Zkušenost s eshopem Wish

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1715
12.10.15 11:12
@Karmeliona píše:
No a jak je to s cenou? Je tam psané bez DPH.?

Já také nevím..nikdo tady neodpovídá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.15 15:48

Deni

Mam z te stranky dost veci objednavam ted dalsi, ja jsem spokojena, boty a kalhoty radsi ne to je lepsi zkusit a kupuju jen co ma dobrou recenzi a hlavne realne foto produktu, zbozi vetsinou chodi 14.-28.den, muzu sledovat kde se to nachazi a ceny jsou krasny a zbozi jak co neco je umele neco krasne :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.15 15:50

Deni

Kdyz je tam psano treba 120kc + 24 postovny tak platite jen to 144kc nic vic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
15.10.15 11:46

@Maminka4314 a už jste něco vracela? a platíte přes paypal??děkuji za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 17:09

@Zanet26 ne nevracela nebylo proc, pokud mate email poslu vam fotky toho co vsechno mam, je tam velikostni tabulka, ja mam vel. M a jejich Mko mi sedi akorat, a pres paypal neplatite…jen tam opisete info ze svoji karty a objednavate, zbozi vratit muzete vrati vam penize a reklamace se nevztahuje na velikosti bohuzel, pisou ze vzit radsi o 1-2cisla vetsi jak u ceho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.10.15 17:15

Z wish objednávám docela casto. Vse super. I reklamace probehla v poradku. Ted cekam jeste na 2 zasilky, ktere maji nejake zpozdeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.10.15 21:59

@eliasek89 Balíky chodí zvlášť, u produktu je vždy napsaný obchod, ze kterého zboží pochází. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
22.10.15 20:30

No já byla docela překvapena, že mi vše chodilo po jednom. Ale docela mi vadí, že když objednám víc kusů od jednoho zboží tak ke každému mi napočítají poštu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.10.15 07:51

placení bankovním příkazem

Mám prosbu, včera jsem si chtěla zakoupit pár věcí z tohoto obchodu, ale chtělo to platební kartu. Já mám v bance nastaveno že mohu dát platební příkaz, internetové bankovnictí, ale v tomto obchodě nevím jak zaplatit.Po napsání dotazu jak zaplatit zakoupené zboží, pokud nemohu zaplatit přes platební kartu, mi bylo obchodem sděleno že se platí jinou měnou. Jsem trochu zmatená, protože v košíku jsem nakupovala za českou měnu. Prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.10.15 08:02

V internetovém bankovnictví si sama můžete změnit, jestli je možná platba přes internet. Tam si to nastavíte, čekáte na schválení (já jsem čekala 2 dny) pak půjdete do aplikace Wish a tam vyplníte všechny potřebné údaje, které máte na kartě a můžete nakupovat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.10.15 08:09

@dasiska a jinak s tou měnou…já tedy nakupuji v aplikaci Mama, což patří pod Wish a v košíku mám vždy napsanou cenu v € nebo v $, teď nevím přesně..ale každopádně pod tím je napsaná cena i v CZK, takže Vám se to odešle z účtu v CZK a banka to pak převede..si myslím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.15 17:57

Hodnocení

Prosím o radu. Začala jsem nakupovat na Wish. Už mi přišlo i pár balíčků, ale mám problém s tím jak zadat hodnocení, že balíček došel a jsem, nejsem spokojená. Nevíte některá jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.11.15 22:48

@lotykostak Když vám zásilka dojde, ve složce Upozorněni máte informace o tom, že Vám byla zásilka dodána. (Já jsem dostala balíček a v aplikaci se mi to ukázalo třeba až za týden…) Poté, co se to tam objeví se automaticky ptají, jak jste byla s nákupem spokojená/nespokojená. Pokud ne, je zde možnost Editovat hodnocení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M35
3
22.11.15 06:35

Objednal som si tovar a pri Zadani adrsi mi napísalo krajinu Nemecko.Kde sa dá zmeniť krajina.Ja som síce v nemecku, ale tovar chcem doručiť na slovensko. zaujimave je, že aj tu objednavku ked vyplňujem je po nemecky. Skúšal som hľadať aj v nastaveniach, ale nič som tam také nenašiwl, len zmeniť profil, meilovú abresu a same takéto blbosti.Ale zmeniť adresu doročenie tam nieje.
Pomôžte mi prosím kto ma s tym vedšie skúsenosti Ďakujem :( @bokuska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.11.15 07:10

@M35 Nejsem si jistá, nezkoušela jsem to, ale myslím, že se to dá změnit přímo u objednávky. Je tam možnost Odeslat na adresu:…upravit. Přiložím foto.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák