Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj hledám někoho kdo mi poradí s nakupováním na wish… Nemám paypal a nevím proč, ale nejde mi ani platit z karty… Jsem fakt antitalent
nebude tu někdo co nejdříve objednávat? Přidala bych se a peníze bych zaslala na Váš ucet plus něco navíc zas ochotu ![]()
muj email… ****
24.1.2016 - edit. admin: kontaktní údaje
A máte povolené platby přes internet, tím nemyslím internetové bankovnictví? U toho bývá chyba.
Moc tomu nerozumim, ale myslim ze mam… a pořád mi to píše chybu. Zkouším to od včerejška, ale pořád marně…
@nice222 na karte to musite mit povolene. Zajit a odblokovat v bance
Mohl by mi někdo poradit, jak mám postupovat při reklamaci? Kam mám zboží zaslat? Našla jsem tu názor, že u někoho reklamace proběhla vpořádku, ale na jejich stránkách nemohu najít nic
Ahoj, mám problém s nakupovanim na wish. První objednávka byla v pohodě, tak jsem si objednala znovu a po pár dnech mu přišel email ze mi vrací peníze zpět. Také přišel email od wish, že se na mém účtu dědou podezřelé aktivity a abych jim dokázala že jsem vlastníkem karty. Odkaz samozřejmě v angličtině a nerozumím tomu. Stalo se to také někomu nebo pořadí někdo?
Prosím můžu se zeptat jak a kde bych mohla založit nějaký účet abych mohla na tomhle portále nakupovat? moc děkuji za odpověd ![]()
Ahoj, chci se zeptat jestli jste někdo u Fijo banky a jde vám objednávat.
Jak jsem si četla, tak tam jsou uvedené jen některé.
Děkuju za odpověď. ![]()
Romamka1 zaregistrujte se na Wish, mějte povolené platby kartou na internetu a můžete zvesela nakupovat. ![]()
Objednávám s wish, každá věc přijde zvlášt, něco pěkné, něco hruza, třeba kabelka, první den se rozbily zipy, odpadlo zapínání přes rameno, kabát, hned se vytrhala podšívka, ted jsem objednala plavky, tak uvidím…
@Terezie Jaroslava píše:
Objednávám s wish, každá věc přijde zvlášt, něco pěkné, něco hruza, třeba kabelka, první den se rozbily zipy, odpadlo zapínání přes rameno, kabát, hned se vytrhala podšívka, ted jsem objednala plavky, tak uvidím…
Za ty ceny se ani neni cemu divit
Ale do plavek bych asi nesla, aby se hned ve vode nerozpadly ![]()
Ahoj, zajímalo by mě, jestli si objednával někdo, kdo má běžný účet u Equa bank. Equa totiž účtuje za platbu v cizí měně 299,– a na eshopu Wish jsem nějak nepochopila jak je ta platba zadaná, protože kupující odesílá platbu v korunách, ale jim samozřejmě v Eurech…tak jestli by mi banka strhla ještě poplatky nebo ne…