Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobry den chtel sem se zeptat na tu pladbu v prvnim pripade chcou cislo karty a ja nevim jestli je to bezpecne muze me nekdo poradit diky
Ještě se mi nestalo, že by s platbou byl nějaký problém. Vždy se strhlo, to co mělo.
Udelal sem vsechno co me tam napsali a na konci me to napsalo ze karta je neplatna a kdyz chcu platit pres pai pal tak tam musim napsat co kdyz napisu email tak me to pise ze je neplatnej diky
A máte povolené platby přes internet? Musela jsem si taky nejdříve kartu aktivovat.
To ano, ale tohle buď si musíte aktivovat přímo v bance, že chcete platit kartou přes internet a nebo si to udělat sám přes internetové bankovnictví. Internetové bankovnictví a platba přes internet není jedno a to samé.
Zdravím chtel jsem se zeptat objednal jsem si drona, dal jsem sledovani zasilky a koukám že zboží už bylo dodano, ale na jinou adresu.ted je nekde v USA v Sacramentu. Máte nekdo zkušenost s tímhle problémem?
Díky za odpoved
Ahoj holky, rozhodovala jsem se zda nakoupím na stránkách Wish. Po delším pátrání jsem zjistila, že zboží prodávané na Wish je stejné jako na Ebay.com. Samozřejmě je dost velký rozdíl v ceně, např. svetr, který na Ebay seženete i s poštovným za 250Kč, tak na wish stojí 459Kč + poštovné. Při objednání na Ebay se už nic víc (CLO) neplatí. Co se týká velikostí, tak pokud je zboží z Asie, tak je pravda, že to chce o dvě čísla větší, ikdyž tam mají tabulku velikostí. Já sama mám i podle jejich tabulek vel. S a kupuji L. Co se týká značkových oděvů, tak tam beru o číslo větší. Vše se tam platí přes Paypal (stačí vyplnit registraci na www.paypal.com)a nikdy jsem neměla problém, ikdyž jsem zboží vrátila, tak peníze se připsaly zpět na účet. Snad jsem vám tíhle příspěvkem pomohla v rozhodování. Zdeňka
@Zdenka1301 Ahoj, díky za tip, rozhodně tam ceny vyjdou lépe. Jen nedokážu najít velikostní tabulky, našla jsem pouze tabulky velikostí bot, ale ne oblečení. Nemohla byste mi, prosím, pomoc, kde to najdu? Děkuju ![]()
Ahoj, tabulky velikostí bývají u fotek daného zboží. Pokud tam není, tak si do hledáčku zadejte celý název zboží a vyjedou Vám všechny firmy co dané zboží nabízejí (dobý i na porovnání cen) a nějaké tam mají i vel. tabulky. Pokud tam nejsou, tak pokud je zboží z Asie, objednejte si stejnou velikost jako byste si koupila u nás u číňanů
Ještě bych chtěla upozornit na jednu věc. U každé firmy je v pravém rohu nahoře psané procento. Kupujte zboží jen od 90% víc. Hezký večer, Zdeňka.
Ahoj holky chci se zeptat na platbu u wish konkrétně jestli některá platit z banky fio četla jsem na wish že si banka může poplatkovat za převod peněz do zahranici.. Máte některá zkušenost u fio kolik si účtují? chtěla bych objednat malému nálepky na zeď neobjednavala jste si některá? Děkuji.
@pipax píše:
Zdravím chtel jsem se zeptat objednal jsem si drona, dal jsem sledovani zasilky a koukám že zboží už bylo dodano, ale na jinou adresu.ted je nekde v USA v Sacramentu. Máte nekdo zkušenost s tímhle problémem?
Díky za odpoved
tak zboží mi stornovali a peníze mi prišli zpet do trí dnů…
Tak to máte dobré pipax. Já si objednala bundu, prodávající poslal falešné číslo balíku z druhého konce republiky. Hádám se s nimi, aby mi vrátili platbu, že prodávající je podvodník a ať se podívají na jeho negativní hodnocení, kolik lidí se bohužel napálilo. Tak jsem nakonec zvědavá jak to dopadne. Utěšuje mě to, že to nebyla velká částka, ale zamrzí to.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsem si vybrala pár věcí na wishi a mám je v nákupním košíku, tak jsem vyplnila všechny ty požadavkyna pay, ale u datumu narození mi to sviti červeně a nejde mi to objednat. Poraďte prosím, děkuji.