a když něco nepřišlo, nebo byl problém, peníze vždycky vrátili

uz jsem kontaktovala podporu tak uvidimjinak tohle mi tam porad pise Tvůj uživatelský účet hlásí chybu.

Omlouváme se za nepříjemnosti, ale potřebujeme od tebe několik informací, abychom mohli ověřit tvůj účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65454
19.11.16 10:45

@Michel70 a nebyl to jen nějaký obal?? pouzdro??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie