Zkušenost s lékaři Moje Ambulance

Napsat příspěvek
Velikost písma:
monona
24.7.12 13:53

Moje ambulance Hostivař

Tak já osobně jsem přihlášená v MA na Hostivaři asi od 03/12 a jsem maximálně spokojená. Minimální čekací doby, profi přístup a strašně moc ochotní, milí a usměvavý. Pokaždé mi vyšli vstříc. Já mám konkrétně MUDr. Anisimovou. Poslala mě na veškerá vyšetření s tím, co jsem jí řekla, že mě trápí. Momentálně mám před operací a taky naprostá pohoda, veškeré testy před operační mi jsou prováděny u nich v Hostivaři, pouze samozřejmě RTG ne.
Je pravda, že se tam lékaři střídají, ale máte možnost objednání právě ke svému lékaři, který Vám provádí vstupní prohlídku. Dokonce mě vzali i když jsem nebyla objednaná a to Vás ošetří momentálně ošetřující lékař.
Takže za mě opravdu spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
Pacient 123456789
24.9.12 20:41

Dnes jsem byla na Proseku, a mám zkušenost bohužel špatnou. Přesto, že jsem se telefonicky objednala předem na přesnou hodinu, když jsem přišla, bylo mi oznámeno, že to je minimálně na hodinu čekání. Sestřička nepříjemná… Půjdu to zkusit na jinou pobočku… Snad tam narazím na lepší přístup…

• Citovat
  • Upravit
Baruncella
4.11.12 23:37

Jsem na Mojí ambulanci v Brně a prchám. Pokud bych byla nemocná jednou za rok, tak by se mi to zdálo asi super. Ale jsem dost často nemocná, cpou do mě automaticky antibiotika, nikdy mi neudělají testy krve, pokud si to nevyžádám a pak jsou jen bezradní.. Samozřejmě jak kteří, ale to je ten problém. Skoro vždy máte jiného doktora. Pokud máte dobrého praktika, tak vás zná a alespoň trošičku si vás pamatuje, zvlášť když jste tam každou chvíli a měla bych větší naději, že mi někdo pomůže. Oni jsou nemožní. Pokud člověk potřebuje lepší péči a nemá prostě jen jednou do roka rýmu, tak bych tam nechodila. S dobrým praktickým lékařem to nemá nic společného. Napíšou neschopenku, jsou milí, mají dlouho otevřeno a jejich objednávkový systém funguje.., ale to je bohužel vše, já mám problémy a to co oni vždy udělají, to bych si mohla doktorku dělat sama…

• Citovat
  • Upravit
Filip MB
18.12.12 17:16

Moje ambulance - Mladá Boleslav

Chci všechny varovat před tímto neštěstím! Pokaždé jiný doktor, a to doslova, po tříhodinovém čekání vás vezme slovák, který má na stole Sparty, smrdí jak popelník a po dvou minutách jdete ven bez jakéhokoliv vyšetření a předpisem na ty samé antibiotika, na které jste řekl den před tím jinému šestadvacetiletému čerstvému praktikovi že jste alergický! Kartu už vám nikdy nevydají, prej nemusí.. NEVER MORE.

• Citovat
  • Upravit
fox107
30.12.12 22:42
@Baruncella píše:
Jsem na Mojí ambulanci v Brně a prchám. Pokud bych byla nemocná jednou za rok, tak by se mi to zdálo asi super. Ale jsem dost často nemocná, cpou do mě automaticky antibiotika, nikdy mi neudělají testy krve, pokud si to nevyžádám a pak jsou jen bezradní.. Samozřejmě jak kteří, ale to je ten problém. Skoro vždy máte jiného doktora. Pokud máte dobrého praktika, tak vás zná a alespoň trošičku si vás pamatuje, zvlášť když jste tam každou chvíli a měla bych větší naději, že mi někdo pomůže. Oni jsou nemožní. Pokud člověk potřebuje lepší péči a nemá prostě jen jednou do roka rýmu, tak bych tam nechodila. S dobrým praktickým lékařem to nemá nic společného. Napíšou neschopenku, jsou milí, mají dlouho otevřeno a jejich objednávkový systém funguje.., ale to je bohužel vše, já mám problémy a to co oni vždy udělají, to bych si mohla doktorku dělat sama…

Dobrý večer,
Naprosto souhlasím!!! Moje ambulance v hostivaři je opravdu děs a hrůza! Zaregistroval jsem se u nich, jelikož muj kámoš (praktický lékař) pozastavil činost. A musím říct opravdu hrůza, nejdříve zkušenost s odebíráním krve řekli mi at vypiju po ránu 1,5litr vody po ránu!(následně jsem se dozvěděl od známého že pít vodu před odebráním krve se nesmí) no a tak jsem tam po ránu přišel a ted mi sestřička začla brát krve píchla 1 nic neteklo, píchla po 2,opět nic neteklo, píchla po 3opět nic neteklo, píchla po 4 opět nic neteklo a takhle se to opakovalo až do 20ceti pak mě to nasralo a řekl jsem ji že je neshopná a krev neodebrala, a pak jsem to říkal jiné sestřičce a ona že sem málo pil, a nebo mám špatné žíly to určitě ve 20ti. No a pak mi řekla že mi odeberou krev z prstu a nebo z hlavní žíly na krku na to jsem ji řekl vy jste se zbláznila? napište mi žádanku do nemocnce na odebrání krve a ona to nemůžu, no tak fajn šel jsem.
Pak po 2 jsem měl problém se žaludkem, bylo mi pořád na zvracení nemohl jsem nic jíst, no tak tam jdu a hnedka rcepční se mi zeptá nesimulujete? :| a já si tak v duchu říkám to si děláš prdel? pak sem čekl nahlas ne, ale takhle skutečnost ve mě vyvolala to že změním lekáře. No tak pak si mě vzala ta ruska co mluví lámanou češtinou, a ona mi též řekla nesimulujete? heh to jsem opravdu lidi koukal :-O říkám ne, tak mě prošmátla a naštěstí mi napsala žádankou ke gastroenterologovi a ten zjistil že mám podrážděný žaludek, dal mi prášky. a po roce vše ok.
Před týdnem jsem tam byl (bolelo mě břicho, nevěděl jsme jestli to jsou játra, nebo střeva) a tak se ještě jak blbec objednávám podle sloganu „Objednání nečekaj“ měl jsem přijít na řadu v 11:15 a já šel až v 11:55 mezi tím čekáním, až příjde sestřička stál jsem tam 15minut a nic, pak přišla řekla mi chviličku něco hledala v kartotéce tak ji říkám jsem objednanej na 11:15 a na to nic. no a pak přišla sedla si, mezi tím k ní přišly 3 lidi a pak já, a ona já o vás vím a já no super, no a bylo 11:55 a šel jsem dovnitř a ted sem si sednul na židličku a ted mi říká tak dejte mi prst a uděláme test krve jestli nemáte v těle zánet a já proč? No protože vás bolí v krku :D a já fakt jo..? :potlesk: mě v krku nebolí, a on vážně ne? kdyt jste mi to říkal v telefonu, a já na nic no já nevím s kým jste mluvila ale já to nebyl mě v krku nebolí, bolí mě břicho. No tak po vyjasnění diagnozy mě projistotu tedy odebrala krev z prstu kde zjistila že je všechno ok, mezi tím přišla doktorka nějaká nová tlustá blondýna a ted tam začla řvát na sestřičku to si děláš prdel tolik lidí? to jsou všichni objednaná? a ona se usmála a řekla jo jo všichni. Pak ta sestřička odešla do recepce a já tam furt seděl, ted vylezla ta doktorka tlustá blondýnk a se slovy na mě:vy jdete na vstupní prohlídku? a já ne nejdu, a ona aha tak fajn počkám na sestřičku, vešla do svý tzv ordinace zavřela dveře pak je ihend otevřela šla ke mě a řekla no tak podjte já vás vezmu :potlesk: a já paráááááda :dance:
Tak jsem šel s ní do ordinace no a tam jsem si sednul na židli (opět) a ptala se mě tak co je s váma a já no bolí mě břicho a ted se mě ptala jestli mám krev v moči apod tak říkám ne, no a tak mi řekla at si lehnu, a tak jsem si lehl a ted do mě začla dloubat prstem bylo to dost bolestiví a ptala se mě bolá vás toto? a já ano bolí mě to a ona úplně s překpavivým výrazem řekla opravdu vás to tady bolí? a já ano bolí mě to tam, jelikož mě tam tlačíte prstem, a ted šla k jinýmu místo a opět mě tam začla prstem dloubat až to opět dost bolelo a ptala se bolí vás to tady a já ano bolí mě to tam jelikož mě tam dloubáte prstem a bolí mě to, a ona na mě :no evidentně vám nemohu provést vyšetření. což sem čuměl, tak jsem se posadil zpátky na židli, no a ted mě začla vyčítat jak se chovám ke svýmu zdravý apodobně, začínal jsem bejt pořádně nasranej myslel jsem že vstanu a pujdu pryč z ordinace, ale s vypětím všech sil jsem tu její debilní přednášku vyslechl. a pořád mě bolelo biřcho, jediný co udělala je to že napsala žádanku na ultrazvuk, ale ještě podotýkám že tam kde mě břicho bolelo tam ani jednou nešmátla. :zed: Opravdu musím říct že moje amblunace je to nejhorší co jsem kdy zažil s lidma tam pěkně zametaj, dělaj si s z nich blbce. Nikomu moji ambulance nedoporučuji!!!Jinak to co tam dělají tzv Doktoři to by zvládla i cvičená opice! Nebo alespon každý člověk na světe, přesnou diagnozu vám neřemnou jen dělaj z vás blbečky. Já osobně tam již nikdy nepujdu mám jinou doktorku daleko lepší a preciznější :)))

• Citovat
  • Upravit
fox107
30.12.12 22:49

Jo a ještě jsem zapomněl napsat to nejdůležitější, nejen že mě doktora neřekla co mě to vlastně bolí, ale řekla mi at si zavolám sanitku, kdyby něco. no a tohle mě zase dostalo, nejen že mi nesdělila co že mě to bolí, ale nakonec mi řekla at si zavolám když tak sanitku no paráda za tyhle kecy jsem vyhodil 30kč… :zed:

• Citovat
  • Upravit
armady
22.1.13 10:55
@Sumaya píše:
Mě zrovna včera zastavila slečna na ulici…Dobrý den, znáte moje ambulance? Já hned odpovidám..ne děkuji, nechci.
Oni stejně nemají smlouvu se všema pojišťovnama ne?

oni mají smlouvy se všemi pojišťovnami :)

• Citovat
  • Upravit
armady
22.1.13 11:03

No to si děláš srandu :D já jdu na univerzitu obrany a jelikož mám v Olomouci doktora u mojí ambulance tak jsem chtěl chodit tam v Brně :D ale jo když budu potřebovat někoho seřvat tak se tam objednám :D :D

• Citovat
  • Upravit
Maya87
25.3.13 09:07

Snažím sa im dovolať od 8 rána a nikto nedvíha tel. hoci majú ordinačné hodiny od 8-20tej, poslala som online prihlášku ale potom, čo sa nemožem dovolať na mobil ani na pevnú ma prešla chuť aj po prečítaní príspevkov sa sem hlásiť…

• Citovat
  • Upravit
uzivatel95
18.4.13 16:11

Ahoj.

Jake prosim mate zkusenosti s odhlasenim? Dnes jsem to na ulici podepsal a po cteni na webu to chci zrusit.

Diky

• Citovat
  • Upravit
annonymníííí
19.4.13 17:55
@uzivatel95 píše:
Ahoj.

Jake prosim mate zkusenosti s odhlasenim? Dnes jsem to na ulici podepsal a po cteni na webu to chci zrusit.

Diky

budou ti volat a ověřovat si registraci… tak řekni, že nechceš :palec:

• Citovat
  • Upravit
uzivatel95
19.4.13 18:15

Díky, ale nejsem si jist, jestli to bude stačit. Na tom papírku se píše, že mi do tří dnů zavolají pro kontrolu osobních údajů. Ale zároveň se tam píše, že podpisem potvrzuji svou svobodnou vůli apod. a budu-li chtít vůli změnit, musím tak učinit do OSOBNĚ DO DVOU DNŮ. Tak nevím. :?

• Citovat
  • Upravit
FX70
1.5.13 17:32

Továrna na léčbu

Moji ambulanci vřele NEdoporučuju. Tak trochu jsem to čekala. Bohužel jsem se v metru nechala nachytat. Na vstupní prohlídce jsem vyplnila pouze dotazník a rychle pohovořila s doktorem, nic víc se neodehrávalo. Nestíhali. Cílem je odbýt co nejvíce pacientů = dobrý job. Velmi povrchní přístup k pacientům. Za tři měsíce s radostí mizím. Této obludné společnosti nechci přispívat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
36504
1.5.13 19:23

Tak jednak si nevybírám lékaře na ulici. Volba lékaře je příliš vážná věc, než abych ji řešila na zastávce MHD.Za druhé nestojím o lékařský velkokombinát a raději mám svého trvalého praktika, který mě nebere jako kus ze stáda. I kdybych ho měla hledat dlouho. Vztah lékaře a pacienta je křehká věc, věc důvěry, buduje se léta. To není, jako když si jdete nakoupit a vezmete si vozík, který je zrovna při ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nadariz
10.5.13 21:17

Moje Ambulance - registace

Dobrý den,
prosím o radu. Také jsem se nachytala na ulici. Před měsícem mě oslovili, podepsala jsem prohlášení. Teď mi přišla sms, že se mám dostavit na vstupní prohlídku. Bydlím na Praze 5, ale přihlásili mně na Praze 9. Zkoušela jsem volat na tel. číslo na prohlášení, které je určeno pro řešení veškerých záležitostí spojených s přihlášením. Tam mi nebyli schopni odpovědět ani na jeden můj dotaz. Slečna mi řekla, že je tam proto, aby rušila registraci, jak je uvedeno na formuláři do 2 pracovních dnů a že nezbývá mi nic jiného, než jet na Prahu 9 a řešit to osobně. Po přečtení recenzi již nemám zájem o Moji Ambulanci. Vzhledem k tomu, že jsem neabsolvovala vstupní prohlídku a zatím nemám registrační list, katu mám u svého praktického lékaře, zda můžu zůstat u svého praktického lékaře, aniž by musela na Prahu 9?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty